Elli&Filippa städ AB är på plats

Ligger i sängen och chillar stenhårt medan Elli&Limpans städ AB är här och fixar mitt rum. Detta kan ju inte bli bättre en söndag som denna. Garderoben är snart klar och minst fem fulla säckar med gamla kläder och skit ska slängas.Jg behöver inte göra så mycket mer än att sitta i sängen och titta på och nicka till det jag ska spara. Har knappt några kläder kvar i garderoben, detta är riktigt tufft faktiskt. Har så fruktansvärt svårt för att slänga! Elli och Filippa har tvångs slängt grejer, mot min vilja. Dom är hårda! Och nu tjatar dom om att jag ska gå och tvätta. HEETSSSSSSS! Blä!
.
.
Nu väntar bara lådorna och hyllorna på att få bli utrensade, så jäkla amazing!
Hejdå suckersssssss!

Lite uppdatering bara


Innan min joggingtur.


Min helg har bestått av chill. I fredags kom Hanna hit och vi käkade tacos och hade det allmänt trevligt. Igår var jag ute och sprang i en halvtimme. Väldigt nöjd med det. Fick panik när jag kom att tänka på att jag knappt dansat denna veckan och att jag inte får träna hela nästa så jag utnyttjade en tom lördag. Ja, jag ska ju operera ut sista tanden imorgon...hjälp.

På kvällen kom Naida och plockade upp mig och vi körde och köpte sushi. Körde hem till Naida sen, käkade firrarna och kollade på filmer. Lugn och skön helg alltså.

Nu ska jag upp och se om husets dammsugare är available. Sen blir det Coop och lite sånt. Middagsdejt ikväll. Och JAG står för maten. Ska göra något utav ett paket ryggbiff jag köpte på extrapris för ett tag sen. Har ingen aning om vad man ska göra med skiten? Borde kanske ha en reservplan och det går åt helvete? Haha.

Ja, de va lite update från moi. Hööörz.

/Ida

It's a good day!

Hallåja!
I dag kan man ju icke vara annat än på gott humör, solen skiner ju!
Har vart och tränat och är precis hemma från en runda på stan i min ensamhet. Tycker om att gå ensam i stan, titta och prova alla möjliga, fula och konstiga kläder, sånt som man inte annars kan göra när man har sällskap som väntar. Ganska härligt faktiskt. Införskaffade mig ett par nya vantar som definitivt behövdes, tog en mössa som hörde till också och när jag ändå var igång så var det lika bra att haffa en halsduk med, så nu är jag fett redo inför den kyliga vintern som väntar.
.
.
Luften i mitt rum är inte helt nådig alltså. Jag har så många onödiga prylar så det är baskemej inte klokt! Och har man inte världens underbaraste vänner? Frivilligt kommer Limpan och Elli till mig i morgon för att rensa hela min garderob och alla mina lådor! Himla kära töser. Ska bli så skööönt att få ordning. Men det kommer bli tufft, för jag är verkligen en samlarnisse. Jag samlar på ALLT och det värsta är att jag inte kan slänga något heller. Sorgligt.
Är verkligen tacksam över hjälpen jag ska få! Puss på er godingar.
.
Har kommit på en sak som är jädrans viktig faktiskt... HAVE FUN!
Hejdå.
/ JOEJOE

Freedoooom

Jag har skickat in mitt projektarbete. Känns skööönt. Såg lite småfel såhär i slutet som jag inte orkade åtgärda men jag hoppas det blir bra ändå. Ska nog till skolan imorgon igen och jobba vidare på den ena webbplatsen som är till Annas kompis Dreja.

Helgen blir lugn. Men funderar på att införskaffa lite vin till ikväll. Åh vad jag bara ska vara hemma och se nån film. Skönt. No more stress.

Min lägenhet ser ut som skit så jag ska hem och åtgärda detta! Heeej heeej!

Dagens ord: Åtgärda.

