Sweet sunday

Jävlarrrr vilken rolig kväll det blev igår. HAHA. Jäklar vad det bjöds på drinkar och dans och flummiga göteborgare och aaaaah. Fy fan vad kul. Förlåt för allt svärande, haha.

Grym kväll. Och grym dag i övrigt. En händelse gjorde mig mycket glad. Ett samtal som betydde mycket.

Idag har jag föröskt få i mig vitaminer i form av apelsiner medans jag tittade på Så mycket bättre. GRYMT. Love September, Lillbabs och gänget.

Tur att vi gick ut, det satt som det skulle :D Nu ska jag tvätta och plugga och ta fram en julljusstake.

Och GRATTIS SABINA PÅ FÖDELSEDAGEN:D (Tänkte slå rekord i flest grattis, redan ringt och grattat på Facebook)

/Ida

Tadaaaaa...videoblogg!

Jag tänkte börja hard-core-blogga... eller nåt. Så jag kör en videoblogg i alla fall. Svamlar lite och säger att jag i princip bara hälsar till Johanna, vilket jag inte gör. Så klart är det till alla som orkar läsa bloggen och kolla på skiten. Haha.



Nu drar jag strax!
/ Ida

Lite mera kärlek...

Det är inte klokt så fina vänner och systrar jag har. Man blir ju rent tårögd. Och ja, gud vad jag tjatar om detta hela tiden, men att visa att man verkligen uppskattar någon/något kan aldrig göras för ofta.
Idag ger jag extra mycket kärlek till min fina jenniunge. Puss på dig, du är oooonderbaaar!
.
Annars? Ha en great lördag i snövimlet.
/ J

Ett inlägg dedikerat till Anna

Hon är så jäkla tuff min syster. Sätter VD:ar och danskar på plats. Säger vad hon tycker. Ensam tjej. Så jävla bra Anna. Kunde inte varit stoltare. All kärlek till dig. Och sorry att jag inte ringde upp igen, försökte några timmar senare, vi måste fortsätta där vi slutade :)

Och du kan väl kika in med ett inlägg? <3

/Ida


Hej hej hallå dagboken

Fick panik på att jag inte har ett enda hela par byxor i min garderob. Alla byxor, jeans och leggings är håliga. Inga små hål heller utan blotta-hela-grenen-stora-hål. Men det är ju NAJS eller. Så jag köpte tre par byxor. Slog på stort. Två par svarta byxor, ett par jeans och ett par som nog också är jeans men tunnare och stretchigare, och ett par blåa jeans. 600 kr. HM & Gina is the shit när det är kris. Ett par leggings också, måste ha till dansen. Har försökt sy ihop mina gamla för att spara pengar men det gick upp hela tiden så nu gav jag upp. Jag har alltid dåligt samvete när jag köper kläder. Även om jag verkligen behöver det. Hör alltid mammas röst i huvudet:

"Behöver du verkligen detta? Kommer du använda det? Är du säker på att de inte bara kommer hänga i garderoben? Kan du tvätta det i 40 grader? Är det verkligen din stil? Ska du verkligen köpa kläder, är det inte onödigt??!"

Sorry mamma, haha, men det är så det brukar låta. Börjar misstänka att det är därför jag aldrig utvecklat ett särskilt intresse för mode och kläder, haha. Fördelen är att jag inte shoppar upp mitt CSN-lån genom att bara köpa kläder men nackdelen är att det ser ut som om en UFF-container har spytt på mig. Så tack mammi! Eller nåt. Haha :)

En dag ska jag dock ha gott om pengar, gå in i de finaste butikerna och låta butiksbiträdena så sätta ihop snygga outfits åt mig, sen drar jag bara kortet utan en tanke på priset. Jag ska köpa sköna och SNYGGA vinterskor som inte låter snön komma in och ge mina hälar köldskador och jag ska köpa hela, rena och snygga vinterjackor i MIN storlek och inte i min lilla mammas. Hehe.

Saknar råttorna så bjuder på bilder ist:





Lyssnar på Justin Nozuka och tänkte sitta här i min älskade filt hela kvällen. Den luktar hemma. Hemma hos mamma och pappa alltså. Längtar tills nästa helg. Jävlar vad kul det ska bli :D

/Ida

Plugg?



Jag och Hanna sitter i skolan och pluggar. Om plugga betyder läsa bloggar och dricka kaffe. Eller, Hanna dricker kaffe, jag dricker vatten ur en sunkig gammal Ramlösa-flaska. Vi tänkte komma igång igen alldeles strax... strax. Snart.

I onsdags gick vi in i MacStore. Vi blev kära. Inte i varandra alltså utan i Macbook Pro. 15 nånting tum. I love. Jag måste ha. På ett eller annat sätt. Jag behöver ett jobb. Eller ett arv. Eller lotterivinst.

