T to the O to the R to the SDAG

Ny kurs börjar idag. Kommer nog bli kul :) Dock längtar jag till helgen. Hade helst velat åka till Helsingborg. Fastnat i Boråsbubblan känner jag. Har dock inte råd med tågbiljetter. Även om Sthlmvistelsen var relativt billig så gick det ju ändå lite pengar. Dumt. Men ibland får man göra sånt. Med konsekvenser. Jaja.

Så istället kommer jag nog sitta hemma i soffan, glo på film och ta det lugnt. Kan bli skönt det med. No party for me I belive. Om det inte blir Klubb Pank ikväll. Gratis inträde liksooom. Får se!

Tjaaarrå.

/Ida

Lite kär

Så jäkla gött med bra internet, kan kolla Idol utan tv!

Och varje år blir jag lite kär i Peter Jihde. Han verkar vara en sån härlig människa. Men än har jag inte fallit för Peter. Nu är jag istället lite kär i Weisse junior. Så skööön röst. Och lite härligt dryg också, haha. Gillar honom skarpt.

Idag är jag leeedig och jag tror vädret är på topp också. Lite frukost, lite tvättning och en promenad kanske. Dansa ikväll, shoohoo, locking och MTV. GÖTT.

/Ida

You think Im funny when I tell the punchline wrong



Sitter i skolan och ritar paprikor som sagt. Illustrator är svårt tycker jag. Sjukt svårt men det blir ju inte som man vill riktigt. Trixigt. Har det rätt gött här ändå, ritar och lyssnar på Katy Perrys Teenage dream. Gryyyym låt alltså. Ska bara få fram själva roten eller vad det heter. Sen får den se ut så. Jag behöver komma hem och ta tag i mat och smutsiga kläder. Ledig imorgon, göööött.

/Ida


Ser det ut som en paprika eller? Jaja, jag...

img_0814 (MMS)

Ser det ut som en paprika eller? Jaja, jag har börjat i alla fall... /Ida


Paprika

Klampade in 5 min försent under två klasskamraters redovisning och strax därpå var det min tur att redovisa. Kände mig ganska borta och visste knappt vad jag skulle säga. Som tur var gjorde det inte så mycket och jag får skylla mig själv. Känns ju alltid bättre att göra ett proffsigt intryck. Men jag är nöjd ändå.

Nu ska jag rita paprika som ett djur och bli klar innan deadlinen ikväll. Får se om de ens kommer likna en paprika... visar kanske snart.

/Ida

"sex sex sex, livets härligaste krydda"...

(rubriken är ett citat ur Bert , så ingen behöver trilla av stolen"
Halloo...
haha... som de flesta vet jobbar jag med marknadsföring på internet... Min kollega har fått in en kund som har en internetsida där man kan hitta en viss slags kontakt, alltså en slags partner, en engångspartner, ett one night stand liksom. Jag fick i uppgift att leta upp en site/websida som kunde köra denna kampanjen. Alltså visa kampanjen/bannern som leder till denna sexkontaktsidan... Alltså nehövs en websida som visar saker som kan tros locka den typ av människor som vill ha en sådan "kontakt"
<br><br>
Förstå ni bilden nedan eller? haha
Tänk att ens chef ber en googla, sex, erotik, porr, erotiknoveller. Kanske kan bero på mitt tidigare jobb...?
En fantastiskt fin höstdag i stockholm ska ni veta!!
/anna

Södertälje/Stockholm

Hemma i Borås igen! Brukar betyda bildstorm när man kommit hem efter en tripp men jag har ju ingen vettig kamera. Så tråkigt. Får börja använda Hipstamatic-appen lite mer igen kanske. Roligare bilder än de vanliga man tar med iPhone.

Skön helg alltså. Fått träffa Anna, gått på galamiddag på Lidingö, promenerat inne i Stockholm och träffat trevliga människor i Södertälje. Bland annat. Kom hem för nån timme sen, har egentligen extremt ont om tid. Imorgon ska en labbuppgift in och jag ska även redovisa mitt projektarbete. Och så ska jag dansa om en halvtimme och sen igen kl 7... stress.

Men det löser sig, orkar inte oroa mig. Så, på med danskläderna sen kör vi en intensiv kväll.