/Ida


Sturehof-Tacos

Äntligen fredag!
Satt o styrde middag på Sturehof ikväll.. Vi skulle testa något nytt, men jag litar på Sturehof så det blev det. Jag satt o kikade i menyn o bestämde till o med att jag skulle ha en Dry Martini som fördrink. Så ringer Sofie o frågar om vi inte ska på TacoKväll ist hos en gammal kollega.
.
Det är lite skillnad o jag blev en gnutta besviken först. Men så länge jag får vara med soufie nu innan hon flyttar så är jag med på vad som.  Tacokväll it is o det blir megagott o trevligt :D
NU VILL JAG UT I HÖSTSOLEN o hem o dricka vin o städa o göra fint inför helgen!
classic jobb bild, bilden ovan är från en dag i somras. Jag satt fångad på kontoret helt ensam...
/anna

Köttbullar och makaroner till kvälle...muuuuuuuums

Erkänner faktiskt att det gjorde lite ont i hjärtat när hon skulle lämnade bloggen...mer ont gör det när jag numera inte har någon mellansyster kvar? Hm...inga detaljer...känsligt.
.
.
.



.
Dödliga intervaller och skivstång idag, GRYMT! Benen är skakiga som tusan och min axel är något ur led, men med litta massage så är den snart på banan igen, får jag hoppas.
/ Johanna

Cravings. HA HA HA

Åh va glad jag blev nu att du inte lämnat bloggen, Anna! Och min andra lillasyster är också glad även om hon aldrig skulle erkänna det.

Jag önskar att jag också hade en kamera så jag kunde ta roliga bilder :( Klickar runt på netonnet och är sjuuukt sugen på att dra hem en liten billig kompaktkamera. Hittade en från avant för 799 som verkade hyfsad ändå. Eller en från Casio för 1490 kr. Jag vill haaaa. Och när jag ändå är inte på teknikprylar så kommer jag osökt att tänka på MacBook Pro. Och en ny systemkamera. Ska fråga Evelin om hon vill med och råna Handlarn, den lilla närbutiken här uppe i Villastan. Synd att de som jobbar där är så trevliga.

Sen får ju alla gissa vad som kommer näst på önskelistan, efter teknikprylar. HELT RÄTT MAMMA! Hårprylar! Löshår, frisörbesök,silkesdroppar, torrshampoo, you name it. Efter teknikgrejer och hårstuff kommer kläder. Men det syns ju långa vägar på mig. Haha.

Men mest av allt vill jag ha mat nu. Hungrig som en gnu. Mu mu mu. Ööh...

Hungeryra. Klyftpotatis i ugn och köttfärsbiffar. Tror tom jag ska lyxa till det och göra sås...

ÅÅÅH, MAAAT :D
/Ida

uppstyrd

Hmm. Gick i kavaj eller skjorta mina första månader på mitt jobb,. Har gått ner mig lite känner jag. Min kollega trodde jag skulle på fest efter jobb för jag var så uppstyrd... haha Fan, får skärpa till mig.
/anna

indianna

Kanske inte inte lämnar på heltid... ville bara uppmärksamma att jag är förbannad.
Igår blev jag sjukt förvirrad när jag kollade på idas andra lillasysters inlägg. "Vem fan har lagt upp den bilden, vafan, när var jag indian...?!?" haha var stensäker på att det var jag. Sjukt.
/anna

Hectic

En pust.

Jag älskar att ha mycket att göra. När det är roliga saker. Som nu. Men det tar ändå på krafterna och idag tog det lite stopp för mig när jag skulle iväg och dansa. Jag vet inte om det beror på någon slags stress, att jag knappt är hemma, att jag inte hunnit äta så mycket mat idag eller vad. Jag stack dit, bytte skor, men när jag skulle gå in kunde jag inte med att trycka ner handtaget på dörren. Så jag bytte skor igen och cyklade hem. Sjukt skönt att få komma hem, lyssna på musik, vara ensam och ta det lugnt. Tänka.

Jag känner för att gå och lägga mig. Klockan är halv nio. Inte likt mig.

Samtidigt är jag sjukt glad och lycklig och allt. Skolan är rolig och går hyfsat bra, klassen är så himla härlig, bra stämning och alla är hjälpsamma. Har så fina vänner här uppe och jag älskar min lägenhet. Var på möte igår angående extrajobb/praktik och det lät väldigt lovande. När jag gick där i från hade jag en sån löjligt lycklig känsla. Åh! Kommer gråta en skvätt om det inte går vägen, för det är en drömarbetsplats. Men det känns som att det kommer gå bra. Jag är grym, det är detta jag vill göra och det är min tur nu.

Tråkigt att du lämnar bloggen, Anna, men ha de så bra, vi ses nån gång. ;)

Söt du var som indian Jojjan! :D


Bilder ifrån förra helgen:





/Ida

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world...

