fredag, aaah

Bra att ha en bfriend som jobbar i Danmark och köper hem öl. Från tvätt till måla till deg på soffan till öl i handen o Hampan på gång.
2 sek! Vänta på mig!! :D:D
/anna

Från Helsingborg till Sälen och tillbaka

Grymma dagar i Sälen, och påsken i Helsingborg var också hur bra som helst. Nu är jag i Helsingborg igen och har fått träffa lille Jojjen. Ikväll ska jag träffa Sanna på Hampan och återuppleva gamla minnen plus få höra allt om Gambia. Blir grymt.
/Ida

Det är vad jag vill...

Vill kunna ha fler bollar i luften, vill få slut på samma ältande varje dag, som att ständigt bara plugga och inte ha något liv. Vill ha lite förändringar, anta nya utmaningar, göra något nytt, något spontant, jag vill trivas där jag är, trivas med min utbildning samtidigt som jag kan få göra det jag verkligen brinner för och tycker om. Vill sluta whinea över att jag inte trivs med min utbildning. Skulle göra allt för att få åka iväg, långt iväg och klara mig själv. Lära mig engelska, träna och träffa nya människor. Men jag vill inte vänta, jag har inte tålamod till det. Jag är alldeles för rastlös för att vänta... Vill iväg nu nu nu nu! Jag ska åka, ja det ska jag. Det är vad jag vill!
/joe

Desperado

Börjar man bli desperat när man överväger att söka jobb i Eslöv?

Chris Medina- What are words

Vilken helt jäkla awesome kille. Vilken kärlek.  Suttit och kollat på sjukt många klipp med honom, intervjuer och hand medverkan i American Idol. Och videoklippet på när han friar till Juliana innan hon skadade sig i en bilolycka. Check him out. Jag har pajat sminket tre ggr idag på grund av honom, haha.
/Ida

Tankar 00.28

April har stulit 20 dagar. Det känns för jäkla bra. Det betyder att det snart är maj. Maj är en underbar månad. Värmen har stulit vintern. Det är också helt underbart för i morse kunde jag cykla till skolan utan att ens ha med jackan.

Jag själv har stulit några timmar sömn från mig själv. Alldeles uppe i varv. Kan inte slita mig från datorn. Känns som att jag borde göra något jag glömt bort. Tror att jag är stressad. Förstörande stressad. Handlingsförlamande. Det beror på att jag har tagit ett så in i helvetes dumt beslut som jag ångrar fruktansvärt. Jag visste, visste, visste men hoppades. Så dumt.

Men. Jag kan inte göra annat än att göra mitt bästa, sluta oroa mig, njuta av de härliga dagarna och intala mig själv att allting kommer bli så jävla grymt.

/Ida

Grattis pappa!

Idag fyller pappa år och i present fick han sina döttrar i kaktusformat:


Ja, på något vis skulle detta gestalta oss, haha. Så olika som syskon kan bli.

Yes! Jag fick vara den långe kaktusen! (älskar att vara längst, var livrädd att Anna skulle växa om mig när vi var små för jag ville inte bli lillasyster).

Övrigt då; satt i skolan hela dagen och blev sen bjuden på pannkakor hemma hos Andreas. Blev lite häng på Bränneriet och det kändes som sommar. Underbar dag. Projektarbetet går väl hyfsat men det är mycket att göra. Men kul!

Imorgon sitter jag i skolan hela dagen igen och så blir det inte Helsingborg förrän på fredag. Tisdagen därpå blir det Sälen en kort runda för att se om det går att "kasa runt på nån snöfläck" (/pappa). Ska bli sjukt kul om det nu går att åka. Jävlar vad jag ska spöa Andreas!

/Ida

Sommar i Borås

Kul att höra från dig Joey! Låter som du har de asnice!

Vilken jäkla grym känsla jag hade när jag cyklade till skolan för fem minuter sen! Solen strålar och steker och skinnjackan lämnades hemma. Grymt härligt frukost i solen i Andreas trädgård och allmän sommarkänsla. Helt freakin amazing. Nu sitter jag dock instängd i en datorsal och ska koda...wäääh. Nä hehe, de e kul :D

Underbara liiiiiv! Just nu älskar jag Borås! Fast det blir Helsingborg i helgen... hehe.

