Oslo & Utöya

Skulle inte blogga här mer men måste bara skriva någonstans.

Jag är så jävla ledsen. Så obeskrivligt det som hänt i Oslo och på Utöya. Fy helvete. Den skräcken. Mår illa. Följer utvecklingen i norsk tv och försöker packa ner min lägenhet i några flyttkartonger.
Hur kan en människa bli så sjuk i huvudet?
/Ida

Who's gonna save the world tonight?

Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta av och höra det som hänt. Totalt ofattbart och bara fullkomligt sjukt. Och tanken på att det är så nära... jag får rysningar. Kommer få somna på en blöt kudde efter alla tårar jag inte orkat hålla, för tunga. Funderar över hur anhöriga har det, över hur de som överlevt har det, och vad i hela friden man tänker när man ser sina vänner bli brutalt nerskjutna? Tanken existerar inte! Säg mig någon...vart är världen på väg?
Norge<3
/ J

Hejråå

Tjabba ni som fortfarande hänger här. Jag har fått jobb som webbredaktör/content manager i Stockholm och flyttar upp den 7 aug. Jag kommer dra igång en egen blogg igen och skriva om hur det går för mig i Stockholm. Eller jag tror att jag kommer göra det i alla fall. Och eftersom Anna och Johanna slutat skriva här för längesedan kommer det vara dött här. Men hoppas ni följer mig sen. Hej så länge!

Kommer sakna min lägenhet i Borås. <3
/Ida

Tydligen fredag men längtar till tisdag

Jag är med när det fotas. Äh. Inga bilder blev bra ändå. Men jag är bra i spegeln i alla fall. Ska iväg och käka lite om en stund. Kommer bli en skön kväll och helg i Borås. Och mina intervjuer i Sthlm gick ju prima. Så prima att jag ska dit igen på tisdag. Jag är lycklig. Och jag vill så gärna. Wish me luuuuuck.
Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig? Det ena ser värre ut än de andra. Men, det är skitsamma. Huvudsaken är att man ser bra ut naken sade en vis man en gång. Haha.
/Ida