Sätter på en film och njuter av höstvädret och min lediga tid som inte kommer att gå åt till plugg. Film för att trösta längtan efter godis och en annan.
PPP igår, Vilka spexade och rockade arslet av sig? Vilka ägde golvet i Pocahontasklänning och flätor, guldperuker, fluffhår och fräknar? Nämner inga namn...
Vi var grymma.
/ Annahoj

situation

Halloo : )
Vill bara kika in o säga hejdå. Ledsen Idis men jag kommer lämna er.
Innan jag går måste ni ju ändå få se mina nya brillor som jag ska ha tills jag får operera ögonen igen, om tre månader. Hohoho . Ser gammal ut såg jag nu. Bara o bita i de
Nu vill jag hem till helsingborg, till min fina elias o närmre min bästis mäl. Saknar dom bauta mycket
/bajs :)

Slitningar i gruppen

På grund av slitningar i gruppen väntas inläggen i denna blogg inte vara lika frekventa som de tidigare varit. Vi har folk som jobbar för att åtgärda problemet (jag) och är förhoppningsvis snart på banan igen. Vi ber som ursäkt för eventuella problem detta kan ha orsakat i er vardag.

Med vänliga hälsningar / Bloggrundaren (Ida)

(Ryck upp er nu era lusekoftor, glöm gammal groll och inse att ni älskar varandra fastän någon kan uppfattas störig och någon bortskämd och otacksam!). Bli vänner och börja blogga igen! Order från chefen!

Soon back together again <3 /Ida

img_0626 (MMS)

Soon back together again <3 /Ida


Ändrade planer

Åker till Helsingborg imorgon istället. Helt plötsligt var klockan jättemycket och känner inte för att vara framme vid 9-10. Behövde tvätta och städa också så jag gör det istället, chillar hemma i min våning ikväll och kommer imorgon istället :)

Igår blev det förfest hos Lisa och sedan X&Y! Sjukt rolig kväll. Jävlar vad vi dansade, haha. Riktigt kul. Hemma hyfsat tidigt också, skönt. Skulle egentligen kommit iväg till skolan idag men som sagt försvann tiden så jag hann inte riktigt. Nu ska jag få iordning i denna dammiga lya och ha en riktigt luuugn kväll. I diserve it efter en veckas hårt pluggande!

/Ida

GOOOODIS

Heeej :)
Har längtat hela veckan efter denna dag!! För idag ska jag äta godis haha, helt sjukt hur sugen jag vart hela veckan, speciellt på cola ferraribilar.AApgoda.
Imorn äre högskoleprovet. Kul att lägga en hel dag på det, nej, men sånt e livet. Ska spendera kvällen med god mat, godis o massa kärlek : )
/anna

Im in Borås, biiitch

Anna din fegis, visa ditt nya hår i bloggen!! :D

Lite kort bara: Grym dag i skolan, riktigt kul! Allt känns sjukt bra, jag mår sjukt bra. Ikväll blir det en liten lätt utgång och imorgon åker jag hem till Helsingborg! GRYMT! Älskar livet :D

/Ida

Tack määäl

Haha, tror inte att min bästis määlin gillade min idé om Sidecut... Tack mäl !
Postat av: määl

Lungn i stormen, nog för att min underbara vän anna är en , early adupten men de finns gränser. Rakar sig de gör killar min bästis har jätte fint lång hår och så skall de förbli! Slutpratat!

/anna

En hemsida klar, i stort sett. Vilken stre...

img_0871 (MMS)

En hemsida klar, i stort sett. Vilken stress idag. Fast inte negativt, utan mest kul:) hade en uppgift utanför skolan också som jag fick djura med. Nu är jag inne i ett flow men vill hinna hem innan dansen, så jag tror jag ger mig. Kul dag iaf! / Ida


H e j

S k o r ,  k l ä d e r ,  m a t . . .   P E N G A R . . . g e  m i g !
H e j d å
/ J o h a n n a

skevbena

Heejsan
Idag testar jag snebena. Har gått med trött mittbena ganska länge nu. Känner att det får bli ändring, eftersom jag ska till frisören på torsdag tänkte jag testa vilket håll jag ska lägga benan. Jag gillar fasen detta hållet. Ska testa andra hållet imorn.
Ska göra en sidecut tänkte jag på ena sidan. Vilket innebär att jag ska raka håret en bit in. moohaha. Kanske inte vågar. Ska börja med att färga håret o byta bena som Sabina sa. Så får vi se om jag vågar raka det sen : )
Idag flyger jag heeeeeeem!! Till min fina familia. Eftersom man inte hör röken av Johanna när man är i sthlm så är det ganska kul att träffa henne, RÅTTA.
O pappa o mamma såklart. Bästa föräldrarna man kan ha. Nej jag vill inte låna pengar o jag har inte slatt i huvet. Jag tycker bara om er. :)
/anna

