G.I.V.E.R

Idag körde jag 5 timmar ner till Malmö från Sthlm för att göra någon glad. Jag gjorde någon glad, men inte personen som var tänkt från början. Jag gjorde Johanna o Jennie lite glada, o förhoppnbingsvis deras vänner ;) haha Sen tror jag att pappa blev glad när jag kom till Hjalmars o käkade o drack vin. Det var trevligt =)


Ibland, för det mesta älskar jag att va en giver, ibland inte. Det roliga är att jag kommer förmodligen alltid vara det också men mer selektiv kanske. Förmodligen inte.

Imorn hoppas jag på Brunch med mamma pappa o johanna, hade tyckt de va kul om Ida också var här. Saknar henne. Älskar mina systrar så mycket. Blir nästan lite tårögd :)

Nu ska jag gå o lägga mig i min gamla säng, i mitt gamla rum, hoppas Johanna kommer hem snart... o undrar vad jag gjort nu om jag stannat i Stockholm ikväll...

Godnatt... <3

/anna

...

Idaslida&Annarumpa, jag saknar eeeer! Massor med kärlek till mina underbara systrar! Ni är bäst!



pusselipuss

/Johanna

What kinda dream is this

Först drömde jag att en inbrottstjuv jagade mig genom hela huset. Sen drömde jag att hela huset brann upp och att det kanske var mitt fel. Fy fan vilka dåliga nätter jag haft nu, haha. Usch.

Uppvisningen igår gick hyffsat bra i alla fall! Det var kul och vädret sprack upp så att solen sken på oss. Härligt. På kvällen gick jag ner en trappa och drack vin med Evelin, Naida, Kenny och Dennis. (Eller Kanny och Dannis som de säger på Boråsdialekt, haha) De andra gick vidare ut men jag gick upp och la mig. Nu ska jag städa och så och sen kommer Sabina! Vet inte riktigt än vad som händer ikväll men det ger sig:)

/Ida

POFF!

Torsdag, meetings och annat kul



Idag var det två möten, då fick skjortan åga på. Titta inte på mina slitna toppar så e ni gulliga, Ida får väl spalle, det är sånt hon tittar på.

Idag har jag fått in grymt bra saker, nya kunder fått ut tre avtal, skickat massa roliga mail som jag hoppas på svar från imorn. GRYMT! Jobbar halvdag imorn sen blir det förhoppningsvis Vin i ngn solig park...

Sofia fyller år idag, jag har spelat in ett videoklipp till henne, hon tror nog ja glömt henne för jag har inte ringt. hihihihi. Love babe.

/anna


Lite love from your big sis

Haha, jag tycker mamma & pappa ska vara glada om det största problemet med dig är att du inte städar. Hota med att du blir som Anna 16 år (Anna, yes offence ;D) om de är tjuriga och dumma mot dig! Tycker du är grym Johanna!

Och du är också grym lille Anna! Hade ett långt samtal igår. Trevligt. Glad att allt går så bra nu för dig.

Ni är för härliga min lille Bosse Bagare och lille rullen. <3

/Ida

Moneeeeey!

Vaknade 06:00 av att Max ringde och väckte mig. Hade lovat att jag skulle ut och springa när han skulle, innan skolan. Ja, jag var ju tvungen att hålla det jag lovat så det var bara till att slänga på sig löparbrallorna och sticka ut. Så grymt nöjd att jag gjorde det! Har dock känt mig en aning sliten hela dagen i skolan, haha. Får se om jag orkar kvällens träning sen efter att jag sovit en stund. Men det ska nog gå.

Just nu håller jag på att städa. Tar igen det jag misslyckades med förra veckan då jag lovade att jag skulle städa hela lägenheten plus mitt rum. Jag fick pengarna i förväg men hann inte klart mitt rum. Lite sura miner där från både mammas och pappas sida, Fick inga pengar:( Men idag låg det en lapp på bodet där det stod att jag kunde gottgöra förraveckans misstag och städa hela skiten igen.Tusan, ni vann! Ja jag har ju inget val, jag får ju faktiskt pengarna och pluuuus att mamsi&papsi blir åtminstone liiite gladare på mig:)

Käns sjukt gött att vi är lediga från skolan imorgon, tjohooo! Sen ser jag också fram emot kvällen med tjejerna och resten av gänget hos Anton såklart:)



Nähädu nu ska jag fortsätta städa och skrubba fingrarna av mig.
Haree!
/Johanna


You know my weakness, that is why Im sleepless



Låg vaken till halv 4. Bara låg och försökte somna. Fick panik. Det gick inte. Slumrade till, vaknade igen. Och så fortsatte det. Fy vad jag hatar det. Helt död nu. Ska äta lite frulle, sen hade jag tänkt sticka och sola och sen fixa lite med lägenheterna. Ska bara vakna till liv först.

/Ida

sweeet

mooorning!
Blev två trevliga glas med Sofie igår. Först Snaps på Medis sen Bauer på Götgatan.

Så jävla läckååårt

Gryyymt donnan! hahaha. Vet inte om jag försöker blåsa upp kinderna eller göra en pussmun.... HAHA!! SOFIA! de e
ser ut som nr du gjorde en "PUSSMICKE" på skolfotot! hahahaha


Sooouf at Bauer, Götgatan . !

haaard work work.
BAJ
/anna


What shall we do with the drunken sailor

Jag har nu hickat i 9 minuter. Så att hela kroppen hoppar helt okontrollerat. Förlåt söta Didrik. Tror han vill döda mig. Godnatt!

/Ida

AAAAAH

Aaah, stress, stress, stress. Examinationen idag failade vi först, men fick omexaminera direkt och då klarade vi det. Skööööönt. Men stressen fortsätter, imorgon är det uppvisning. GAAH. Ångrar starkt att jag sagt åt folk att komma och kolla. DAAAMN. Haha. Jaja. Fixar sig. Nu måste jag sova. Och smälta denna stressiga dag.

PHP-kursen är över, jag kan inte fatta det!! Detta ska firas stort i helgen!

/Ida

pics

oooj! Lite bilder från Fina saker.


Mc Donalds, bästa ! JObbade med min ´bästa vän Malin, hur mycket bättre kan det vara.

Malin i Costa Brava 2008
jhg
Bästa Jennie o , har fan glömt hans namn... Tyler? Men vi var ett bra Team i Colorado

Skiing in Vail, Colorado. Awesome

Sen blev det Stöten, grymt!

Soooffisen i Idre detta nyåret. haha! bästa Nyår perhaps, sjukaste iaf ( På bilden sitter Ia på en bakplåt. Vi tänkte ååka pulka, det gick inte kan jag säga, 10 minuter senare hade vi vart på pulkajakt, en rosa hittade vi, stackars lilla flickan som ägde den... Jag skäms)

En gång i tiden bodde jag med en så underbar människa, Sofia. Fick även den äran att åka på semester till Grekland med henne i 3 veckor. :) Hon kommer bli en big artist en dag, då ska jag skryta !


Ska möta upp Sofie för ett glas vin eller kaffe. Tror de blir kaffe, sprang nyss, känns fel att göra both...

Johanna, glöm inte tella mig om Donken ringer :)

/anna

hihihi

Skulle bara sticka in med att jag har stooorslagna planer! ojojoj... Tänker inte göra något åt de direkt förns om efter en vecka för då vet jag om de bara är en impulsgrej som går över efter en vecka, eller om jag fortfarande vill när lyckoruset lagt sig. Ibland blir jag rädd för mig själv. haha...

Kommer upp med ledtråd ikväll om vad det är så får vi se om Någon kan lista ut vad det är hah, förmodligen inte. IDag ska jag fan springa skiten ur mig, det är grymt bra att springa när man har mycket att tänka på, då känns det knappt som man springer. GRYMT

/anna

galna minnen

Jag gillar minnen, som fan. Bilden nedanför är från Costa Brava när jag var där innan studenten 2008. Vi hade så fruktansvärt roligt. Är så glad att jag gjort så himla mycket kul, sjukt, knäppt, bra, galet med Malin. OCH att vi är så himla bra vänner fortfarande att man kan prata om dom, man har ju många vänner som fallit bort under åren. Så mycket minnen. Hoppas aldrig sånt tar slut, för då kommer dessa minnena bli sönderminda... söderm... ja. Man måste liksom fylla på.




Trots att man ofta fått skit och skäll och besvikna blickar just då man gjort knäppa saker, är de ändå de sakerna man minns bäst och skrattar mest åt. Så det var värt allt. :) haha SÅ Johanna, mitt tips till dig nu när du åker till Malta i sommar. Be crazy, but not a fool. Kan man säga så... jag tror det. Jag bestämmer, det är min blogg. Och Ida o Johannas såklart.

Ska leta fler bildminnen ikväll. :)

/anna

black legs, again

Heeeelllooo!!