/Ida

Tittuuuut!

Sitter i lobbyn bredvid den snygga mulattbritten som raggade på mig i matan i går. Haha, kul kille det där! Tänkte bara säga hej och att jag lever. Har det svinbra här! Tränar som tusan och har så jäkla ont i kroppen, det e nice! Arenan är verkligen amazing fast banorna är så sanslöst hårda vilket är mindre bra, benhinnorna tar mycket stryk av det. Ont ont.
Vi steker i solen och plaskar rundor i poolen mellan passen, spelar pingis och biljard, finns i sjön och kotte, käkar allt möjligt skit man kan käka och skrattar arslet av oss varje dag. Det kan ju inte bli bättre!
Sovmorgon i morgon så nu blir det filmmys med hela gänget!
Saknar er där hemma, hoppas ni har det great!
puuussss
/JOE

Bästa kommentaren

"Söt e du men svär inte så, tänk på att farmor är religös
Kram Farmor"

Kul pappa, men din dåliga stavning avslöjar dig. RELIGIÖS stavas det. Och var det mot förmodan farmor som skrev detta ändå, så förlåt! (Men då vet vi var pappa lärt sig stava i alla fall...hahaha) Och i så fall HEJ HEJ FARMOR! Och farfar! Ses i påsk!

Och sist jag kollade är ingen är släkten särskilt religiös heller. Hoppas jag.


Förresten börjar mina finnar gå över styr. JAG ÄR TJUGOTRE!!! Inte 13! Sluta nuuu. Det ser inte lika illa ut på bilden som det är i verkligheten. BÖLDER. ONT. Måste sola också. Heeeejs.

/Ida

Happy times

I morse hoppade jag och Andreas in som reklammodeller för fotostudion jag jobbade på innan. Ja, jag får inga fler tider, buuhuu. Men ibland behöver de mitt vackra ansikte ändå. Eller...vi var statister. Men. Jag låtsades att jag var stjärnan. Hehe. Vi skulle stå och dricka kaffe och se religiöst överlyckliga ut. HAHA. Tur mina tänder är vita i alla fall!
/Ida

Isak Strand igen

Sitter här och dör till Isak Strands texter igen. Om och om igen. Han är så frukstansvärt duktig den killen. Grymma texter, ashärliga melodier, skööön musik och bara helt jäkla underbart allt. Lyssna på Floors and wine, Pick me up, Put on your dancing shoes, Start again, Mama said och Skinny boy. Och de andra på första skivan. Han har släppt två nyare EP som jag inte lyssnat så mycket på men ska göra det.

And all my mistakes and all my flaws
I’ll admit them if you see yours
Fists are hurting but words do too
I’ve been lying but so have you

Floors and wine - Isak Strand

Återgår till pluggandet nu. Går bra :)

/Ida

The social network och en grym morgon

Tiden rullar på så jäkla fort. Jag tror att det är tisdag och så är det redan Klubb Pank-dag also known as torsdag. Får lite bråttom med projektet känner jag. Blir plugga i helgen. Funderar på att plugga hemifrån idag. Tror nästan jag gör det.

Känner mig grym. Klockan är tjugo i 12 och jag har redan varit ute och sprungit 20 min, käkat frulle, och sökt två jobb. Duscha, luncha, plugga och motstå X&Y ikväll står på schemat. Haha.

Såg filmen The Social Network igår med Kenny. Jag är helt uppslukad av den filmen. Om allt det där är sant så är det ju helt jäkla sjukt. Mark Zuckerberg är ett riktigt as, haha. Sjukt intressant film i alla fall. Han Jesse Eisenhower som spelar Zuckerberg är grym.

/Ida

Unsdaa

Logotyp-problemet börjar lösa sig! Grymt.

Lyssnar på Timbuktu och ska snart ha middagsdejt med Kenny. Det är en dålig grej som alltid händer när man är i ett förhållande, man umgås inte så mycket med andra än den man är tillsammans med. Så är i alla fall jag. Helt plötsligt inser man att vännerna är borta...