/Ida

måndag, bara fem dagar kvar

Igår hade jag världens bästa/sämsta söndag, tittade på Life of Ryan från 12-19 o käkade torkade aprikoser... Längtade ihjäl mig efter min bästis mäl o mitt hjärta elle <3 oh
som tur var kom min fru sofie hem sen o fast vi inte pratade så mkt o fast att hon kanske behövde en stund för sig själv så trivs jag ändå i hennes sällskap, när hon e tyst, då trivs jag bäst. haha  Hon e grym.
Nu ska jag jobba o längta ihjäl mig tills på fredag. Jävla kärlek men ändå inte :)
/anna

Everybody knows, but nobody really knows...

Lots of love till alla fina vänner och till mina systrar där uppe i landet någon stans! Puss på er finisar!
/ Joe

Helgen i Sthlm har hittils varit mkt bra! ...

img_0808 (MMS)

Helgen i Sthlm har hittils varit mkt bra! Bilden är från i fredags! Jag fick träffa lilla Annis och vi gjorde en snabb vända på stan. Hon var inte jättetaggad så det blev en lagom kväll.  Igår var det fiiiin galaniddag på Liiiiiidingö. Kände mig något malplacerad, haha. Men det var trevliga människor och god mat.  Nu är vi på väg från Södertälje in till Stockholm för lite sista äventyr. Imorgon åker vi hem igen. Skön helg och vi bor hos världens snällaste familj. Och jag är kär i Stockholm.  / Ida


flygaranna

oooh heeej :D
Fick tips om utförsäljning hos The Stray Boys som ligger ganska nära vårt kontor! Jag nikolaj, sofie o peder stack dit innan, jag hittade en jacka!!! naaaajs! Fick den för en femhundring, googlade den när jag kom tillbaka till kontoret och... den kostade 2690 kr i butiiiiik! Det är ju sviingrymt.
Plus att det bästa var att det var den enda de hade o en kille stod o glodde sönder mig för han ville ha den, kan ha köpt den lite för att han ville ha den o var störig, men den e grym!! Strl XL i herr. Måste hitta ett skärp till. OOH :D
Today its friday o jag vill ha en gt NU:D
/anna

hohoho :D

Heeej :D
Johanna vad glad jag är att du skriver här OCH att du är så jäkla grym! :)
Ovan: Jag igår på eftermiddagen. Trött som ett as, dock ingen vanlig bakfylla utan mer träningsvärkbakfylla. Får alltid ont i benen o magmusklerna när jag varit ute haha. wweeery weird. Sov från 18-22 när jag kom hem, såg Kungarna av Tylösand o somnade igen :) Like
Sofies födelsedagskväll var riktigt lyckad. Så väldigt trevliga människor och så vidare. :)
Today: Om ni undrar varför jag ser så uppkörd ut o liksom inte gör så mycket miner på bilderna, så ska jag berätta att det är för att mina två kollegor sitter på vars en sida snett framför mig.
Idag kommer IdaSlida hiiit! :D
/anna

Svänger fort

Från död till livfull blogg på några dagar. Och från ännu en helg i Borås till en helg i Stockholm på några timmar. Jag känner att de behöver jag. Hittade en löjligt billig tågbiljett också. Ska bli riktigt roligt. Ska träffa Anna med! Sjukt längesen! Åh, längtar :)

/Ida

Nailed it!

ÄR DET SANT? OH MY GOD! JOHANNA- MARIA- MATTESNILLE -CARLSSON SATTE PRECIS EN MVG UPPGIFT SÅ DET BARA VISSLAR OM DET! I am f*cking grym today!
/ Johanna

;PpPppPpPpPP

Ja det där förra inlägget skulle ju egentligen kommit upp igår, vet inte riktigt vad som hände.
Körde spinning på idrotten idag. Jesuuuus, jäklar i havet vad jobbigt det var. Jag som vanligtvis ALDRIG svettas, tro mig, jag hade en fet pöl på ryggen! Svett är niiiceeee!
Btw, ta en kik på den heliga biljetten.
Nämligen första PPP på tisdag! AMAGAAAAADH!!! Alla på procce, är ni meeeed, TTTPPPP (Taggad till tusen på party på procivitas) Eller min egen som jag precis själv gjorde, TTTTFPPPPT(Tagga till tusen till första party på procivitas på tisdag) Kanon kul!
C ya!
/ Johanna

Come on, go!