Sorry för tradiga inlägg utan bilder. Men jag ooorkar inte haha.

Två möten idag, gick fint. Kul att se hur de går till. Imorgon ska jag kötta som fan, mellan 9-11.30 ska jag vara Robot. Jooobba liteee!!

Idag tänkte jag unna mig något, eftersom jag bestämde mig för att skippa färga håret o klippa mig skulle jag köpa ett par riktigt bra jeans. Provade allt från 1500 klassen till 299. Det slutade med att jag köpte tt par svarta på HM för 299 som jag haft likadana tidigare. Mina gamla var lite blekta. MEN fyy va tråkig jag är- Men det är så när man trivs i något.

Ska kolla lyxfällan nu. Gillart.

/anna

Tear in my eye

Jävlar. Jag började nästan gråta i skolan idag. Jag har kämpat för att hålla humöret uppe. Men idag ville jag bara ge upp. Resa mig från stolen, ta min väska och springa hem och aldrig mer se åt ett PHP-script. Men jag satt kvar och försökte. Till slut lyckades vi få allting att funka och jag fick nästan en glädjetår i ögonen. BRA jobbat gruppen!! :D

Sen var det bara till att sticka hem och byta kläder och sen sticka till Studio Danza. Bara jag där så det blev privatlektion för mig, haha. Men det var bra att få ögonen och lite press på sig.

När jag kom hem stod det färdig mat på bordet och ett glas vin till och med. Underbart!

Nu taggar jag inför redovisningen imorgon. Heja HEMI, heja HEMI!! (HEMI= vår grupp!)

/Ida

puuuh

haaj! Skulle bara säga att jag lever, men har inte tid. Alltså jag har tid att leva men har inte haft tid att skriva haha.

Ska iväg på möte nu på morgonen, o ett i eftermiddag. Får nog ta med mig deon hahaha

Lovar skriva ikväll efter löpning o handling.

/anna

Plugg

Efter nästan nio timmar i skolan cyklade jag hem med ett 120 kiloshuvud. Kändes det som. Bara hem och käka, slänga på sig träningskläderna och cylla iväg igen. Streetklass. Trodde jag. Kom 5 min tidigare. Väntade. Väntade lite till. Ingen kom. Så jag gick igenom dansen vi ska dansa på torget på torsdag och sen cyklade jag hem igen.



Ganska skönt ändå, att ta det lite lugnt. Betala lite räkningar, läsa igenom vår dokumentation i projektarbetet och lägga mig tidigt. Gäääääsp.

MEN! En kul grej, på fredag kommer Sabbe! Fy tusan vad kul. Fullspäckad vecka med andra ord:)

Later!

/Ida

Tog en paus från pluggandet...

Hinner med ett inlägg till innan jag fortsätter plugga. Dagen har varit ganska soft faktiskt. Slutade redan 11.15 då jag stack ner med 24a gänget och käkade på stan. Gick sen vidare för att fixa jobb till sommaren/hösten, det gick bra, var där mest för att pusha på lite. Får hoppas de hör av sig snart, spännande.

Blev ingen träning idag inte. Har fortfarande känningar i benhinnorna så tyckte det var bäst att vila idag så jag håller mig i form tills tävlingen på söndag. Sitter just nu och ritar lite. Har inte ritat på evigheter. Fick bara helt från ingenstans lust till det idag. Har alltid velat kunna rita bra, för jag har liksom aldrig varit särskilt duktig på det. Men det kan vara kul ibland. Men Ida är där emot grym på att rita! Tycker du ska ta och visa upp lite av dina teckningar Ida:)





Haaree!
/Johanna

Twenty four ya know!

Har inte hunnit blogga i helgen. Har haft fullt upp med att umgås med mina kära vänner och älskade Anna som var hemma. Men det blev en mucho mysig dag med 24a gänget i malmö i lördags. Ashärligt väder och jag tror vi alla var på bra shoppinghumör. Iallafall jag:) Lovely! Införskaffade mig ett par nya grejer. Här kommer lite bilder från helgen.



24a gänget.

Vi är inte normala, har aldrig vatt, kommer aldrig att bli, så e det.





Nej, jag sa ju det:)


Lite grejer jag fick med mig hem.

Hoppas ni haft en bra helg. Love.
/Johanna



Ho ho?

Var håller ni hus mina systrar? Lite uppdateringar tack. Palla ringa liksom!

/Ida

skauneland

Kom till Ängelholm igår vid 22, älskade mallan hämtade upp mig vid Skånebil sen blev det hem till henne o Måns dit även Sofia kom. Mycket trevligt. Härliga Trancebjörnen joinande också och till slut blev det en rejäl kutning till tåget. Skorna rök av och det blev en barfotakutning. Vi hann fantome med tåget, händer aldrig mig annars...

I Helsingborg blev det en kisspaus hos mig sen vidare till Cardinal, grymt bra musik igår måste jag säga. Riktigt bra. Kul att de va lite folk så man kunde äga fritt.

Är väldigt stolt över mig själv... drack bara två öl o lite vin och gjorde inte av med mycke pengar. Hade ändå skitkul. Riktigt grymt :) im on fire with my budget haha

Sov i min sköna gamla pissmjuka säng o vaknade när pappa väckte mig o var riktigt pigg.

Fika på Fahlmans med pappa, ett besök hos farmor o farfar som var mycket trevligt och sen stek i solen på balkongen med vin. Alltid vin. :)

Återkommer senare me bilder från igår, malin ska bara baka en chokladfondant i serveringsgången först!

/anna



Tycker att...

Tycker att Anna & Johanna kan ta pappas bil och köra upp och hälsa på mig ikväll...



Jag sitter ju bara här. I lusekoftan. (Nä, nu är det inte ens roligt längre att säga lusekofta, kan vi enas om att sluta säga det? :D)

/Ida

Lusekoftan - the one and only


Koftan som startade ordet "lusekofta". Märk väl hur D försöker visa Oscar Jacobsson-märket. Kul att det är en H&M-hängare, haha.

Jahapp, lördag idag. Skulle egentligen åkt till Ikea igen men vi fick inte tag på en bil med dragkrok. Så vi får leva med en tom lägenhet. Ett tag till. Och D åker till Varberg om några timmar... jag kan inte hänga med för jag ska dansa imorgon. Jaja, jag får väl sidda inne och käka tapenad på Crostini. Lugn helg iaf. Ska nog ut och springa lite, benet känns bättre. Så, all for now, vad händer idag Anna & Johanna? Puss

/Ida

I gotta feeling, uuuhuuu...

Att det kommer bli en bra helg. Ska till malmö med tjejerna imorgon. En heldag med massa mys, shopping osv. Imorgon kommer även efterlängtade Annis, wiie!:D

Sitter nu och bölar över att benhinnorna värker något så fruktansvärt. Gaah! Tränade med hoppgruppen idag. Mycket teknikträning och det sliter som tusan. Pappa var även med och filmade det mesta utav träningen så det ska bli kul att se sen:)

Nu är det freeedaag igen, herre du milde vad veckorna går. Det är inte klokt alltså.
Ska hoppa in i duschen nu, ha en satans bra kväll sålänge!
Hörs senare.
/Johanna

PHP, snälla, brinn i helvetets eldar



Mitt huvud är heeelt sluuuut nu efter timmar, timmar och åter timmar med PHP-programmering. Och fortfarande fattar jag knappt hälften. Jag brukar inte kunna sova mitt på dagen men så fort jag lagt datorn åt sidan tror jag att jag kommer somna.

Förresten... Har bara drömt att jag gått till frisören två gånger denna veckan, det börjar ta sig. Och vem har sagt att jag behöver färga håret? Om håret ser ut som på bilden så är det ju chill! Haha.



Åh, nu hade det suttit fint med ett glas vin. Men det ser dåligt ut i vårt obefintliga vinställ. Orkar inte stan idag. Som sagt, helt slut.

/Ida

im coming home babe

JoooeeJooooee! kommer hem imorn!! Hittade en grym bil på Freerider så jag kör ner i ä holm efter jobb,. party party där me mallan o fler. SOFIA också :D Sen på lördag !!

Vad gör du då Joe? Kommer antagligen ringa dig imorn mellan 4 och 9 när jag sitter i bilen haha.

Ska bli roligt o skönt att komma hem o sova i min gamla megamjuka säng o snacka skit me johanna o massera mamma o få pengaråd av pappa haha :)

Godnatt sweets¨

/anna

Glömde vad rubriken skulle va?

Hey there!
Tvivlade lite innan på om jag skulle träna eller inte idag. Har inte kännt mig helt kry denna veckan, men jag gjoorde det, jag gjooorde det ändå! Haha.