Jag var btw hos tandläkaren igen igår. De körde lite ström genom tänderna och sånt mysigt. Har tydligen en extra framtand i gommen nånstans som kanske måste plockas ut. Jag kan inte göra annat än skratta. Blir ju inte bättre av att köra "Flickvän får utbrott". Nån gång når jag väl gränsen för hur mkt som kan gå fel i munnen, hehe.

Plugg nu. Kom igen Hanna!!

/Ida

j o e j o e . . .

...psycho

Visste du att...

Visse väl att du skulle sakna oss! Hihihhhihhihiihihiihhihi! Skönt att du är tillbaka slidaida.
.
Visste du att, min drivkraft är för tillfället tre grejer, träning, jul och Valle? Visste du att jag egentligen inte vill något annat än att dra täcket över huvudet och aldrig gå upp ur sängen när klockan ringer på morgonen, så kallt, mörkt och dystert? Visste du att, jag skulle vilja slippa oron i magen så fort jag gör något annat än att plugga?Visste du att, jag är så fruktansvärt trött på alla prov och läxor? Visste du att, tankarna ständigt ältar samma sak...om detta verkligen passar mig? Men visste du att, tiden börjar bli knapp och jag snart måste bestämma mig?VISSTE DU ATT JAG HAR BESLUTSÅNGEST? Visste du det?. Gaah!
.
Kör på en bild som tar mig så långt tillbaka till fina stunder, som ger mig energi för stunden men som också nästan får mig att gråta när jag finner mig tillbaka till där jag är. Knepigt.
/ J

Önskelista

Kul att jag skriver ett inlägg och så slutar lillen igen. Betyder detta något?

I alla fall tänkte jag skriva en önskelista inför min födelsedag. Om någon skulle få för sig något.

1. Flux! (Mitt fluorskölj är slut och jag har redan två burkar fluortabletter så sånna behöver jag inte mamma!)
2. Sånna där tjocka dricksglas från Ikea. (Tre av 4 är sönderslagna.)
3. Tallrikar och skålar. (Samma sak här, det mesta är sönderslaget.)

Ja! Detta var min realistiska önskelista! Nu ska jag fortsätta med min hemtenta och sen blir det dans. Den 3 dec planerar jag att komma hem till Hbg förresten. Om någon undrade det också.

/Ida

I hate that I love you...

...bloggen. Saknar att blogga. Och saknar mina lusekoftor.

En apa är tillbaka.

/Ida

Oh fuuuuuck!!

Under mitt feta skrattanfall skriver jag detta inlägget. Älskar att sitta och skrattanfalla med Nikki på andra sidan skypeluren, chippa efter andan och torka bort tårarna från tangenterna.
Denna tösabit gjorde min dag. Kände igen mig så jäkla mycket, det är precis så det går till för mig innan varje klipp jag lägger upp på youtube när jag sjunger. Ungefär som en klockren parodi.

Tror både jag och Nikki går och lägger oss med mungiporna upp till öronen.
Peace!
/ J

Tre små apor bloggade tillsammans, två hoppade av så var det bara jag kvar

Jag är i alla fall ingen svikare och kommer fortsätta blogga. Sen om det är lönt att ha en syskonblogg när jag bloggar själv är en annan femma.
.
Pissar lite på skolan just nu. Älskar träningen och självklart alla fina vänner.
.
tjarå!
/J

Sanna: My life go undeeeeeeer!

Yes it does!
Men gud vad ni håller på! Skärp er nu. Lämnar bloggen hit och dit. Så fort det uppstår sketna löjliga problem så drar ni. Man blir ju rent chockad själv och givetvis är det väl mitt fel igen?
Det här är ett lysande exempel på hur tjejer beter sig. Jag blir så förbaskat trött...
/ J

I will leave this place

Jag vill inte längre blogga här så jag drar. Skrev ett långt inlägg om varför, men hoppar över det.
Jag hittas säkert snart på en ny blogg av nåt slag. Brukar bli så. Tack till er som läst och kommenterat! Hejdå.
/Ida

Allting gnistrar, allt är tyst, över vita ...

img_0927 (MMS)

Allting gnistrar, allt är tyst, över vita gator som snön har kysst. Hej, det är vinter i Borås! Min lägenhet är frysande kall. Men det är lite mysigt med fjällkänsla:) /Ida


En kväll bara sådär

Jag önskar att jag skrev mer. Inte här i bloggen, men över huvud taget. Jag älskade att skriva och ville bli grym. Jag vill fortfarande bli grym men jag har för många intressen. Jag vill sjunga, jag vill börja spela piano igen, jag vill fotografera, jag vill rita, jag vill måla, jag vill dansa och jag vill göra allt kul vi gör i skolan. Bli grym på att bygga hemsidor, göra logotyper osv. Men min dröm sedan jag var liten är att bli författare.