Meddelande till far bland annat

Skolan igen. Siktade på 9, landade här vid halv 12? Jaja. Skissar på mina hemsidor och ska sen iväg och sola och dansa. Tre klasser, jazz, modernt och street. Så jäkla kuuul! Blir kanske Hbg i helgen igen. Pappa, ska du ut och köra? Du får gärna plocka upp en boråsare på fredag då. Annars har jag inte råd med Hbg, hehe.

Over and out.

/Ida

nästan tisdag

MÅNDAG !
Jag har sån jäkla lust att säga DET ÄR fucking monday babe, o fucking hej allihopa o hej motherfuckers osv... Har kollat entourage  (en fantastisk serie för de som inte vet) hela helgen, kan ha något med det att göra. Älskar deras badass stil. fuck fuck fuuuck.
Snackade med MÄL nu på morgonen, då kan det bara bli en bra dag! Hon har tagit maxpoäng i vuxenskolan, flyttade till hus i helgen :) Stolt är jag.
Haha, som jag längtar tills imorn kväll 18.10. Flyger hem till min fina fina då. Wiiiieeee :D
/anna

Oh happy day!

Precis hemma från en KANONKUL tur till kullaberg och det hållet. Helt ärlig talat så kan jag inte förstå vad det är som är så himla roligt att bara gå rundor och glo på träd, klippor och hav, gå i trappor och få hjärtstillestånd och svetta arslet av sig. visst är det fint men hur många gånger har man inte sett detta innan? Ändå står alla med hakorna längre ner än till knäna och bara gapar, fotar och tjatar om att det är så F A N T A S T I S K T! Visst är det fint men man behöver ju inte låta som om man ALDRIG har sett något liknande, för det har man faktiskt, jag menar, titta ut genom fönstret så ser du ett träd? Hallåååååå? Daaaah!


Okejdå, lite mysigt var det ändå...men bara lite.
PEACE!
/ Johanna

Duuuåååjaaaa

In school on a sunday och försöker få lite skit gjort. Går inte så bra. Igår var det sjukt kul i alla fall. Jag och Angie åt god mat hemma hos mig och sen kom Hanna och de blev lite mer party party. Taxi ner i stan, blev Torget för hela slanten fastän jag INTE ville dit, haha. Men det var kul. Blev inget X&Y heller AV VISSA ANLEDNINGAR. Hahaha.

Blev en Team Box på Donken istället. Grym helg :D

"Det är duuu åå jaaaaaa JUUUU!!" Hahahaha :D

Snart kommer Hanna med mackor :D

/Ida

Paintings off today

Efter mycket ändringar, skratt o hyllningar är vi klara.
Nu äre dax för mer vin o glassdrinkar sen ut på stan!  : )
NÖJDA anna o dreja : )
/anna

Lugn fredag - vild lördag?


När vi tog studenten 2006. Anna cyklar, Andjelka åker. :D

När Andjelka är med brukar det inte bli lugnt, haha, och hon är på väg nu från Helsingborg. Grymt att alla som varit och hälsat på mig haft sjukt rolig här i Borås. Till och med Blondinbella gillar ju Borås, så ni ser ju, grym stad! ;D

Ska strax sticka iväg och kirra ingredienser så jag kan baka mer bröd. Sen kommer Angie och då blir det party:D Blir kanske mms-inlägg sen :) Hoppas på en grym kväll :D

Igår var jag riktigt grym med träningen. Både sprang och styrketränade. Beroende på hur det mås imorgon blir det mer träning.

Nu, bröd :D

/Ida

Todays Situation

Första löpturen imorse på flera veckor. Frös röven av mig men det var jävligt härligt väder så det gjorde inte så mycket.
NUUU Ner på stan o haffa Dreja vid svampen. gå och leta målarfärg till tavlorna vi ska måla senare idag, hoppas även det blir ett glas vin i solen?! :D
/aaanna

FRIDAY! :D

Äntligen fredag, soom jag har längtat.
Fika/AW efter jobb sen hem o kolla entorage, äta clementinisar o dricka te! Imorn blire tavelmålning med dreja, aaskul ju :)
Blev så glad när jag gick till jobb o kom på att jag kunde hämta ut mina nya böcker, 4 böcker för 250 spänn. 3 av Anna Gavalda o Bingo Rimérs. OH underbar helg. 
KARLEK ALL
/anna

"Världsklass!"