Jag har känt mig förvånansvärt glad idag. Kan dock bero på att himlen är blå, ja man kan ju inte bli annat än glad då. Härligt.
Älskar min klass, alla är så himla goa. Super C's är vad vi är! De flesta lärarna är också jäkligt softa vilket är askalas. Avslutade dagen med ett gött mattepass, fick sluta tio minuter tidigare eftersom att det har blivit till någon slags tradition att någon i klassen ska utmana matteläraren. Om läraren vinner, måste vi sitta kvar tio minuter efter vi slutat, vinner vi så får vi gå tio minuter tidigare. Förra gången var stensaxpåse, vi vann. Idag var utmaningen att pricka papperskorgen med en pappersboll. Klassen vann IGEN och ganska stort om man säger så. Nya utmaningar varje gång. Känns alltid lika spännande att komma till mattelektionerna nu, man vet aldrig vad som väntar i denne sal.
Nu steks det potäter för fulla muggar och Nikkiponken dyker upp vilken sekund som helst. Imorgon blir det spinning på idrotten, jag är fit for fight! C
Have it!
/ Johanna

Igår fick jag en guidad tur till Borås pär...

img_0795 (MMS)

Igår fick jag en guidad tur till Borås pärlor! Jag har knappt sett Knalleland och då har jag bott här i ett år. Jag fick se fina bad- och utsiktsplatser på en sightseeing runt staden. Tack så hemskt mycket!  /Ida


Not what I should do

Wooow, här händer det grejjer! Anna & Johanna har vaknat till liv. Det gjorde min dag! :D

Borde inte blogga eftersom jag, igår, fick reda på att projektet ska va inne IMORGON.  Borde alltså jobba med DET inte blogga. Men ääh. Usch.

Min käft gör ont ont och varar tror jag, fresh, I know, men jag har inte tid att gå till tandläkaren nu. Får ta det på torsdag. Uuuh.

SÅ. Plugg. NU.

/Ida

Moderat-vilken som

heeej :)
Började dagen med att blåsa ballonger o serpentinisar till soooouufi som fyller år idag :D:D Jag önskar att jag fick va ledig o va med henne, men den som väntar på nå gott ;P

Jag satte mig sedan i bilen som jag skulle köra till kontoret på kungsholem. Gärdet-Kungsholen 50 min.  ÖSREGN VAD HÄNDE?! Jag körde mot enkelriktat o mot rött, körde nästan ner en kille på cykel, testade tre olika fickparkeringar. Kan man fatta att jag blev galen?! Bara parkeringsplatser som man behövde va hjärnkirurg för o klara liksom. Till slut. ställde jag mig där man inte fick :) Men jag betalade i alla fall. 100 jävla spänn. Jävla Stockholm.
Nu dricker jag te o käkar allbran (jobbar) o längtar tills klockan slår eftermiddag.
Riktigt bra känsla mitt i kaoset. I love.
/anna

N o l i f e . . .

Pluggar, läser och gör powerpoint, thumbs upp!
Keep fighting and stop worrying, it always works out...

Tittut!

Nu är det måndag kära vänner och jag ska ta mig i kragen och sätta fart på bloggandet igen. Skolan börjar ta över all min lediga tid vilket INTE är okej. Jag har alltså nu fattat att läxschemat fylls på för varje dag som går. Förra veckan var inte det minsta rolig kan jag säga. Satt med en lagom god panik i magen. Så Johanna, vad har man nu lärt sig av detta? Att helt enkelt göra läxorna direkt istället för att skjuta upp dem tills kvällen innan kanske?. Låter som en bra plan tycker jag.
För att snabbt sammanfatta helgen så säger jag inte mer än CHILL. Därmed sätter jag punkt för detta inlägget.
Limpan och jag på Info&Layouten today.
Hejsålänge!
/ Johanna

wtfwtfwtf?!

idag skäms jag över att vara skåning o lite över att vara svensk. Sverigedemokraterna kan vi köra upp i min röv, dra ut, slänga ner i toaletten o spola.
Om någon på min "people I know lista" röstat på SD kan dom ta pennan där borta o stryka sitt namn.
Hej
/anna

Sober

Fan va underbart det är att må bra en söndag! När jag gjorde jag det sist? Helt alkoholfri helg för min del. Dock har jag fått torka spyor ändå, haha. Men man måste ju ställa upp ibland.

Kul fest i alla fall igår. Sjukt mycket folk. Ganska nyttigt att vara nykter på fester. Man inser hur alla beter sig och hur man själv beter sig. Man ser allting med heeelt andra ögon. Ganska intressant.

