Fredag igen, vad hände?

J-ä-v-l-a-r. Har aldrig förut tagit ut mig så hårt som igår på Andreas testcykel. Ska aldrig mer tala illa om sporten eller att cyklister ser fåniga ut i cykelhjälm och cykelbrillor. Haha.

Sitter i skolan nu och försöker komma i kapp med skolgrejs. Missade föreläsningar pga jobb och liknande. Hoppas jag får min kurslitteratur idag också så jag kan plugga i helgen.

Känns skönt som fäään att jag får pengar snart, och antagligen räcker det till Ibiza-resan:D Wunderbaar. Snart har jag pengar till min MacBook Pro också. Måste intala mig det i alla fall, haha.

Plugga vidare nu, tjaaa.

/Ida


Har aldrig varit så trött som jag var inna...

img_1001 (MMS)

Har aldrig varit så trött som jag var innan idag när Andreas körde ett cykelpass med mig på testcykel. Grät. Och spydde nästan. Fy. Fan. / Ida


A day of a råttas life

Hahaha, Anna, du är underbar.

Vill uppdatera om mitt eget läge.
Jobbar som en skållad gris. Det är jag som är råttan, men jag kan ta det, haha. Imorgon ska jag följa med som fotoassistent på en fotografering någonstans upp i landet. Ska bli spännande!
Fan vad jag älskar att tjäna pengar.
För övrigt tränar jag svinmycket. Jag är sjukt taggad och det känns bra, förrutom att jag känner av benhinnorna en del. Not so fun. Men jag stretchar så mycket jag kan så jag slipper den värsta smärtan.
Allting rullar på. Längtar dock hem till Helsingborg lite och ser fram emot spa-helgen i Polen med mor, far och Anna.
Måste råtta vidare. Jobba menar jag. ;D
/Ida

kiss freedom goodbye

Heeellooo,
Kom på idag att jag borde förbereda mig för indragen frihet snart... Har jobbat hemifrån i 2 månader nu, så frihet har det väl inte helt varit iof. Tydligen kom också socialt handikapp som ett brev på posten med detta. Så nu tänkte jag gå upp tidigare på morgnarna, slå undan mina människofobier, och försöka komma tillbaka till verkligheten.
(På gott o ont johanna. haha. Frihet på gott, socialt handikapp på ont. Fattaruu? ;) )
...
Började dagen med att klä på mig... (WOOOHOOO) sminka mig och göra ärenden som jag inte kommer ha tid med from nästa vecka. Är så sjukt taggad för detta jobbet nu och är så glad att jag fick det.
...
Älskar den lätt spända känslan som infinner sig i mig nu. Nya människor, ny chef, nytt kontor. Ett liv haha. 
Imorgon blir det stockholm med pappsen, fixa saker till sabinis i lägenheten så den lilla sparveln kan gå på toa utan att halka av sitsen ;) haha och så hon kan rööga vattenpipa på balkongen när det blir varmare. Säga hejdå till chefen o lämna nycklar- :)
...
Så nu dessa sista dagar ska jag komma tillbaka till verkligheten och njuta lite av att kunna bestämma. Kanske låtsas att jag är på solsemester o jobbar fram nya fräknar och skållad näsa?...
Börja med att rikta en riktigt stark lampa mot ansiktet, helst ska den ha stått på ett tag så det bränner riktigt gott. Luta dig tillbaka och blunda. .
d
Sen kan man låtsas att någon pratar med en så man måste kisa och skydda ansiktet från solen...
...
Dum i huvet var det ja :)
ha ha
anna

Thumbs up

Supernöjd med tävlingen idag! Kändes skitbra och känns kul att träningen visar resultat. Glöd igen! Laddar med oboy och film inför tävlingen i morgon.
Natti
/johanna

loooove

Om Ida slår ett slag för mamma, (vilket jag också i och för sig gör) skulle jag vilja slå ett slag för pappsen. Han var här och hjälpte oss att få upp lampor i taket precis! ÄNTLIGEN!
<3
anna

Både jävligt glad och lite ledsen

Ja. Rubriken said it. Sitter ensam med skärmljus och månljus och stearinljus i ansiktet. Nästan fjärilar i magen när jag hör steg i trappan. Snart.

Fått reda på så mycket olika saker idag. Alldeles kluven av känslor. Men this goes out right now:

Mamma, jag älskar dig! (er övriga tre med såklart)

Och Anna, du är sjukt snygg i nya hårfärgen. Du passar så bra i mörkt.