Hur gick nationella idag alla nior? För mig gick det riktigt uselt må jag säga. Är lite besviken eftersom det kändes så jäkla bra förra veckan med matten. Men så är det ibland, man får ha mindre bra dagar. Fast matte är inte min starka sida ändå, det är bara så.

Måste bara säga att jag faktiskt älskar att gå till skolan. Bortsett från allt plugg och hundramiljoner prov och inlämningar så är det alltid jätte roligt att komma dit. Alla underbara människor och chilla lärare. Det går nog inte en dag utan att man skrattat arslet av sig. Börjar kännas riktigt sorgligt nu när det närmar sig avslutningen. Oj vad jag kommer sakna det även om jag fortfarande kommer att umgås en hel del med de flesta, vilket är en jäkla tur:)
Märker verkligen hur man faktiskt uppskattar sina vänner mer och mer, något man ibland glömmer bort att tänka på. Kärlek till er.

Lite bilder från idag och igår.







Nej nu ska jag inte sitta här och lusa mer utan ska ta mig en varm dusch innan jag kryper ner i min renbäddade säng, aah:)
Och en sista sak. Idaman och Annaman, jag saaaaknar eeer! Kom hem nu nån gång!

Sov gott på er.
/Johanna

Tonight Im taking no calls cause Ill be dancing



För första gången laddade jag över bilder jag tagit med min nuvarande mobil! Haft den över ett år men inte lagt över bilder på datorn som jag tagit med den en enda gång. Hittade en bild Naida tagit på mig. Mindes inte ens att jag hade gått in och ställt mig där. Kanske lite vin för mycket den kvällen. Men ssshhyyy.

Har nyss ätit god mat lagad av the boyfriend. Han har blivit riktigt huslig sen vi flyttade. Nu diskar han. Wunderbar.

Var i skolan innan. Slutar som vanligt i urspårning med ";pP;PPPPPpp;P;P;P"-skämt. Riktigt dålig humor men man har en tendens att skratta åt det mesta efter några timmar i datorsalarna.

Nu blir det en kopp the. Jag & D vid vårt snygga svarta matbord. Sen lite Prison Break!

/Ida

Oscar whoo?

hahaha, jag såg bara min chans att få hitta på ett nytt poppis ord. Och sen lät lusekofta både lite elakt men ändå kul haha, perfekt att reta Ida med, men ändå inte så dumt att hon kallar på mamma... Då hade jag sagt något om Bhn... :P

Sorry dirre! Menade inte att Oscar Jacobsson hade gjort en lusekofta :) Den låg bara på ett sånt lusigt sätt på golvet att de va perfekt.

/anna

Im in pieces, baby fix me

Igår snöade det här i Borås och nu skiner solen från en blå himmel in genom fönstret. Justin Bieber i högtalarna och jag har nyss käkat en skål med fil, müsli och äpplebitar. Bra start på dagen elleeeeeer. Så skönt!

Haha, sant Anna att det nästan var Didrik som startade ordet "lusekofta". När jag berättade hur det började, att du kallade hans kofta för lusekofta tittade han bara oförstående och sa "Men...det är ju en Oscar Jacobsson!!" Jag sa att du bara skojade... men jag vet inte om det är sant, haha.

Tror ni man kan få lite färg i fejjan på en kvart? Måste snart klä på mig och dra till skolan och fortsätta med projektet.

Kan vi få ha såhär fint väder hela dagen? Och lite varmare också helst!

/Ida

torsdag, sen freeeedag!

Goooodmorgon!!

Igårkväll fikade jag me Dreja... Det har blivit lite av en onsdagstradition. Trevligt! Dreja är ju inte bara en stureplansprofil, haha utan även Konstnär. Och jag ska få äran att passa ett av hans verk. En megatavla! Jag har ju inte ett skit på väggarna än så det blir super. Ska bli kul o se om den passar in =)

Till Alex:Jag känner mig ganska klar med ordet lusekofta men jag måste ha ngt där istället- Jag gillar prdet diffust. Det är månadens ord, men jag kan ju inte ersätta lusekofta med diffust. haha... Ska suga på den.

Men ida, Didrik måste väl veta vad det betyder? Det var ju han som starta de kan man säga :)

Idag blir en rolig dag känns det som. Ikväll ska jag springa ! Ska bli så nice. Ska värma upp mig inför milenmed att springa 8 km!


Höööörs later

/anna

Efterlysning/Upplysning/Dagen

Idag blev det mycket skola och mycket cyklande fram och tillbaka. Mycket dans också. Och i dansen, mycket detaljer, svett och skador. Men en rolig dag! Kändes som om vi kom framåt i projektet i skolan. Och med koreografin i modernt.

Och Johanna! Jag efterlyser mina kamerasladdar. Have you seen them? Och skicka videon med bilstarten till mig så jag kanske kan lägga upp den.

Sen vill jag hälsa till både Anna & Johanna; Er favorit-Alex tycker inte ni ska skriva "lusekoftor" för han fattar inte vad det betyder! ;D

Godnatt!

/Ida

POFF!

Haha titta brillorna, man kan säga att Han var en "early adapter" Och att pappa härmat honom... :P
Vår historia

/anna

Whupp å whuppe

Opp å hoppa era långskonkar till lusekoftor! Hoppas ni får en mucho bra dag älskade syster & bror! <3

/Ida

snitsig t-trasa

Jobbet gick nog riktigt bra idag, försöker få till en ordning, som nog bara ser kaos ut för andra, ska försöka jobba på det, skulle någon försöka läsa mina kryptiska anteckningar om jag går o blir sjuk får de sätta in en kodexpert från andra världskriget...

Nedankommande pics är från torsdags o idag.
Vad tycks om min outfitpose Whuppe o IdaBrorsan?? ;D


Antar att Brorsan(ida) sitter o spallar över mina suddiga bilder som den web/fotolus hon är... MEN min kamera funkar ju inte :)


Ovanpå den asnajsa t-trasan hade jag en svart kavaj me puffärm... puuuff puff puufff

De på Kontoret jag sitter på nu är lite striktare i sin klädsel... men man måste ju se att jag jobbar med media o inte är ngn kontorslus. (fast att jag egentligen är det) Och sen har jag lite svårt att få in min personlighet i en lusig vit skjorta o tradig svart kavaj :)

När vi byter kontor sen ska jag ha en vit skjorta alltid hängandes vid min plats så man bara kan slänga på sig, om jag nu måste iväg snabbt på ngt möte, där man måste se ut som pappa. Men for now blir det chillanna med en stänk kontor. hahaa

O whuppe! faan. som jag saknar järnis när jag ser de bilderna, de var tider när man satt på balkongen o tittade på polislusarna som trängde in folk i väggen :D

Natti
/anna

Det är knappt att jag inte heller vågar mig ut...?








Gillar området jag bor i. Alltid lugnt och skönt!

The day tillbringades i skolan och sedan på Studio Danza. Mina benhinnor gör ont så det är lite tråkigt, men annars var det roligt. Och nu sitter jag och chillar i köket. Älskar, älskar, älskar köket! Imorgon blir det heldag i skolan. Tur projektgruppen är så bra, och övriga klassen också för den delen! Så sköna människor.

/Ida

Haha, skit ner dig Ida!

Har precis fikat på en mumsig kanelbulle och kaffiii (som Anna säger) med mami. Sitter nu och pluggar spanska och försöker nöta in en massa onödig fakta om en spansk region. Har liksom redovisning imorgon. Ska ta en paus strax och spela litta gitarr hade jag tänkt, måste ju öva in något som ska upp på bloggen snart:)

Måste bara säga att jag är så trött på alla dessa jäkla fotbolls matcher! Man är ju livrädd varje gång man ska hem genom stan när det är match, så obehagligt. Stod precis vid fönstret och tittade på alla idioter som sprang genom parken och avfirade en massa raketer mot poliserna. Dårar som attackerade bussarna genom att banka och sparka på dem. Tänk att en liten fotbollsmatch kan orsaka så mycket kaos. Att folk blir så knäppa i huvudet. Jag menar, där är ju hur många som helst utav dem som inte ens ser på matchen utan bara är här för att slåss. Det är ta mej tusan sjukt!




Jag som egentligen hade tänkt cykla bort till Oj. Nej jag tror bestämt jag håller mig inne resten av kvällen:)

Catch up with ya later!
/Johanna


Hahaha...

Haha, Johanna har ett nytt namn... Whuppe!

/Ida

men, saknar fortf


Lille Soffissen(haha)
och

Määäl såklart :)

/anna


whuppe jag i eellva

hahahha!!! VAddå "Whuppe" hahahaaaa, whuppe jag i elvaa. hahah jag dör!