Jättetråkiga inlägg I know, har ju inga kameror nu för tiden:( Måste fixa sladdar till lillekameran. Fattar inte vart de tagit vägen...

Idag ska jag rösta iaf. Det hoppas jag ni gör med om ni får! Rösta med hjärtat inte er giriga hjärna.

/Ida


Heelveteee...

...vad det blöder och gör ont i käften nu. Vaknade av att det rann blod ut ur munnen på mig ner på kuddarna och täcket. Trodde att det var lite vanligt hederligt dregel först men nej nej. Blod, blod och massa blod forsade ur munnen. Så min morgon var lite panikartad. Ringde sjukhuset och fick höra att närmsta akuttandvård finns i Göteborg. Kul. Verkligen.

Nu har det visserligen slutat blöda men nu gör det mest ont. Jag har även lugnat ner mig lite, var ganska hispig innan och grät och grät. Dock finns det snälla människor som kunde tänka sig att köra mig till Göteborg. Fan vad glad jag blir att jag känner sånna människor.

Men det gör ju inte mindre ont för det. Och hungrig är jag. Usch. Ingen bra lördag hittils. Och så är det fest ikväll. Vet inte om jag orkar det med en halv frottehandduk i munnen. Satan.

Jaja, positive thinking fixar det mesta. Tror jag behöver några Alvedon nu. Eller lite morfin hade också suttit fint.

/Ida

Stackars bloggjäkel

Eftersom de andra två kissimurrorna inte skriver har jag heller ingen lust, men nu kände jag bara för det.

Ikväll, en fredag, har jag hör och häpna suttit hemma, ensam, med filt och tända ljus, i min nya fina soffa och tittat på filmer i datorn. Helt underbart. Behövde vara lite alone med alla tankar. Det har hänt så mkt på bara två veckor. Har träffat nya människor som öppnat ögonen på mig. Människor har blivit sårade. Jag har opererat ut en visdomstand och ser ut som en liten hamster just nu. Skolan är hur rolig som helst och jag har börjat dansa igen. Det mesta känns väldigt bra. Ja förrutom en grej då.

När vet man att det är ok att gå vidare? Var går gränsen? Jag försöker alltid att inte tänka så mkt, bara göra vad som känns bra för stunden. Ibland blir det bra, ibland dåligt. Någon kan bli ledsen. Och det gnager i mig. Jag har ingen aning om hur saker kommer bli, men det har man i och för sig aldrig. Äh, inte lönt att babbla om det eftersom jag inte tänker berätta exakt vad det handlar om och då fattar ni ingenting.

Så jag är både glad och ledsen kan man säga.

Mina systrar, vad jag saknar er nu! Två månader sen vi sågs tror jag. Kan ni börja skriva lite nu så jag vet vad ni sysslar med? Därför vi har denna bloggen ju.

Kärlek till er och alla som fortfarande klickar in och läser.

Förlåt för ett konstigt inlägg. Mycket i huvudet.

/Ida

Denna dag

Tog mig lite extra sovmorgon idag. Som om att börja 10.30 inte är sovmorgon nog haha :D Men det var riktigt skönt att ligga och slappa lite till skön musik. Tänka lite. Massa massa tankar. Om allt.

Igår dansade jag "MTV" på Studio Danza. Riktigt kul. Testade locking också. Total nybörjargrupp. Jag kan ju inte stilen men jag kan ju ta steg så det blev lite segt. Men ganska kul ändå. Idag är det balett och lyrisk jazz som gäller. Kanske även street. Kommer bli grymt.

Nä, lunch nu och sen skolan. Tjarrå:)

/Ida

Helgen och visdomsord

Min helg har varit superawesome. Jag är så glad för alla grymma människor som jag kan kalla vänner. Både de gamla och alla nya. Guld, alltså. Grym förfest hos mig, med sjuka bilder i Elins kamera som resultat. Grym utgång och till och med en trevlig efterfest. Satt hemma hos min trubadurkompis, spelade gitarr, sjöng och åt godis.

Fredagen var också kul. Jag, Elin och Angie var på Vinci och Vimmel. Evelin och Maria var också med ett tag.
Äh, riktigt bra helg.





Och så saknar jag mina systrar.

En bra grej jag brukar tänka: Jag kan göra fel, men jag ÄR aldrig fel. En bra sak man kan tänka på som sagt.