Sedan hade jag nog inte mer att säga.

Over and out for now.

/Ida

som det ska va

Så ida, så blev det. Brownie once again. :)
anna

Köttbullehöfter

Eftersom jag numera ser ut som en köttebulle runt höfterna och kinderna tänkte jag att det kan vara bra att sätta fart med träningen. Började ju lite innan nyår. Sen blev jag förkyld. Men förra veckan började igen (2 ggr) och denna veckan har jag sprungit med Hanna tre gånger redan. Löpning runt Kypesjön 25min*3 + styrka. Känns bra som faaan.

Nu är målet att;
- få bra kondition.
- springa 4 ggr i veckan. (Just nu kommer det väl bli runt 3 men det räcker i början.)
- Vi ska också kunna göra minst 3 chins (häva sig upp i en stång) innan sommaren.

Mitt slutliga bevis kommer vara en superdeffad bild på facebook. Sixpack, snygga starka armar och allmänt fit kropp. Jag är taggad, jag är motiverad. Inget kan stoppa mig. Vem antar utmaningen?
(Ibiza whoa whoa whoa!! Haha :D )

/Ida

I will tell you about the weekend...

Nästan så jag skäms lite över mitt förra blogginlägg, men det var så jag kände och nu får jag stå för min öppenhet. Haha. Sanna: "Du låg säkert i fosterställning och luktade på en av hans gamla tröjor..." Hahaha. Så illa var det faktiskt inte. Åt inte ens Ben & Jerrys...

Fast det blir inte bättre eftersom detta inlägg också kommer handla om skidgalningen.

I söndags blev jag ledig från jobbet och kunde istället följa med familjen Lindén på jakt efter Andreas i de småländska(?) skogarna. Vi hittade honom söder om Gnosjö. Och Vanja fick till denna fina bild när jag gick med en Andreas en bit. Hamnade på en bild i BT också där jag ser ut som världens största flinande tönt. Man ser hur grisskrattljuden kommer ur munnen på mig ungefär. Haha.


Foto: Vanja Jailovic

I lördags var jag ute med Lisa (klasskompis) och Emelie (hennes lillasyster). Gjuten förfest hos Lisa, hehe, och sedan X&Y. Längesen! Riktigt kul. Love the dancing.


Emelie, jag och Lisa på X&Y.

Var ju bara aningen seg på söndagen och vaknade tre minuter innan Lindénarna skulle hämta upp mig. Hehe...

Resulterade också i en bild (också tagen av Vanja) där jag ser ut som sju svåra år och Andreas ser lite halvt döende ut (Förståeligt iofs). Ser ut som om jag tänker börja gråta vilken minut som helst. Som om min man ska ut i krig eller ngt. Haha. Återigen...patetisk ;D Och den bilden lägger jag inte upp, haha.

Glöm inte att gå in på gruppen Ski of Sweden på Facebook, gilla, och följ resan. Nu befinner de sig på väg mellan Jönköping och Motala. Närmare det förstnämna.

Nu ska jag sova. Sista dagen på fotograferingen i Göteborg imorgon.

/Ida

Tittuuuut!

Måndag i morgon, ny dag, ny vecka & full rulle, nu kör vi!
/ Johanna

Fredagkväll

Kul att se dig i bloggen Anna! :)

Idag är jag riktigt patetisk.
Känner mig som ensammast i världen.
(Told you so)

Andreas blir borta säkert långt över tre veckor. Och när man träffats nästan varje dag i ett halvår känns det konstigt.

Ikväll tar jag det lugnt, men riktigt god mat lagad av undertecknad, och så ska jag snart sova. Blir Göteborg igen hyfsat tidigt imorgon. Så jobb lör-ons. Och sen försöka hinna i kapp med pluggandet. Blir nog bra. Så nöjd med att ha ett jobb:)

Ska som sagt sova om en stund. Och oj vad roligt inlägg. Haha. Jaja hejdå:)

/Ida


Lucia- anna c

haha... nu när jag har lite mindre jobb än innan så har man tid att driva runt på Internet. Man besöker sidor som man glömt bort osv. Jag kom av någon anledning in på Helsingborgs fältrittklubbs hemsida. In på ungdomssektionen och tryckte på en flik som hette lucia. Det enda som fanns där var denna bilden från när jag var Lucia, 2005? Vet inte vilket år helt.
Lucia Anna Carlsson & lill-lucior Hanna Ahlberg & Sara Lannefors
Så kul man haft där uppe på stallet alltså... Detta måste varit samma år som när jag o sofia dansade som idioter till någon greese-låt i manegen? Måste hitta någon bild från det... Fan vad jag bjöd alltså...
anna

Uuuuh

Idag. Idag. Ja. KbgsklbflhpAQIDNLQÖGN. Uh.