Tack Johanna! försök lägga upp den videon också! Dont forget babe! :D

Så underligt, när jag vaknade imorse var jag totalt helfrisk. Inte ont i huvet, inte trött, inget illamående... Och solen sken, :)

Nu ska jag sminka te maj och dra till jobb. Ska köra på som tusan idag eftersom jag va hemma igår. Hörs later.

/anna :)

Lille rullen

Anna, sluta deppa ner bloggen nu!! Haha, näää jag skojar bara!
Johanna, vi säger det på tre: "LIIIILLEEE AAANNAAAA!" (lite internt). Stackars Anna, hoppas du blir bättre snart. Kul att du uppdaterade oss lite i alla fall så att vi vet. Krya på dig. <3

Nu ska jag dänga huet i kudden efter lite Ben & Jerrys-glass till näst sista delen av Millennium. Imorgon blir det skola. Det blir det nog resten av veckan för den delen. Sista rycket innan sommaren, nu kör vi hårt!

/Ida

Congrats!

”Med en enkel tulipan uppå bemärkelseda’n jag har den äran jag har den äran att gratulera” Får ju inte glömma bort att säga grattis till världens bästa pappi idag!

Stackare Anna! Fy helvete vad jobbigt. Hoppas du mår bättre nu min lilla paj:D

Fåntja en körv så whuppe ja i älva, fåntja en körv så whuppe ja i älva, fåntja en körv så whuppe ja i älva i köppäbä!
Denna sablarns låt driver mig till vansinne! Har haft den på huvudet hela eftermiddagen och kvällen! Gaaaaah!

/Johanna

söndagsdepp på en måndag

Fyyyyfan!

Denna helgen. Bra o dålig och jag hatar det. Sitter i princip o bölar i skrivande stund så synd det är om mig...'

Började känna mig kass i lördags eftermiddag, som tur var åkte mitt sällskap från hbg som var här i helgen till uppsala då och skulle sova där, vaknade i lördags natt o spydde ihjäl mig, kände mig sjukt ensam och låg som en grönsak i fosterställning hela dagen och mådde helskumt, med en påse som stank bredvid sängen som jag inte orkade flytta. sjukt äckligt. Då saknade jag att bo hemma.

Har vart hemma från jobb idag och sovit nästan hela dagen. Har tagit mig ut en gång, 20 meter utanför huset och suttit på en bänk. Sen gick jag som en gammal tant tillbaka hem till soffan och sov lite till.

Har bullat upp med Panodil o berocca bredvid sängen tills jag vaknar imorn, ska kasta i mig dom och kasta mig i duschen och bara pooff poff poff iväg till jobb. Hatar att vara hemma så.

Idag är en riktigt kass dag, känns som en dubbelsöndag. En söndagsdeprissionsdag och idag saknar jag Ida o Johanna, till 100 %, Sofia också. Och Malin fick jag prata en stund med nyss. Det var bra. Pappa o Mamma också såklart. Stackars papi som fyller år o e i Tyskland, eller han kanske tycker om det, vad vet jag.

Ibland känns det som att man var dum i huvudet som flyttade ifrån dom man verkligen trivs med mest. MEN sen kommer måndag och man fyller huvudet med massa annat.

Jag lovar, det är bara en gnälldag, det får man ha :)

<3
/anna

The heart of life is awesome

Just nu mår jag så sjukt bra. Det är vår, och jag har världens snällaste, charmigaste, snyggaste, roligaste pojkvän och vi har världens mysigaste lägenhet. Skolan är lite klurig just nu men på ett eller annat sätt löser det sig och snart är det sommar, och jag tror att jag har ett jobb i alla fall. Haha. Sitter och tittar ut genom fönstret och känner bara lycka.


Jag & Didrik på släktmiddag i somras.

Nu ska jag iväg och dansa. ANNA, var är du, hur mår du??!

/Ida

Inte helt hundra...

Tjoooooooo!
Kom precis innanför dörren. Har varit uppe i hallen och tränat lite. Blev en ganska chill träning idag med lite lätta intervaller och sedan en joggingtur i skogen, skönt.
Jag har kommit på varför det inte gick att lägga upp dendär videon på mig. Filen är förstor! AAHAAA, nu sket mormooor! Eller ioförsig så var det inte jag som kom på det, det var ju Ida. Tusan! Haha. Men jag ska iallafall bara mixtra lite med den innan jag gör ett nytt försök, så håll ut Ida och Anna, den kommer.





Idag mår jag lite bättre men fortfarande inte helt 100. "Men det kan ju aldrig bli hundra procent, 80, 85 kanske, max 90!" Ellerhur Anna;) Men det måste det ju kunna bli, jag menar vissa dagar känns det ju faktiskt helt 100. Och då är det jäkligt bra! Det gillar vi.
På en skala mellan 1-10 får dagen en 6:a. Som sagt, inte helt hundra. "Men det är ju över medel, det är bra!" Haha. Men oj vad många citat jag fick med i ett och samma inlägg. Jag är grym för tusan:D

Nej nu ska jag sluta flumma och fixa käk. Framför mig väntar en seg kväll med massa plugg, tjoho!
xoxo
/Johanna


Bolibompagänget

Här kommer lite bilder från i lördags! :D


Födelsedagsbarnen Lisa & JB!

Lisa har ledningen...

Didrik & Niklas uppfann en ny sport tror jag. De sprang runt och slog på en tygboll med en träpinne. Efteråt tog jag ett lagfoto. "Stenhårda"

"Nu har vi vunnit!"

Har nog aldrig sett JB sötare...

Världens bästa Alex :D

På kvällen var det förfest hos Sara. I början var jag astrött och inte alls på G. Killarna satt och pratade sport och lumpen och skit, så jag började smsa Sanna. Efter ett stunds smsande svarade hon:

"Nä, Ida, du kan inte sitta och smsa på en förfest! Du är fan äldst och vet hur det ska gå till. Dra upp mammeluckorna och visa Bolibompagänget var dockskåpet ska stå. Och hälsa Diddo my man, my homeboy, puss!"

Så jag tog faktiskt tag i saken och hade en askul kväll sen! Tack Sanna, haha ;D

Nu ska jag återgå till flyttandet, städandet och pluggandet.

/Ida

Johanna! Lär dig den här!

Jag har upptäckt Susanne Sundför. Helt sjuuuukt grym. Johanna, sök på Spotify och lyssna på henne. Sjuk röst alltså. Här snackar vi skills alltså. Tror att du gillar det också, Anna:) Om du kan tänka dig att pausa Melissa Horn och The Kooks några sekunder ;D



/Ida

In sickness and in health

Ser inte bättre ut än att alla systrarna Carlsson är mer eller mindre sjuka. Igår låg jag och skakade, Johanna är på väg att bli sjuk säger hon och jag hörde att Anna inte heller mår bra. Så så är läget.

Jag sitter i vårt nya kök, med fönstret öppet och försöker få sol i fejjan. Klass Webb09 har föreläsning just nu och här sitter jag. Inte helt okej, men jag blev så stressad över allt som ska grejjas med lägenheterna att jag bestämde mig för att ta tag i det istället och få det klart. Ska plugga också och ta igen dagens föreläsning. Men idag orkar jag inte vara där.

Kommer bilder sen på födelsedagsfirandet i lördags!

/Ida

Läget

Jag har inte mått jättebra idag. Mår som jag förtjänar som det heter. Följde med ut igår ändå. Galet. Bråk, champagne och nyfunna vänner. Typ. Haha. Och idag har jag & Didrik flyttat in i nya lägenheten. Bilder utlovas eftersom den är så jävla fräsch:D Jag är så glad! Over and out for now!

/Ida

Godermorgon era små lusekoftor!

Hann inte blogga igår eftersom att jag inte var hemma, var nämligen med Köttbullsnikki hela dagen. Det blev en väldigt mysig dag. Var först med henne i stallet och red ut en sväng. Blev en lagom ridtur genom skogen och hästarna var en aning taggade må jag säga. Trodde inte jag skulle överleva ett tag, men minsann & dag, jag lever:)
Avslutade gårdagen med en soft kväll. Elli kom och lekte med mig och Nikki. Mycket trevligt.

Hoppas det är bra med er. Jag själv kunde mått bättre. Måste tyvärr säga att det nog inte blir något videoklipp denna veckan eftersom mina stämband har varit kassa sedan förra helgen. Sitter just nu med huvudvärk och snor i hela näsan, ögonen rinner och man vill bara dö. Inte kul alls. Fryser som en gris gör jag också, så ja, en lusekofta hade inte suttit fel nu. Haha. Och jag som skulle springa idag:( tusan!
Ska iallafall se om jag kan lägga upp videon när jag startar bilen:)

Här kommer några bilder från igår.