Nä. Ska börja laga maten nu. Tjaaa.

/Ida

Basshunter kan pilla sig i .....

FAN vad arg jag är nu, Big Brother förstör mitt liv. Basshunter är ett as, Sara är ett as.
Ska inte kolla ett enda avsnitt till mer än om Martin är nominerad då ska jag rösta kvar honom tills jag blir bankrutt!
/anna arg som ett biiiiiiiii, godnatt

Tuesdays makes us dance

Jag har äntligen inspiration till novellskrivande. Många år sedan nu jag skrev regelbundet. Ska börja med allt sånt igen. Rita, skriva. En sån period vill jag ha nu.

Sitter i skolan igen med logotyper upp till öronen. Ge mig en snilleblixt!

/Ida

jättejättejätte snaaaaart

Åker om exakt 8 timmar. Börjar bli klar med packningen nu så ska snart hoppa in i duschen och fixa det sista innan jag lägger mig för att sova åtminstone några timmar innan jag måste upp igen. Känner att jag kommer vandra som en levande zombie på Kastrup annars. Fint det.
.
Det ska verkligen bli superkul! Träna träna träna och massa massa kul!!
Ha det underbart här hemma! Vi höörs!

Hittade ingen annan bild, så det får bli denna mysbilden från Malta igen:)
.
Puss på er!

anna carlsson choklad/öl/måååååla

Va hemma på Järnis o käkade middag, lillebror ska iväg igen. Aldrig en lugn minut med henne. Alltid så tomt när hon är borta, även om man inte bor där längre så märks det. 
Hemma på Helmis nu, köpte med mig ett mörkt choklad med raspberrysmak o öppnade en iskall Peroni. Jag firar sista dagen på min inte-träna-ät-tills-du-spyr vecka. Jag gillar den inte, imorgon är det första dagen i min konditionsperiod, jag kommer kola.
The kooks har fått en ny chans efter några månaders vila, fan vad de får fart på en! Har plockat fram inspirationsmagz och lagt upp en ny ren tom vit duk på golvet. PAINTING tiiiime. Färgen är gul/grön ikväll.
/anna

Lite om helgen

Glömde bloggen totalt under helgen. Sjukt grym helg var det också...

I fredags delade jag en flarra vitt vin med Sabina efter att jag ätit god middag hemma hos mamma och pappa. Mycket trevligt att bara sitta vi två och snacka och prova vinglas. Haha. Mycket intressant.

I lördags däremot var det full rulle med businessmöte med Anna på dagen och firande av Andrianna på kvällen.

Gänget utanför restaurangen.

Vi började med asnice thaikäk på Phuun Thai och fortsatte förfesta hos Andjelka. Fler folk tillkom. Som vanligt spårade det men det var en av de roligaste förfesterna någonsin faktiskt. Hahahaha. Sedan hamnade ALLA, konstigt nog, på samma ställe. Vi brukar spridas för vinden. Eller brukar och brukar, vi gjorde det sist, haha. Alla var på G, alla dansade... och jag älskade det! Shoohooo!

Nu är jag tillbaka i Borås och sitter i skolan och försöker bli klar med en logga men är inte alls taggad. Rätt trött också eftersom det inte blev så mycket sömn i Helsingborg. Denna veckan ska bli en grym skolvecka tänkte jag mig! Och no party nästa helg... gudars. Torsdag, fredag, lördag tar knäcken.

/Ida

Soon baby soon...

Satt på grands och råpluggade med floppe. Efter 4,5 timmar fick vi båda huvudvärk av allt nötande så vi drog hem.
Packar och fixar lite nu...ska bli så spännande och jag är så himla taggad!
So long!
/ J

Back to Hbg

Åker till Göteborg för att fixa håret om nån timme, sen drar jag till Hbg därifrån när jag är klar. Shoohoo!
/Ida

Äkta eller fake...