Inte dåligt betyg på det första brödet jag någonsin bakat! Ska nog ta mig en lite skiva nu bara för det... mmm.

/Ida

And every day...

I skolan och ska försöka komma igång med det nya projekthelvetet. Fan, jag kan inte detta och har ingen lust att ta tag i saker när man MÅSTE. Det är kul egentligen, det är det som är det värsta. Jag känner mig stressad och så blockerar jag mig själv istället. Not good.

Ska försöka komma in i ett flow nu. Kom inspiration!

Helgen blir grym med Helsingborgsbesök! Andjelka kommer hit och vi ska röja på stan! Haha. Jag är så jävla pank så jag hoppas hon bjuder på lite vin, haha. Jag lovar att jag bjuder på mat i utbyte ;D Även lite hemmabakat bröd! Låter som en fair deal tycker jag, haha.

Mer? Balett i kväll! Nu PLUGG!!!

/Ida

He always smiles politely back at me...

Älskar skrattanfall, och det bästa är när det kommer vid helt fel tillfälle, ni vet då när man ska vara som tystast för att inte störa och måste rusa ut från lektionen. Man har så roligt att magen krampar riktigt hårt och skrattet bubblar i kroppen så man nästan spricker, det går inte att stoppa och man vill inget hellre än att bara brista ut i GAPflabb! Fan vad jag älskar det. Hände mig senast igår.
Kan det verkligen vara möjligt att endast ett tio minuter långt skrattanfall gett mig en jävulsk träningsverk i hela kroppen? Går för tillfället som en nittioårig kärring som har sketit ner sig. Inte okej. Eller så kan det också vara för att jag körde ett lagom dödligt fyspass igår? Vad tror ni?
Nu ska jag ta mig till sängen för att sedan försöka smälta all spanska jag nötat in. Kanske filosofera ett tag innan jag somnar också... om allt och inget, like.
Godnatt mina kära.
/ Johanna

Trilla inte av stolen nu mamma!

Jag bakade bröd igår!



/Ida

Jumpin´ in the mornin´

Lyssnar på Ray Charles och den här låten började spelas. Hehe.

Så, god morgon:) Vad händer idag? Själv ska jag på ett seminarie i skolan. Fy fan vad tråkigt. Nej, så ska man inte säga. Det ska bli så kuuuuul så. Användbarhet, prototyping och målgrupper. Ni hör ju så kul det låter. Haha.

Nej, jag måste börja med den där peppningen igen som jag körde varje morgon när jag skulle jobba på Ica i Svalöv. "DETTA SKA BLI KUL! OJ VAD KUL DET SKA BLI!!!" Det funkade faktiskt asbra, haha. Måste göra så varje gång nåt känns tråkigt/jobbigt.

Imorgon ska jag dansa MTV-klassen, DET ska bli sjukt kul. Dock har jag träningsvärk som in i h-te, efter i måndags med tre klasser på raken. Men det bli kul ändå.



Så, nu ska jag förbereda inför seminariet. Tjabbaaa.


/Ida

vill du smaaaoga?

Haallåå dagens frukt, bästa frukten alla kategorier! OOH Julen kom, peter jöback kom!!! kooom kom kooom!!
vaaad kan de vara
smaaka dååå
cleeementin, oolalaaa :D
haha, hoppas inte någon såg mig fota detta... Fan, blev rejält sugen på pepparkakor! :D
För övrigt så kom jag hem till min älskade lägenhet igår, där sabina bor nu. OH vad hemtrevligt det var. Riktigt skönt att vara där o sabina e grym, ordning o reda. Lajkii!
Karlek all
/anna

30 KRÖONOR FÖER EN GORKEJÄVEL!!!

JAJAJA! Ida, är man proccebarn så är man, kan inte hjälpas;)
Wazöpp?
Hamnade på Espressohouse med Nikkan, Limpan, Elli och Fanny redan vid halv 1 tiden idag. Satt och snicksnackade och bara hade det allmänt mysigt i det fina vädret. Lovely. Spenderade även en del av kvällen inne på OJ med min hemliga kollega, nikkihansson såklart. Jag var Bond och hon var... också Bond? Var tvungen att utföra en del uppdrag, gömde oss bakom mathyllorna, rullade på golvet, kastade majs på personalen och satte fälleben för en hel drös förvirrade gamlingar... dom ska ha det!
Nu ska vi mysa vidare med matteboken uppkörd i nyllet.
Hadet!
/ Nikki & Johanna