Ha de!
/Johanna

MILE

Tjollahopp!,

Igår blev det ölbjudning efter jobb av nya kollegorna, och sen Musselmiddag med vitt vin. Mycket trevligt :)

Fick tips om en sida som heter Jogga.nu, när ska man kunna knåpa ihop olika banor och se exakt hur långa de är och så, Jag har ju sprungit en halv mil nu i två år och känner att det är dags att öka till milen. FYFAN. Men jag vet bara inte vart jag ska springa när man bor mitt i stan. Ska in på den sidan idag och fixa, idag är det dags för milen!!

WOHO! Klarar jag det ska jag köpa en påse godis :) Elle en bit cheesecake. Sjukt sugen på det, så det är en riktigt bra lockelse.

Johanna, se till att lägga up videon! ;D

/anna


Smärta

Aaahahahaaaaj!! Jag har ont i hela kroppen efter joggingturen igår. Rätt åt mig så slö jag har varit med träning på sista tiden. Haha.

Ensam i lilla lägenheten. Sitter och funderar på alla konstiga saker som händer i världen. Tsunamis, jordbävningar, jordskred, översvämningar, stormar, terroristdåd, krig, sjukdomar, olyckor....och vulkanutbrott och vulkanaska. Skönt att det finns småsaker att irritera sig på så att man slipper tänka på sånna där saker hela tiden.

/Ida

Friday night...

Hahaha! Era pajaser, tycker ni verkligen jag ska göra det:D Ja inte vill man bli kallad för råtta hela livet. Tror bestämt jag lägger upp videon, de bjuder jag på:) Nu e bara frågan hur man gör, jag är ju inte så haj på dethär med bloggandet än:s

Hur ser er fredag ut då? Själv har min fredagspolare (Max) precis stuckit. Vi har ju umgåtts nu några fredagar i rad, därför är vi nu fredagspolare, haha:) Blir en chillekväll med bästa Jenni som kommer alldeles strax. Måste ta det lugnt ikväll, kroppen värker efter teknikpasset idag. Körde inte så värst hårt men övningarna sliter som satan.

Det funkade inte att lägga upp videon av någon konstig anledning, får prova imorgon istället. Ni får ha en jädrans bra fredagkväll sålänge.

pooooooss
/Johanna




Skön kväll på Vinci

Ikväll gav Borås mig storstadskänsla. Jag och D satt på Vinci. Ligger också nere vid Viskan. Och ikväll såg jag Saga-skylten lysa genom fönstret, vattnet glittrade och jag drack goda drinkar. Fick verkligen storstadskänsla. Längtar mer än någonsin till Stockholm. Fast ikväll kände jag att jag gillar Borås. På riktigt.

Jätteskön kväll. Lugn och perfekt. Inte ofta jag får med mig Didrik på en drink så stan, och att han själv föreslog det var ju kors i taket! Haha, nej skojar bara babe ;D Tack för en perfekt kväll i alla fall! Du är bäst.

/Ida

Where did this year go?

Sitter och kollar igenom gamla bildmappar på min dator. Kollar på bildern från Magaluf. Exakt vid denna tiden förra året var jag där. Jävlar vad roligt vi hade. Saknar det som fan. Hittade den här bilden bland annat. Kramas med läraren Zeke, haha.



Och lite flairing på stranden:



Nu blev jag sugen på en tripp utomlands. Och att blanda lite smarriga drinkar... :D Ikväll kanske det kan bli en drink eller två på något trevligt ställe. Eller kanske vin igen. Gillade rosévinet jag drack igår på Viskan. Jag och Didrik ska ner en sväng...om han vill vakna från sin powernap.

/Ida

DO IT!

JOHANNA!,
Jag blir också lycklig om du lägger upp den! Jag kan förstå känslan i den videon, älskar den! haha Den ligger på gamla datorn ! DO IT TONIGHT! :D

BRA gjort Ida!, 20 minuter är grymt att börja med. oftast springer jag 25-30. Som jag brukar tänka, hellre det än inget!

HÖRS :D
/anna


"Jag gjorde det!! Jag gjoooorde det!"

Körde ett litet citat av Johanna i rubriken från när hon som 12-åring lyckades (oh, jättesvårt) starta pappas bil när han glömt nyklarna kvar i bilen. Detta var ett stort ögonblick för henne och hon blev chockad, skrek och gapade: "Jag gjorde det!!! Aaaah hahaha, jag gjooorde deeeeet!!" Har nu denna line i huvudet när jag sprungit min första runda för i år. Sprang nästan i 20 minuter. Är det godkänt? Kom på efteråt att jag inte visste hur länge man ska springa? Jag var visserligen helt död efteråt och trodde jag skulle spy, så det räckte nog, haha.

Så, nu var det gjort, och förhoppningsvis kan jag får till 2 rundor i veckan. Till en början med.

Johanna, jag bli lyckligast i världen om du lägger upp det där klippet här i bloggen på när du startar bilen! Annaaaars....RÅTTA, RÅTTA, RÅTTA!

/Ida

Friday

På Jobb.

Får så himla bra och stora ideér när jag jobbar. Väldigt stora, så många är ju orealistiska, men det är så kul. Har en fedeplan angående en kampanj. Vet inte alls om den går att göra och de får gärna säga att det var korkat, men bättre att jag har ideér som är stora än inga alls haha.

Idag är det friday, HAPPY friday. Det blev som sagt en bra utgång av torsdagen... Mitt sällskap från Helsingborg tog nattbussen istället för flyg och är nu uppe! woohooo. Som jag har längtat :)

Har en vän som vart i USA ett tag och kom hem för några veckor sen, han köpte en skjorta o en bikini till mig där borta som jag fick upp med sällskapet. Skjortan satt som en smäck, så jääävla läcker! Har på mig den nu :D

Nu ska jag återgå till att hitta kundämnen o se vart dansken o Johan är...

Hörs
/anna

Dagens out...nä...




Så här nära en dagens outfit kommer jag nog aldrig igen så passa på att titta.

Kom hem från stan för en stund sen. Loggar in på Facebook och får reda på att föreläsning imorgon är inställd! Vafaaan, jag som var så på G på Viskan efter ett glas rosé och en Kaffe Carlsson (kaffe, Baileys, Cointreu (orkar inte kolla stavning)). Nästan så jag hoppade på cyllen igen och rullade bort till X&Y, haha. Men nej, jättetrevlig kväll med Hanna och Lisa. Perfekt torsdag i allmänhet. Det är nu man lever. Älskar våren och det underbara vädret!

Nya solbrillor och nytt nagellack blev det idag också som ni kan se på bilderna. (Ja, hör ni, Anna & Johanna, NAGELLACK!!) Har överkonsumerat denna månad men det är ju bara jag själv som får lida för det nästa månad. (Det löser sig mamma, ingen större fara!) Och nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid sleeping beauty. BTW så kanske vi får flytta in i nya lägenheten imorgon! Om färgen har torkat! Haha. Hoppas, hoppas, f*king hoppas!!

Godnatt!
/Ida

Huvud axlar knä & tå knä & tå!

Bonzooaaar Ida och Anna och alla ni andra:)
Är precis hemma från ett riktigt tungt träningspass. Sprint träning idag. Körde intervaller och jag var påväg att ge upp ett par gånger då jag trodde jag skulle dö. Men jag kämpade som ett jäkla djur och jag fixade alla serierna. Blev totalt 24 femtiometerslopp och farten var ca 85%. Och fy vad jag älskar känslan efteråt. Man är så himla nöjd och glad när man glider ner för bergaliden. Helt galet underbart!



Ska tillägga att jag blev helt överlycklig innan idag. Jag skulle leta upp ett par klämmor ur min väska som jag inte använt på huuur länge som helst. Gissa vad jag hittade? Jo, 200 spänn! Wiihooo! Jag är riiiiik!:D

Hade tänkt lägga mig i tid idag för en gångs skull, börjar ju dagen imorgon med ren hjärngympa. Nationella i matte. Gött!
Sov gott, för det ska jag:)

/ Johanna

 


happy thursdays

Idag är det torsdag och det är en ljuvlig dag tycker jag oftast. Torsdagar brukar vara min tvätt/städdag, och när det är tvätt o städdags är det även en regel jag har att man får dricka vin. (vet att du inte gillart mamma, ooups).

Sen är det alltid en dusch, på me ren stor tröja o hoppa "ett o ett halvt glas vin lullig"ner i renbäddad säng. En jävla dag i veckan får man lov att dricka ensam. :)

Som sagt, idag är det torsdag, men jag var ju ute o sprang innan, då har jag en regel att man inte dricker... Blir lite jobbigt det där. Fick bli vatten i ett vinglas! 

Skål för det :)

/anna

Wine baby 2 (at Viskan)

Om en timme ska jag möta upp Lisa & Hanna igen, men nu ska vi fan inte plugga utan dricka ett glas vin. Fett sugen. Ett glas rosé kanske? Inte jätteförtjust i just rosé men känns som att man borde lära sig dricka det. För sommarkänslan liksom.