Kille: Hon har silikonbröst!
Jag: Neeeej, det har hon inte!
Kille: Men JOO det syns ju på långa vägar!
Jag: Nej, jag lovar, hon har INTE silikonbröst!! Jag skulle vetat det i så fall.
Kille:...Men vafan, kunde du inte sagt de innan så hade jag haft nåt att titta på hela kvällen. Jag hatar ju silikonbröst!
/Ida

Who does not love a Photo Booth pic?

Jag och grannen Kenny threw a party idag och fyfan vad kul det blev. Helt jäkla grym kväll. Hade jättekul!
Imorgon tar jag mig hem mot Helsingborg igen. Party, affärsmöten och familj. Gonna be great. Men jäklar vilken kväll. Älskar sånna kvällar.
/Ida

There's something in your eyes...

Plötsligt så bara kändes det så himla bra...
/j

I don't care if the whole club is dead...

...cause the party is in my head. Ikväll blir det förfest hos mig och Kenny! Ska bli sjukt kul.

Sitter dock i skolan nu och försöker vara seriös med affärsplaner, logotyper och grafiska profiler. Går väl sådär hittils, men ska komma igång nu tänker jag.

/Ida

Veckans SF

Ska börja utse veckans SF (surfi**a) varje vecka nu. Denna vecka kammar helt klart Nikki Hansson hem priset för hennes halvdryga attityd. Inte ok. Hon hamnar även högst på pallen för veckans fnasläpp, då hon under tisdagskvällen attackerade en som tydligen verkade vara en riktig goding till pojk ;)
Jag menar, bara kolla så bajsig hon ser ut...men jag tycker ju inte illa om dig för det ponken!
.
För övrigt så skulle det inte suttit fel med lite sommar...NU! Drar föresten en sväng till teneriffa på träningsläger på tisdag. Börjar få lite resfeber nu och känner på mig att jag kommer sitta gråtandes mitt i packningen på måndag kväll...Ska ändå bli gött med två veckors träning, sol och bad med härliga människor. Bättre kan det icke bli!
Nu: plugg? Svar ja!
Hej!
/ j

Vill att mina systrar ska börja blogga :(


Min taktik funkar dåligt känner jag. Kanske ska vänta ut dem? Hetsa dem med tystnad. Eller något.

Men som sagt, bra dag idag och jag känner mig så peppad och taggad och grym. Nu ska jag hålla kvar denna känsla och inte deppa ihop igen. Wooahh!

Just nu sitter jag och äter mörk choklad från Lindt. A touch of sea salt. Förvånansvärt gott! Mmmmm säger jag. Lyssnar även på underbara Loreen och känner mig harmonisk. Ska fortsätta fila på logga och förhoppningsvis somna tidigt idag så jag orkar upp för en löptur med Hanna.

Och det börjar dra ihop sig...för frisörbesök! åhuumaaajgaaad. Kan verkligen inte bestämma mig. Blir det blont eller rött eller ett mellanting? We will se. HAHA jag är mer uppspelt än Johanna när hon kollar Justiin Bieber-klipp på YouTube ;)

/Ida

Onsdag i Borås

Jättebra inlägg där Anna. Verkligen. Bra jobbat. Det måste du jobbat med länge.
;)

Denna dag har jag varit ganska grym. Handledning i skolan imorse och klockan ett hade jag möte på något som heter Drivhuset med en tjej som heter Lotta. Fick bra hjälp och tankeställare kring affärsplan och affärsmodell gällande mitt och Annas projekt. Känns sjukt bra och jäklar vad det skulle kunna bli bra. I liiiike.

Nu sitter jag och spånar vidare på logga men känns sjukt svårt. Allt jag gör sågas, haha. Äh, fuckemall, jag kör mitt race...

Höres!

/Ida

hohoho

:D
/anna

STARK-dagen på Högskolan


Idag var det Stark-dagen på Högskolan i Borås. Meningen är att man ska gå runt och prata med utställare som är olika företag och alltså potentiella arbetsgivare. Ingen aning om det kommer leda till någonting men sjukt kul att gå runt och prata med företagen och mingla lite. Alla var supertrevliga och jättehjälpsamma. Fastän många kanske inte kunde erbjuda så mycket eller sökte folk som passade min utbildning så kom de med bra tips.