Hot hjälper



Skönt att se att hotet hjälpte. Johanna, jag kan nog hitta något att hota dig med också, så se till att blogga nu ;)

Idag skiner solen och jag mår bättre. Jobbig hosta och lite snuvig men jag ska nog kunna dansa ändå. Jag känner att jag verkligen vill komma igång och träna igen. Jag var ju på så bra väg där ett tag, men tänder och förkylning sabbade allt. Så nu kör vi. Ska börja styrketräna mer. Känner mig lite smått tvingad när jag umgås med träningsnarkomaner. Så nu ska jag köra hårt i tre veckor, sen ska jag opereras igen. Och paja allt. Hehe. Jaja.

Borde hota mig själv med att ta tag i skolan också... annars...annars...ryker datorn! Som pappa hade sagt. Nu blir det jazz med 13-åringarna!

/Ida

kanonkul

Jaha, då är man tillbaka i sin stol på kontoret i Stockholm. Det positiva är väl att jag älskar hösten precis vid denna tiden, den kylan liksom. Spelar ingen roll om det är sol eller regn. I like.
Så det kan ju bli många promenader. Det är ju bra. Jättebra. Kul. 
sådär ser jag tydligen ut när jag äter morot... jaaha ja..
Kul.
/anna

Tänk om

Tänk om man skulle skaffa en blogg... där jag, Anna och Johanna kunde skriva om vad vi gör så vi har lite koll på varandra, så skulle man slippa fundera på vad de gör och få se lite kul bilder på deras trynen. Fan, va bra det hade varit.

Om ni inte skriver inom ett dygn kommer jag lägga upp videoklippen Anna skickade till mig när ni sjunger julsånger! Saknar er era töntar!

Redan söndag? Helgen gick ganska fort. Och var väldigt lugn. The partygirl is dead eller ngt.

Ikväll är jag bjuden på middag hos några jag inte känner. Och tydligen är middagen pannkakor. Haha :D Blir säkert trevligt. Dock mår jag lite skevt så en film och tända ljus i min våning var vad jag längtade efter... men det är ganska kul att umgås också, haha. Så lite dusch och Von Benzo i bakgrunden blir det nu.

Ville bara dela med mig av min morgon också. Man ser det inte riktigt men det var vackert när dimman rullade över sjön:





/Ida

Framförhållning........

Insåg idag hur lite det är kvar på min utbildning. Vi hade en gästföreläsare idag som gick Webbredaktörsprogrammet förra året. Det var riktigt nyttigt att höra allt hon hade att säga. Samtidigt som jag fick lite panik. Men med bra framförhållning borde det inte vara några problem... och med rätt inställning så löser sig jobb-biten när utbildningen är klar.

Jag är jätteförkyld och går och lägger mig ett slag nu... uuh.

/Ida

All the little things

And how can I stand here with you
and not be moved by you?

Ska man verkligen lita på hjärnan helt och fullt eller ska man låta känslorna ta över och bara... let go. Se vad som händer? Det går att tänka sönder saker och ting. Uh. Nattbloggning efter en X&Y-kväll med ett härligt gäng från klassen. Snuvig som ett as och föreläsning om några timmar. Wooo de fixar vi...men har ingen lust att sova. Jag vill sitta uppe halva natten och skriva flummiga blogginlägg, dricka te och lyssna på Lifehouse. Imorse när jag vaknade kände jag att det var en Justin Bieber-dag men jag har inte lyckats lyssna på en enda av hans låtar. Jag får ta det imorgon istället. Och gud vad skönt att jag endast drack en öl idag! Och lite aningens jäst vin. Skönt.

Nej, det blir en Justin Nozuka-kväll. Eller natt. God natt!

/Ida

Joy!