Café Viskan. (mittiboras.se)

Bästa stället alltså, Café Viskan. Satt där tidigare idag också och tog en kaffe med Hanna. Riktigt nice. Men borde fixa te huet å slänga po maj klädår. Tja tja!

/Ida

vulkanutbrottet förstörde halva min dag

Vet inte vart jag ska börja...

En lätt huvudvärk har spridit sig över mitt huvud... Har vänt humör tusen gånger senaste 4 timmarna känns det som haha, min kropp vet inte vad det betyder så den blir gnällig i huvudet då.

Helgen såg väääldigt mörk ut ett tag, pga det jÄVLA vulkanutbrottet på Island. Inställda flyg och mög. Men nu fick jag ett trivsamt telefonsamtal att allt är löst och jag kommer ha en trevlig helg men bra sällskap som jag sett fram emot.

Min första tanke när jag blev deprimerad för några timmar sen, var att skita i att springa ikväll och gå ner på Coop och köpa en fet påse chips o en lika fet påse godis och bara sitta inne hela helgen o ikväll och kränga. MEN nu behöver jag ju inte det. tack så jävla mkt God.!

Så nu har jag vart nere och slängt in två maskiner tvätt och slängt på mig löparbyxor och laddat Ipoden, nu blir det en mördarrunda!! :D wiiiiee!

Litet tillägg. Idag var jag snäll och bjöd alla på kontoret på glass. Med min chefs pengar, men ändå! Det var ju min tanke :) dom blev glada . Me like

/anna

Solen skiner och vi sitter i ett mörkt rum fullt med datorer


(Länk till ursprungskällan om du klickar på bilden)

Jag, Lisa & Hanna är grymma idag. Vi sitter i skolan och programmerar med PHP. Programmering är verkligen skitsvårt. Vill kunna det NU. Men tror det kommer kännas lite bättre efter nån timme till här inne. Sen vill jag ut i solen, innan vulkanaskmolnen hittar ner till Borås. (Ja, man vet ju aldrig) Så komplett datornörd är jag väl inte, haha.

/Ida


wine baby

Haaaaalluuueee!

Igår, var en riktigt nice dag på jobb. Vi var och kollade på nya kontoret som ligger på Kungsholmen, sankt eriksgatan. Sååååå himla nice. Penthouse-i-New York-känsla, riktigt fint. Flyttar över där i början på Juni :)

Efter jobb mötte jag upp underbara underbara Dreja här vid mig på Mariatorget. Vi satt ute först på Café Rival och vinade, sen gick vi in på hotellet. Riktigt trevligt är det oftast med Dreja. Oftast för det har hänt att det har vart mindre trevligt :P hahaha

Han har en så fin syn på saker :) Grym.

Nu sitter jag och dricker Berocca och försöker skriva klart några till kundämne som jag ska börja jobba på idag. Fick inte klart så många igår så då går man upp tidigare! Grämer mig lite över att jag intye gjort matlåda. Tycker inte om att äta lunch ute. wtf. löser sig donnaaaaaaan haha

Ikväll är det torsdag o imorn fredag, som hon längtar.

Ha en riktigt dejlig dag


/anna

Jag ska bara...sen så...lovar!

Hahaha, näfan ingen hängröv här. Jag lovar. Jag känner mig mer taggad nu, sitter faktiskt här helt slut efter dansen. När jag väl pallar gå dit är det riktigt bra träning. Både styrkemässigt, och för vighet och kondition. Men jag ska börja springa också. Ska göra det imorgon tänkte jag, efter skolan.

Idag i skolan pratade jag och Lisa också om inställning. Det sitter i hjärnan. Man ska bara bestämma sig. Ställa in sig på att göra det. Gör man inte de har man misslyckats redan då man tänker tanken: "Jamen imorgon ska jag springa/plugga/blablabla, jag lovar".

Det är inte ofta vi är så mycket i skolan som vi var idag, haha. Men det var faktiskt trevligt. Satt ute i solen mellan lektionerna. Gick lite frammåt med programmeringen idag, men bara lite. Imorgon ska vi dit en sväng och öva, öva, öva. Behövs. Men vi fixar detta!

/Ida

Einstein i farten!

Calle: Alla på matteintensiven är korkade!
Ja, helt sant! Det är ju därför vi är där:D
Det gick riktigt bra på matten idag. Jag och Calle var grymma. Vi slog liksom våra kloka hjärnor ihop och löste flera mvg tal! Och det bästa är att de flesta ideerna på hur vi skulle lösa problemen var mina;) Kändes för jäkla bra! Fick mycket gjort också för den delen. Nationella på fredag, here I come!



/Johanna


Vad var det nu...?

Jo, jag börjar tro att jag håller på att bli senil. Mitt minne har varit ovanligt kort de senaste veckorna. Glömmer saker jag ska göra, saker jag sagt eller som andra sagt, lite läskigt faktiskt. Tror det bror på stress. Jag har så mycket tankar i huvudet om skolan och allt, de gör mig så fruktansvärt utmattad, känner mig liksom trött och seg i kroppen. Men det är inte långt kvar nu, oooj vad jag längtar:)

Föresten Ida, jag håller med Anna om dedär med träningen. Sant, det sitter i huvudet. Tävla med dig själv, gör upp mål och ut i det fina vädret och bara do it! Tänk så gött det känns efteråt och så nöjd du ska vara till sommaren. Eftersom att jag har fasta träningstider är det lite svårare för mig att smita undad träningen, jag har också en del dåliga dagar där jag hellre skulle kunnat stanna hemma framför teven och käkat en massa skit istället för att gå upp i friidrottshallen och köra ett tråkigt och jobbigt pass. Men hur tråkigt och jobbigt det än är så gör jag alltid mitt bästa och tar ut mig, jag tävlar med mig själv. Sen är det klart att det är lite lättare att kämpa och ta ut sig när man är mentalt taggad och pigg och verkligen känner för att träna. Du måste ändra din inställning! Annaaars... RÅTTA, RÅTTA RÅTTA! haha! Så vill vi väl inte ha det va? Jag vet att du kan Ida. Gör något åt saken istället för att stå och klaga framför spegeln. Så sätt fart nu din lusekofta! You can do it girl!

Nej nu ska jag ta och kila bort till matteintensiven och räkna, jadåe!


Lagom rolig bild från skolan idag. Tjockt med stek.

Vi hörs. Laateers
/ Johanna

ingen hängröv här

morning :)

Ida, träning. WTF! du kommer se ut som en 40 åring när du är trettio. Din rumpa kommer hänga ner till marken. Och du är ju en sån person som skulle kunna säga att du inte bryr dig om utseendet blablabla, men gör det då för din hälsa, du ska ha den kroppen tills du är 90 eller något. Så gör du  inte det för beach 10 så gör det för kroppens skull, och pensionär ida :)

När man springer tycker jag mest att det handlar om psyket. Dina ben kan springa iprincip hur långt som helst, tränad eller otränad, det jobbiga sitter i huvudet. Jag gör alltid upp en springlista i Ipoden som jag byter varje vecka, eller uppdaterar.

Sen tänker jag väldigt mycket, ibland så mycket så man kan ha glömt en låt och helt plötsligt har jag bara mördarbacken kvar, och då jävlar ska rumpan dö.

så, jag tror, allt sitter i huvudet, kan man inte springa är man svag i huvudet, om man då inte faktiskt har något riktigt fel på benen... haha




Detta var bilden som fick mig att kuta ut igår när jag tänkte smita... titta ROOOMPAAN

(sen behöver man ju inte springa... du kan ju gå? eller kuta snabbare när du spelar boule?? )

fruuuukost!
/anna :)

Träning, eller vad det nu hette

Anna & Johanna, hur kan ni vara så peppade för att träna? Jag känner hur mina muskler förtvinar och hur kläderna blir mindre, men jag är så osuuugen på att träna. Hur pallar ni? Kom igen, peppa mig nu, vill köra slutspurten inför sommaren. Nu ska jag vara lökig: "Beach 2010, here I come!"

Synd att boule inte tränar upp konditionen eller bränner fett, det är ungefär den nivån jag ligger på nu. Förrutom dansen då, som jag går på varje gång.

/Ida

nattamat fast ändå inte...



Jag kan hålla med Johanna om pankheten, det är inte kul. Tänkte bara visa pappa här att jag jobbar på min ekonomi, kl 22.00 står jag o gör matlåda. Olika sorters fisk i tärningar med pasta o getostsås. Vet inte hur det smakar för jag borstade tänderna innan och vill därför inte provsmaka. Det blir som det blir :)


Sen kan jag upplysa dig JOHANNA om att jag har jagat chefen på donken idag och tjatat om att du ska få komma på intervju, snart kanske din pankhet är slut ;D Hör av mig så fort han svarat :)

Love you guys. godnatt

/anna


Godkväll

Satte ribban högt igår. Har inte riktigt nått upp till gårdagens lycka. haha. Men det har varit en okej dag, har dock inte fått så mycket gjort i skolan eftersom halva dagen gick åt till att torka bord efter små skitungar som kladdat ner efter sig. Gjorde i och för sig inte så mycket, var för trött för att få något gjort ändå.

