goooo jyyyyyl!

Vill mest bara kika in och säga GOD JUL till alla fina & underbara människor! Puss på er!
.
Snicksnackade lite med tomten innan, han va inte helt hundra på om han kommer, mig spelar det ingen roll, jag har ju tyvärr missat honom de senaste fyra åren...men jag har ju fått höra av familjen att han är väldans omtyckt, vilken tur att jag faktiskt hann byta nummer med honom innan då, så antar att jag får slå honom en pling och försöka övertala honom sen, vad gör man inte för sin fina familj? :) Vi får väl se...
/ JOHANNIIII

lille lillejul

Tänkte bara säga hej o god jul och sånt trevligt!
Saknar mina dammiga gamla noppriga lusekoftor! Systrarna alltså.
VARNING! På julen är det valfritt att deltaga vid sång. Jag kan redan säga ju att jag kommer inte sjunga något förutom de trevliga visorna som slutar med SKÅL och vätning av halsen !
Nu blire några drinks med gamla soffisen! SÅ trevligt!
anna

Lite update nu va...

Känns ju lite surt att gå på jullov med näsan bombad med snor och ett virus som aldrig verkar vilja ta sitt pick och pack och lämna mig! Annars är allt fine, har värmt upp ordentligt och laddat med massa julmys med mina finisar. Nu väntar i vilket fall som helst ett grymt lov att samla nya krafter på.  Sounds great va?
puss

Var är alla lusekoftor?:(

Snowcastle i en snöstorm. Hehe.

Sitter och försöker motivera mig att gå till skolan. Jag måste duscha men är hemma hos Andreas och hans dusch är iskall. Och sen kommer jag förmodligen vara en isbjörn när jag är framme i skolan. Så jag ska nog sitta inne och läsa lite idag. Hade varit skönt.
Förmodligen är jag influerad av Andreas, eller hjärntvättat, men jag har tänkt bli superfit. Bara för att se om det går. Och jag måste börja träna nånting om jag inte ska dansa mer (dyrt) och då tänkte jag börja styrketräna och springa. Är man tillsammans med en personlig tränare så är man. Borde ju utnyttja det känner jag.
Hörs.
/Ida

Snabbt ba

Jag blev ingen hard-core-bloggare. Det är bara när jag bestämt att jag ska sluta blogga som jag får inspiration. Just ikväll känner jag för att stänga av datorn och vila mig från tekniska prylar. Hade velat lägga ansiktsmasker och sånt kul. Kan olivolja funka?

Uh, vad trött jag är på datorn.

Det var bra i Hbg förresten.

Hörs
/Ida

Back in my hometown


Jag, Anna & Johanna i Italien i somras.

Befinner mig i Helsingborg! Vi anlände kring 14-tiden igår och det blev en mycket trevlig dag och kväll. Middag med hela familjen och kanske aningens mycket vin för mig. Men kul!

Idag gick vi upp vid halv 8 och promenerade i typ 2 timmar. Mysigt men kallt. Behöver nog en powernap för att orka med ikväll och idag. Släkt och vänner och utgång, kommer bli så jäkla nice.

Och så himla härligt att träffa mina älskade råttor också. Och längtar tills ikväll då jag får träffa mina vänner. :D Tonoghts gonna be a good night! Strax ska jag fortsätta baka lussebullar med mamma.

Åh Helsingborg, denna underbara stad :D Nästan sugen på att flytta tillbaka hit... Eller?

/Ida

Bara ett litet hej, tack och hjälp!

Wadöpp bajemaja!? Längtar tills du kommer hem, måste få skoja av mig lite!
.
Även fast skolan är mög just nu så känner jag mig ganska okej ändå. Julstämningen påverkar en så himla mycket. Älskar det. Pipparkagor och mjölk, julmusik, snö och lyse i träden i hela Helsingborg. Åh, vilken mysig stämning det är.  Vi har ETT enda prov kvar innan vi får sänka pulsen ett par slag. känns okej. Känns ännu mer okej att skidresan är betald och att det finns så himla många saker att se fram emot, så många vänner som peppar mig och får mig att orka all stress. Tackar gud för det. Tack.
.
Och snälla gud, om du nu finns...hjälp mig att bli frisk från denna sablarns enorverande HOSTA! Har nämligen åkt på en tillfällig rökhosta eller något. JAG VILL TRÄNAAAAA!
Adjö!
Nej föresten, idag bjuder jag också på en ny psykobild, otroligt vad kul man kan ha med sig själv.
.
En sista sak... Jag saknar min lilla minigris...JENNIMANNEN!!! VART ÄR DU?
Nej vänta en sak till... nä, eller det var inget...
...eller jo...Peace!
/ Johannymackafunny