Känns jäkligt bra att jag fick ett gott betyg på matteprovet och att företagsekonomiprovet kändes bra som tusan. Härligt va?
Nu har jag tagit mig ordentligt i kragen och satt igång med tärningen. Powerwalkat både igår och i tisdags, och idag blev det ett FETT jobbigt sprintpass, men det gick bra och trots min långa och onyttiga vila under sommaren så kände jag mig ovanligt lätt på banorna idag. Det är fett med näjzbäjz!
Ska ta mig en varm dusch och tigga lite massage av min fina mammi och sen hoppa i säng, det låter aaaaalldeles ypperligt.
Hejhopp!
/ Joejoe

The Johanna-pose by Ida & Anna:D /Ida

img_0840 (MMS)

The Johanna-pose by Ida & Anna:D /Ida


JOOOOOE

JOHANNA DITT LILLA KRYP
Sluta!! Ska ta ett allvarligt snack med dig när du kommer från skoolan! INTE ok att tro att du hästäter o att du e pluffsig, då får du stryk!.
Vänta bara
/anna

You give me fever

Lugna dig med hästarna älskade Johanna. Tänk: "Vad hade Ida sagt? Jo, ta det lugnt, du är grym Johanna, man behöver inte ha MVG i alla ämnen och vara perfekt. Chilla och spela lite gitarr!"

Själv har jag mått skit idag. Tror att jag hade feber imorse och hade så ont i halsen att jag vaknade inatt och grät emellanåt. Känns bättre nu och jag hoppas att ja kan gå till skolan imorgon. Kan inte missa mer nu känner jag, Tråkigt att missa dansen också.

I övrigt känns allt hur jäkla bra som helst. Sjukt bra. Jag är glad. Moln och sånt.

Borde bara ta tag i skolan lite bättre. Men det löser sig. Hur går det för dig, Anna? Sluta bloggskolka ;D

/Ida

Jag är en f*cking HÄSTätare!

SHIT! Jag blir deprimerad! Jag kom hem från skolan, gick med en gång in i köket och gjorde mig två mackor FAST att jag inte var hungrig. Då kan man ju tycka att två mackor är mycket om man inte ens är hungrig. MEN inte nöjde jag mig där inte, nä för då går jag raka vägen in i frysen och trycker i mig glass direkt ur paketet. Anna tittar på mig och börjar skriva in på datorn samtidigt som hon säger högt vad hon skriver " google.se..... hetsätning". Hon läser även upp en del tecken på hur man kan vara om man då "lider" av hetsätning. Det sorgliga var att ALLT stämde in på mig!
- Typiskt för hetsätare är att de äter väldigt mycket och snabbt även fast att de inte är fysiskt hungriga. Skam och skuldkänslor är vanliga.
- Suget efter mat blir allt större.
- Dåliga matvanor.
- Efter ätandet känne man obehag och känslor av ånger.
Läste en hel del andra symptom man kan känna av, något ännu sorgligare är att jag nu sitter och GRÅTER på riktigt och vägrar äta kvällsmat ikväll.
Tro mig, dedär två mackorna är INGENTING gentemot hur jag skulle kunnat äta. Gråter också för att jag börjar känna mig pluffsig och har tappat motivationen till att träna.
Jag i soffan.
Jävla skit!
/HetsätarJohanna

Den nytagna bilden! Från sofies student i ...

img_0847 (MMS)

Den nytagna bilden! Från sofies student i somras. Och så är det då farmor och farfar som är med på bilden! /Ida


Igårkväll åkte familjen hem till farmor oc...

img_0848 (MMS)

Igårkväll åkte familjen hem till farmor och farfar. Hittade den här bilden som de ställt upp bredvid en nytagen bild på oss allihopa. På bilden är det alltså vår kusin Sofie, Anna, jag och lilla, lilla Johanna! Just nu är jag påväg hem till Borås med tåget. Har nämligen föreläsning vid 1. Hörs! /Ida


Helsingborg alltså

Haha, kan tänka mig att denna blogg är förvirrande men jag bestämde mig för att åka till Helsingborg ändå. Tänkte ta det lugnt men det blev fest hos Elias, sen Mogwai och Tempel igår. Lagom kul. Lite turbulent bara, men annars helt okej.

Idag var jag då alltså i Landskrona och spelade in en ny låt. Inte klar dock men den kan nog bli grym i slutändan.

Har sådan huvudvärk nu. Usch. Blir nog sängen tidigt ikväll. Skönt!

Skönt att vara hemma i Hbg också. Min älskade stad!

/Ida


Jag och Johanna på väg till Elias fest igå...

img_0820 (MMS)

Jag och Johanna på väg till Elias fest igår. Idag ska jag till Landskrona för att spela in en ny låt. /Ida