Sitter just nu och pluggar lite men mest dagdrömmer om hur soft det skulle varit nu med en tusing eller två. Vill ha pengaaaaar! Jag är så pank så det finns inte. Jag får panik, min garderob behöver rensas och fyllas på, vill köpa massor med nya grejer, kläder och framförallt min longboard! Åå som jag har längtat efter denna sablarns bräda! Tror inte det blir någon i år, behöver lägga mina pengar på annat som verkligen behövs. Föresten mamma, du har möjligtvis inte något uppdrag till mig? Något jag kan ta betalt för hade suttit fint:D

Kan föresten komma med en god nyhet och säga att jag kan försäkra er om att det blir ett videoklipp denna veckan... tror jag iallafall;)

Ska fortsätta plugga lite nu innan jag lägger mig.




Ciao.
/Johanna

tuesday night

Hemma från jobb. Tänkte smita undan min löptur som jag planerat in, sen slog det mig att det bara är latmaskar som smiter och att jag inte är en latmask! Älskar att tvinga mig själv. Grymt. Jag kastade på mig löparbyxorna och hoppade i skorna och kutade ut. Sprang snabbare än någonsin, typ som för att straffa mig för jag tänkte skita i det haha. Sen ett hårt jevvla styrkepass här hemma med massa rumpa. GRYMT ANNA!.

Älskar att springa, det är bara grejen med att byta om och sen behöva duscha efter som är jobbigt...

Sitter o klunkar vatten nu och ska sätta igång att leta nya kundämnen till jobb, show the fräämfeets you know! ;P






Fick dåligt samvete innan för att jag hatade Mischa så mycket. Tar tillbaka att jag hatar henne, men hon behövde ju inte sno Luke o sen skryta om det i alla tidningar. Handshake with Mischa :)

Vill också tillägga att idag var en riktigt bra dag. Förutom när jag vaknade för då vill jag alltid skjuta mig själv. Har kommit på att man ska hälla upp iskallt vatten i handfatet o doppa huvudet i 10 sekunder så man nästa förfryser, mörka ringarna försvinner PLUS att man blir sjukt pigg. Sen ett glas Berocca på det! Fungerat i två dagar nu! :D kul o vara pigg !
/anna

13-11 till Didrik...



Jag & D var nyss ute i vår härliga trädgård och spelade boule, haha. Det var faktiskt ganska kul. Egentligen skulle vi bara sola lite men så hittade D en väska med boulegrejjer. Jag var hyffsat bra ändå, men tanke på att jag inte spelat på några år. Didrik kallade sig själv grekisk gud varje gång han la en boll nära lillen. Inget fel på hans självförtroende i alla fall. Och det var tur att han vann, annars hade han nog tjurat resten av dagen, haha.

Sjukt härligt väder, mer, mer mer! Dans ikväll. Ikväll SKA jag gå. Lovar.

/Ida

jävla Mischa B

Igår när jag jobbade råkade jag komma in på msn och deras starnews eller något liknande... Jag läste där att Mischa Bartons ex hade på en fest där de var samtidigt Twittrat att "hans EX hade blivit planetens fetaste", och att lilla Misha givetvis hade blivit JÄTTEledsen. Jag kom på mig själv med att le, tycka det var rätt åt henne. Kände riktig glädje liksom... Ska förklara varför.
(det fanns finare bilder, men jag väljer hellre en ful, så mkt hat känner jag mot henne...)

©Louis Burgis / Retna Ltd.

När jag förra året jobbade uppe i Stöten/Sälen i en ICA butik fick jag i uppgift att lägga upp de nya tidningarna som kommit samma dag. Jag tog glatt på mig uppgiften i ovisshet om att den dagen skulle förståra flera veckor framöver för mig...

De som känner mig vet att jag är KÄR i The Kooks, och framför allt sångaren Luke Pritchard... Har ju nästan hånglat med honom kan man säga, (eller snarare slet av hans arm för att pussa(slicka honom på handen under en konsert)så vi är ganska tighta...

När man jobbar under en säsong blir man ganska avskärmad från omvärlden måste jag få tillägga.

Jag tar tag i en tidning, säkert Bild extra, av någon anledning råkar jag slå upp tidningens mittdel snabbt, vad får jag se?? JO, den JÄVLA mischa stå å hångla med min Luke, och de är tydligen ett par. Jag mådde seriöst dåligt, kände mig bedragen. Kunde knappt fortsätta jobba, Sofia fick ta tidningarna och jag kassan. Det var en jobbig dag.



MEN jag måste ju få tillägga att, O.C var aldrig detsamma utan henne, men det var också det enda hon dög till

later
/anna :)

Ra ra ah ah ah, ro ma ro ma maah!





Lady Gaga hamnade på min tröja. Mucho nöjd. Förrutom att trycket hamnade lite väl långt ner tycker jag att de blev bra. Nu, medan jag tittar på Days of our lives (ja, jag vet, haha) ska jag hitta ett nytt motiv och trycka på ett linne. Och sen tar vi itu med disk, tvätt och bla bla bla.

/Ida

G´night

Härligt att du vann Johanna! Du är grym :D
Och Anna, hur har din dag varit? Överlevt dansken?


Efter lite Prison Break ska jag & D sova. Hoppas på en lika grym dag som denna imorgon. Och jag ska visa mitt tryck. Blev ballt som fäään. Blev motiv på en viss grym artist :D Men gonatt nu!

/Ida

Vilken pissdag...eller?

Nej verkligen inte! För jädrans vilken härlig dag det har varit. Har nog haft ett leende på läpparna hela dagen. Dehär vädret gör mig helt sprallig. Var och tränade innan och vanligtvis hatar jag intervall och styrkepass vilket det var idag. Men när jag var ute och värmde upp i skogen kom jag på mig själv där jag sprang och log hela rundan. Älskar dagar som dessa, man blir så himla taggad, jag får verkligen kraft till att plugga av all längtan till sommaren. Har faktiskt gjort bra ifrån mig idag i skolan, känns skönt.

Förlååååd ida, glömde helt bort att berätta hur det gick på tävlingen. Men jodå det gick bra, jag vann båda mina grenar och även trekampen. Resultaten blev väl helt ok. Längdhoppet gick lite sisådär, hoppade 5,28m men jag är nöjd ändå med tanke på att jag hoppar med en helt ny teknik så är inte riktigt van. 60m gick faktist bra, sprang på 8,27 sek, helt okej tid eftersom jag inte har tävlat i det sedan i höstas.

Måste bara säga att det blev en underbar kväll igår. Elli, jag och Max var ute ett tag. Tog oss bort till norra hamnen och satte oss där för att sola våra bleka trynen och njuta av vårsolen ett tag. Efter en stund kom det två tjejer och satte sig framför oss och började spela gitarr och sjunga. De var riktigt grymma. Så jäkla awesome! Det gjorde verkligen min dag. Jag blev liksom så himla glad i hjärtat:D



Hoppas ni är lika glada som jag för det här är så in i helsikes grymt!
Tjaarråå!
/Johanna

Borås by day

Ehm. Det blev inget plugg. Ingen springtur i skogen. Känner jag mig själv hyffsat går jag säkert inte på dansen heller, haha. Men jag har fått en massa sol på min bleka hy och varit en sväng nere på stan med min kära granne/svägerska Evelin. Lilla invaliden, haha. Satt en lång stund på Café Viskan. Älskar det stället.



Sen satt vi ute i trädgården, åt lite mat och solade. Det är så man vill jubla. Så varmt att jag gick in och bytte till shorts. Då är det näääjz, som Johanna säger.

Nu ska vi trycka t-shirts! Kommer bli fett fräscht;D Kan visa sen kanske. Tja så länge.

/Ida

Its a beautiful day



Synen i den här bilden känns inte så långt borta när man tittar ut idag. Ser riktigt bra ut och jag får sommarkänsla. Tog den här bilden med Johanna för snart ett år sen, nere på Gröningen i Helsingborg.

Idag ska jag försöka plugga lite, sticka ut och springa en runda och ikväll är det street igen. Kul!

/Ida

monday morning

image98

byt ut mks huvud till mitt och skicka henne på dansk utbildning och mig på stan :)

/anna

lusigt

Känner mig sjukt lusig för tillfället, luktar ägg och kaviar, är rödflammig i ansiktet efter en löptur på 6 km med mestadels uppförsbacke, pratade pappa nyss som leker lyxfällan med mig så jag slipper hamna på gatan, skitbra egentligen men det gör mig aningens manodepp. Har dessutom "pepperanne-frisyr"... Ska visa hur det ser ut en dag :)

Men, helgen var bra i alla fall.