Kul förresten att min överarm buktar in istället för ut, haha.

Vad hade jag mer på hjärtat? Jo, jag är inne i ett sådant jäkla leta-jobb-mode och har säkert sökt ett 20-tal jobb. Eller, säkert fler, har tappat räkningen. Har fått reda på nu att de inte har fler timmar åt mig på studion så jag letar som en gök. Pengarna börjar sina också... Men det löser sig! Ska på möte imorgon med ett företag/organisation som kanske kan hjälpa mig med projektet jag och Anna dragit igång! Ska blir intressant. Hej så länge!

/Ida

Redheaded girl I still miss you

Spanade in nya Fresh-listan på Digster.se och där låg Redhead med Sebastian Wijk med. Så kul att det går bra för honom. Man ville strypa honom några gånger i gymnasiet, haha, men det är en bra kille och han gör mysiga låtar så spana i det på Spotify!

Och så satt jag här nyss och funderade på vad jag ska göra med håret på fredag... och då började den låten spela på listan... Ska jag ta det som ett tecken? Mitt röda hår var ganska grymt. Men är sugen på blont igen. Jag kommer aldrig kunna bestämma mig, sen kommer jag fega ur och hålla mig till det rödbruna. Hm. Detta är svåra grejjeeer.
/Ida

Creative work här borta på BHS

Måste bara inleda med att jag härmed är Big Brother-fri. Vanessa blev utröstad så nu ser jag ingen mening med det. Martin vinner, så, klart. Ingen blir gladare än Andreas nu när jag slutar titta, haha.

Men nu du Anna, nu är det på G. Jag och Lisa håller på med logga och grafisk profil. Dock blev namnet totalsågat av läraren, haha. Men så du vet, det är på gång.

Jag imorse, innan jag drog till skolan.

/Ida

Från skräckfilm till utgång till hårsnack


Istället för skräckfilmskväll med mig själv stack jag hem till systrarna Fors, Lisa och Emelie, och sen drog vi till X&Y. Musiken var grym för en gångs skull men en olustig känsla förföljde mig. När vi gick ut därifrån blev det bråk och vi såg en kille som var medvetslös och det rann blod ur munnen på honom. Poliser, ambulanser och allmänt tumult och mitt hjärta bankade i 110 när jag höll på att hamna mitt i alltihopa när jag skiljdes från Lisa och Emelie. Usch.

En av de tråkigaste sakerna jag vet är när jävligt sköna personer, personer som du tycker mycket om, träffar idioter och blir tillsammans med dem. Kärlek överlag är en konstig grej. Jag ser på andra hur olycklig man kan bli. Antingen har jag förträngt hur det känns, eller så har jag aldrig varit helt förstörd över kärlek. Eller så har jag bara inte vett nog.

Hm. En leendes jag på bilderna passar inte ihop med texten, men jag hade faktiskt en trevlig kväll ändå. Träffade en massa personer jag inte sett på länge. Mina första Borås-vänner! Kul! Och så har jag börjat bleka tänderna igen så ville visa det ;)

Även sugen på att byta ut det mörka håret mot ett ljust trassel. Men har varit mörk så länge nu att jag kanske inte vågar. Vi får se...

/Ida

Big Brother, hahaha

Alla klär ut sig till de andra könet:

Sonia: Va skönt det är att vara kille!
Vanessa: Ja, de va längesen...

Haha, Vanessa är grym, hoppas hon vinner!

/Ida

Hur ska vi liva upp denna gråa lördag?

Tur att jag gillar dig ändå, Johanna! ;D Och mina rubriker är inte heller så bra för SEO så det är lugnt;)

Om jag tittar ut genom fönstret nu blir jag ganska deppig. Vädret är gråare än gråast och Andreas är på väg mot ett Portugal med sol och 24 grader varmt. Såå, vad ska man hitta på? Tror det blir en lugn kväll hemma i min fina lägenhet. Om jag inte får en snap och drar ut. Möjligt.

Nu ska jag gå igenom en hög cd-skivor jag fick med mig från Helsingborg. Mycket Smurfhits kan jag lova.

/Ida