Känner en massa kärlek idag till allt och alla. Borde känna så för övningsuppgifterna i skolan också... och labövningen som ska va klar om en vecka. Har en massa annat i skallen. Bla bla bla.

Hööörs.
/Ida


tack & förlåt

två bra ord.
/anna

Let the light shine in...

Det gör ont i hjärtat. Jag är full av gråt, jätte mycket gråt...och skam, nästan på mer skam än gråt faktiskt... Älskar att då vara i min ensamhet, gråta och titta på detta klippet om och om igen och bara... gråta.
Ska bli skönt att få komma ut ett tag, iallafall tills på onsdag. Försöka må bra och ha kul. Längtar.
Hadet!
/ Johanna

Roof is on fire

Ikväll kommer Angie och Elin:D Kommer bli så legendary! Hahaha, den mest hypade helgen på länge, haha :D

Gjorde en plåtning idag och var sen i skolan en stund och började på mitt projektarbete. Känns bra:) Allt känns så sjukt bra nu. I love where I am.

Nu ska jag städa inför besöket från Skåne! Klackarna i taket :D

/Ida

Politik... ahaaaaaaaaa!

Vah? Nu tänker ni " vadå direkt från procce?" Satt nämligen på tre timmars lång föreläsning i morse. Politiker från de olika partierna var där och redovisade om just deras parti. Ganska intressant faktiskt, en del föreläsare var bra och hade vettiga saker att komma med medan andra bara var allmänt korkade och utbuade. ProCivitas människor är inte och leka med! Blev en ganska het diskussion mellan eleverna och en föreläsare, inte så konstigt när hon stod där och bara babblade ren blaja. Såg hur paniken växte i samhällskunskapslärarens ögon. Men det var kul, kul att få höra allas tankar och värderingar. Det var liksom vi elever som gjorde det hela intressant genom att ifrågasätta och gå emot. Jag som egentligen hatar politik börjar faktiskt fatta nu. Hur som helst så blev det lite tråkigt och jobbigt när en del kassa och nervösa föreläsare gick på scenen, jag klarar inte av att lyssna på nervösa föreläsare. Man sitter själv som på nålar, griper tag i stolen och har endast fokusen på hålla tummarna för talaren att den inte ska göra bort sig. Man glömmer helt bort att lyssna och situationen är bara jobbig. Därför stängde jag av ett tag och tänkte blogga direkt ifrån aulan vilket inte gick så värst bra med mobilen. Jag gillar iallafall miljöpartiet, vänster blocket gjorde bra presentationer idag och fick mig att tänka rött men jag vet fortfarande inte, finns en del saker jag inte gillar heller... Klurigt.


Nog om det nu. Veckan har gått snabbt nästan too fast. Fredag redan imorogn, skönt. Har lite plugg att ta i tu med och ska ta tag i träningen på riktigt. Har legat allt förlänge på latsidan nu.
Peace out!
/ Johanna

Direkt från procce


Gooood morgon :D

Grym morgon. Äntligen kunde jag betala mina räkningar! Och nu ska jag springa, sen till skolan och dessöfrinnan lite ärenden.

Helgen kommer bli så grym :D

Läste om gårdagens inlägg nu och insåg att de lät som en dejt det där. Var det verkligen inte, vi ska alltså börja spela lite ihop. Det var verkligen hur kul som helst att sjunga igen!

Lisa: Vad spelade ni då?
Jag: Use somebody.
Lisa: ...... JAHA! Jag trodde du mena spela spel!

Och då hade jag pratat en stund om detta ;D

Jag måste ge igen lite på Lisa eftersom hon skickar massa grejjer jag sagt till mig på Facebook.

"- Vad heter du?
- Kristell!
- vah?
- Kristell
- va??
- Kristell
- Vah
- KRISTELL
- Aha...


Hahahaha;D"

Lisas humor, ja jag säger då de ;D

Nä, springa nu :D Later!

/Ida

Flowers for you

Illustrator är jäkligt roligt. Skolan igen. Och igår hade jag en grymt härlig kväll. Stack hem till en nyfunnen vän som heter Andreas och så spelade vi gitarr och sjöng. Eller, han spelade, jag sjöng. Riktigt roligt. Blev bjuden på mat och godis också... :D Fin kväll!

Den här har jag suttit och gjort idag. Inte så grym än, haha, men ska bli :)

/Ida