Måste till skolan för att göra klart sista inlämningen på animeringskursen. Måste slänga alla sopor som ligger i Hannas bil. Sa jag att jag MÅSTE bli klar med skolgrejset? Helst nu så jag slipper skiten. (Sååå tråkigt) Im sorry im så negativ. Jag ska jobba ikväll också. Och on top of it är jag orolig över Andreas och hans projekt att åka längdskidor från Smygehuk till Treriksröset. Så mycket som kan gå fel. T.ex att snön tar slut. Självklart har jag inte berättat om mina farhågor för honom. Enbart dumt.

Egentligen skulle jag följt med men jag har ju fått jobb så jag fick stanna hemma. Hade varit sjukt kul att hänga med. Hade nog känt mig lite lugnare om jag fått följa med och styra upp det hela, haha. Men jag får väl lita på Simon och Vanja... haha.

Nä. Nu tar jag tag i allt jag ska och så får det gå som det går. Inte hela världen om jag inte lyckas med actionscriptet. En rest gör ingen höna eller nåt.

Och om ni vill kan ni följa Andreas resa på Facebook, gruppen Ski of Sweden. Gå in och gilla och peppa dem:) Är det nån som klarar detta så är det Andreas. Med eller utan snö, haha.


Vanja och Andreas i husbilen, innan se beger sig ut och startar från Smygehamn.

/Ida

Be on top!

Har varit full rulle hela lovet. All tid har spenderats med kvalitetstid med många fina vänner, långa nätter och mycket skratt. Mina tankar har inte ens varit i närheten av skolan, skööönt. Fick fint besök från götet, då söta Jennifer kom ner till Helsingborg. Guld! Nyår må jag säga blev en riktig smällkväll! Supergod mat och dans med bästa vännerna, hell yeah! Har också hunnit tänka mycket, kanske nästan för mycket, men jag har lärt mig att bara köra, våga chansa, vad har jag att förlora? I denna situation hade jag bara något jag kunde vinna, so why wouldn't I take the chance?
.
by: filippa
by: jenny
by: jenny 
by: filippa
.
Underbart. Ja jag har till och med hunnit känna på hur det är att lana, ja tro det eller ej, men jag har lanat. I'm a geek and I like it ;) Taggad till hundratusen inför kommande termin. Det kommer bli great!
/ Johanna

Happy as could be

Jag är så glad. Ingenting kunde varit bättre just nu.

Ett jobb som kommer vara det roligaste jag någonsin haft. (Om det bara är hälfen så bra som jag tror...) Ett riktigt drömjobb för mig just nu. Äh fy fan, det är så bra så att jag inte vet vad. Hade inte ens vågat drömma om det.

Och ett jobb betyder pengar och pengar betyder att kunna göra en massa roliga saker och möjlighet att hänga med tjejerna till Ibiza i sommar. GAAALEEEET.

Skolan går ganska bra också. Inga rester eller kompletteringar. Sjukt nöjd med det. Bara lite kvar nu! :D

Jag älskar även min lilla lägenhet! Åh. Har så mycket bra i mitt liv nu. Det går bra nu kompis... :D

/Ida

Heeeeeeej!

Fick sug efter att blogga.

Julen i Helsingborg var huuur bra som helst. Julafton var riktigt rolig och en av de bästa julaftnarna. "Det säger du alltid, Ida" sa nån av syrrorna. Men det är ju sant. Juldagen var kaaaos, haha. Nä, men sjukt roligt var det i alla fall. Sen kom Andreas och överraskade mig och det var hur kul som helst.

Dagen innan nyårsafton tjatade han med mig till Borås igen. Och tur var det för jag måste djura med skolarbetet nu eftersom det ser ut som om jag fått ett jobb! Vågar inte riktigt ta ut segern i förskott men de kan bli hur bra som helst.

Och nyårsafton var perfekt! Jag och Andreas var hemma hos honom och lagade svingod mat. Lugnt och perfekt.

Nu är det som sagt en del skolarbete på G men det ska nog lösa sig.

Jag på nyårsafton: (Klänningen: 150 spänn på H&M-rean. Ganska nöjd med det.)


Hur har ni det mina systrar?
/Ida