Fredags, middag i Vasastan på La habana, en Cubansk restaurang med salsa i källarn. Grymt trevligt. Därefter blev det Hotellet och Solidaritet. Soli är alltid sjukt bra. Det enda stället jag gillar runt Stureplan tänkte jag skriva, men sen kom jag på Hells kitchen, Anglaise och... ja, där finns fler än Soli.



Jag var sjukt snygg i fredags, synd bilden är suddig, fel på mig eller luren jag fotade med?

Lördag: Vinade med sofie och därefter blev det en liiiten pytte sväng till Bauer som ligger vid Slussen på Söder... Sofie sjukt nice i mitt fönster :) jevvla suddig


Söndag:  sol sol sol, lallade i stan med Sofie, gick från Söder-Gamla stan, vidare o letade efter bästa fiket med bästa solen haha, hamnade till slut uppe  på Drottninggatan och satt där ett tag i solen och kaffade.  SÅg Gynning o blev helt till mig i trasorna! hon är grym

Sen en löptur som perfekt avslut!

NU ska jag ta o lusa mig till sängen och sova. Imorn blir det jobb, och massor av danska...

Laters
/anna


Lazy sunday

Efter en liten utgång igår vaknade jag & D rätt sent och tog oss till Coop efter lite om och men för att köpa bullar. Dock får jag inte säga bullar här, man ska tydligen säga frallor. Säger man bullar tror alla att man menar kanelbullar och liknande. Så ska ni hit får ni tänka på de... och byt ut alla "e" till "a" och sätt "sch" på ord som börjar med "s". Viktigt.

Efter frukosten somnade vi om och nu är klockan halv 6? Sjukt, haha. D ligger och glor på handboll och snart blir de Prison Break-marathon. Fy fan vad jag saknat den serien.

Och Johanna, du får gärna dela med dig av hur de gick i tävlingen!! Visste inte ens att du skulle tävla! Haha.

/Ida

Soft dag.

Tjollahopp!
Ska börja med att tacka för en grym kväll hos Max igår. Himla trevligt:)
Idag: Vaknade redan klocka åtta av att ryggen värkte som in i, har bara mig själv att skylla, dum som jag var så glömde jag att jogga ner efter tävlingen igår. Gick iallafall upp och bakade några mumsiga scones till frulle.
Har suttit och glott på MTV i snart fem timmar nu, har helt enkelt inte inte haft något bättre för mig idag. Borde egentligen plugga men har inte riktigt lust till det idag. Säg någon dag jag har lust till det? Jag har blivit så jäkla lat på sistone, iallafall när det gäller pluggandet. Jag väljer hellre att slösa tiden på att glo på tv eller spela gitarr. Jag klarar inte av att se gitarren bredvid skrivbordet när jag ska plugga, det liksom kliar i fingrarna. Har föresten tänkt att lägga upp ett nytt klipp nästa vecka, så håll utkik;)


Bild från längdhoppet igår.

Kanske hinner med en uppdatering till idag, vi får se. Ska önska er en bra dag sålänge. So long!
/Johanna

Det var lördag

Aaw va söt du är gulle-Johanna! Haha, du är för rolig:) Vi saknar dig med ska du veta!

Idag var jag, Didrik och Alex på Ikea i Göteborg eftersom det inte finns här i Borås. D Å L I G T! Men vi köpte i alla fall ett svart snyggt matbord och lite småsaker som en liten matta och bestick och sånt. Ska som sagt bli askul att flytta.

Ikväll ser det inte bättre ut än att det blir party. Inte jättesugen. Dock hade jag behövt gå och hämta mina pengar på ett ställe jag jobbade på för några månader sen...menne...vi får se, vi får se.

/Ida

Joejoes första inlägg, tjohoo!

Tjo hej hallå!
känner att jag är lite efter här med uppdateringen.
Trevlat att starta blogg tillsammans med mina underbara systrar. Har funderat på att skaffa blogg nu ett tag men har inte blivit av tidigare, ska bli mucho spännande;)

Annars då? Solen skiner och det är fredag, gött som satan, ska njuta som en gris hade jag tänkt. Ska strax ta och lyfta på arslet och pallra mig bort till oj för att köpa litta mat som jag kan laga ikväll.

Föresten hur mår ni ida och anna? Det är ju ganska tomt här hemma om man säger så. Jag menar, först flyttar ni ut och lämnar mig ensam, sen när man väl börjat vänja sig så kommer ni hem ett tag och jag blir gladare än nånsin. MEN sen sticker ni IGEN! Ni river liksom upp de där gamla såren som just läkt... Inte okej!

Ska avsluta med & säga att det har varit en helt okej vecka, ser fram emot helgen:) Ha en superbra kväll!


























Hasta la vista!
/Johanna

Payback time / Min kväll

Anna skrev ett lite halvtaskigt inlägg till mig innan och jag var inte sen på att svara men då hade hon redan tagit bort det, haha. Hon blev rädd att jag skulle bli sur. Jag hade dock bara skrivit "Du, jag har lite konstruktiv feedback tillbaka: Stor bokstav på ny mening, tack!" Så det var bara en liten poff, Anna ;D





När jag kom hem hade mina Tradera-köp kommit!! Så det blir till att glo på Prison Break och bleka tänderna ikväll. D är inte hemma utan är hemma hos en kompis. De skulle ljuga och dricka öl ikväll, sa han. Imorgon ska vi till Ikea och handla saker till lägenheten. Längtar! Men det kommer bli en awesome kväll med PB. Och kanske lite lite vin...


lättstött

jag var nära att starta ett bloggkrig innan... ett internt. Skrev att Ida skulle sluta deppa ner bloggen. Sen kom jag plötsligt på en av mina svaga sidor. Jag är lättstött och man kan inte skämta med mig (det säger mamma och ida), så jag tog bort inlägget men är säker på att Ida kommer poffa till mig senare, men det bjuder jag på! :P

hörs snart era luuuusekoftor

/anna


2 cool for school

Sitter i skolan och fattar nada som vanligt. Programmera mig hit, programmera mig hit, aaah. En vacker dag så kanske de lossnar. Måste plugga i helgen för detta håller inte.

Blir en none-party-weekend för mig. Blev ju lite hårt i Hbg. Onsdag, torsdag, fredag, lördag. Så, plugghelg för mig.

/Ida

fläskfingrar kan du ha själv din lilla weblus!!

I skrivande stund sidder jeg inne på et moooude o lyssnar på en jobbintervju. kul o se nån annan nervös och i en situation man själv skulle tycka va lite pressande. Skitkul faktiskt.

Kul är också att han som har intervjun är dansk o han som blir intervjuad är Stockholmare :) jeg syns det er dejligt.

Återkommer i eftermiddag/kväll. Det är ju fredag för tusan. Har en vinflaska oöppnad. sweet. OCH imorgon är det högskoleprov!

laters
/anna


I don´t remember you lookin´ any better

När jag kom hem från Helsingborg i tisdags vällde en massa känslor över. Jag måste vara dum i huvudet. Hur hade jag tänkt att jag skulle klara av en hel sommar iväg från Didrik? Jag som hade storslagna (preliminära) planer... Oslo, Grekland, the world. 3 månader är väl inget, tänkte jag. Men efter en vecka dog jag.

Skolan har dragit igång igen, känns sådär. Eftersom jag inte fattar ett skit. Känns som på mattelektionerna i gymnasiet, ville bara lägga mig ner på bänken och dö. Eller i alla fall sova. Skillnaden nu är att jag VILL lära mig. Jag försöker i alla fall. Bara 7 veckor kvar. Går fort.

Har haft lite funderingar på om jag verkligen vill sitta i Borås hela sommaren. Att ha jobb här och så. Men det kanske inte är så illa. Kan åka till Helsingborg då jag vill. Till Varberg någon gång kanske. Who says I can´t... be where you are.


En fin bild Sanna tog i Norra Hamnen, Helsingborg när vi gick där och spatserade, jag, Sanna & Emma.


Sätt fart era lusekoftor!

Anna & Johanna, rör på era fläskfingrar och börja blogga!

Från Helsingborg, Stockholm och Borås!

Jag, Anna & Johanna ska börja blogga tillsammans. Faktiskt inte min ide´ utan Annas, fastän det är jag som är bloggbesatt, haha. Bloggen kommer handla om oss själva, om mig i Borås, om Anna i Stockholm och om Johanna i Helsingborg. Vi får se hur detta artar sig... :D


Vi tre på Vinci i Borås i höstas.

/Ida