Jag önskar jag kunde skriva en blogg, en smart blogg, om samhället, kultur, media och politik.

Det är bra att ha drömmar. Jag och han som fick 34 likes på Facebook för en statusändring ( :) ) pratar mycket om drömmar, mål och människor som inte gör något åt sina drömmar. Ska jag bli en sån som vi pratar om? Och hur vet man vilka drömmar man ska ta tag i? Helt enkelt får jag nog bara blunda och take a pick.

Sen ska det sättas upp delmål. Visualiseras och förverkligas.

Det är kanske bara bra med många drömmar. För när jag förverkligat en kan jag ta en ny.

Det är faktiskt bara jag som bestämmer om det går eller inte. Fastän jag VET det så sitter det gamla tankemönstret i. Mönstret att det är inte lönt. Det går inte. När någon säger åt mig att det inte går har jag en ovana att lyssna till det. Kanske inte först. Men det sätter sig ändå. Det måste man jobba med. Jobba mot. Jobba ifrån.

Jag tenderar (försöker öva på språket) att skriva långa (flummiga?) inlägg sent om nätterna. Jag älskar nätterna.  Morgnarna... inte ett fan. Men den historien tar vi en annan dag.

Detta blev som det blev som man säger. God natt!

/Ida

Maskerad!

Johanna och Sanna hälsade på mig i helgen och på lördagen var det maskerad hos Andreas. Enjoy the pictures :D Blev en riktigt bra helg!
 








Sitter nu i skolan och snor dessa bilder från Hanna och Dejan på Facebook. He he he.......
Ska göra en komplettering och vänta på nästa föreläsning kl 1. Tja tja!

/Ida

Depp-Johnny

Jag plågar mig själv med att läsa modebloggar och se på vackra kläder jag inte har råd med. Jag kan inget om kläder och lägger hellre pengar på annat... men så pass vettig är jag att jag inser att kläder ger intryck av vem man är. Och mina kläder är typ fem år gamla. Suck. Känner mig så tråkig. Går i mammas gamla vinterjacka (jättetacksam mammi, det är inte det), trasiga stövlar och noppiga kläder. Fy fan vad tråkigt. Har tappat bort alla mina halsdukar och mössor.

Fick en chock när jag kollade kontot. Jag har ju inte ens handlat något denna månad förrutom mat... Nä. Det är deppigt idag alltså. Snart, snart, snart, ska jag vara rik. Måste ha ett jobb!

Haha, inte konstigt förresten att det blödde som ett as ur min mun i måndags. Kände nyss ett fett köttigt sår i kinden som måste uppkommit när jag var bedövat och inte kände vad som hamnade mellan tänderna. Haha. Aj.

Uä. Jag vet att man själv väljer hur man mår. Så jag ska sätta mig och skriva en lisa över vad jag kan vara tacksam över. Det brukar hjälpa när jag har lust att råna en bank.

/Ida

Badrummet

Såå. Känns lite bättre nu. Tänkte ta tag i mig själv och GÅ UTANFÖR DÖRREN vilken jag inte gjort sen i måndags tror jag. Ska bara läsa ut den roliga boken Allt mitt är ditt. Segt värre. Men jag tror ändå att denna kursen i Informationsjuridik kan bli intressant.

Imorgon kommer Johanna och Sanna hit! Fyfan va kuuuuul :D De två hittar alltid varandra på fester eller allmänna gatherings. Slutar alltid med att de två sitter och flummar i nåt hörn. Haha.

Kul bild du la upp förresten Johanna :D Hahaha... Den där historian är ganska rolig tycker jag. Eller, den är nog roligare om man var där, haha. Och igår trodde jag hon körde "badrummet" på mig när vi pratade i telefon och hon ropade till mamma: "MAMMAAA, får jag åka till Ida på fredag?? (svar från mamma som ja inte hörde) Ja, jag fick!" Haha.

Ska blir roligt i helgen i alla fall :)

/Ida

111

Johanna 4 år: Ida, får jag bada med dig och Anna?
Ida 11 år: Du får fråga mamma.
Johanna går ut från badrummet, stänger dörren och skriker: Mammaaaaaa!? Får jag bada med Ida och Anna?
Mamma: Näää
Johanna öppnar dörren igen och säger tyst: Jag fick!
.
RÅTTA RÅTTA RÅTTA! Haha, yes I am ;)
.
Puss på er!
.
/Johanna

Som jag bestämt

When you smile
the whole world stops and stares for a while

If perfect is what youre searching for
then just stay the same

Jag är där igen. Men det känns väldigt bra. Känns som att det kan bli hur bra som helst. Man kan aldrig veta. Så jag tänker inte låtsas som det heller. Det känns bra. Det känns som om allt rullar på och kommer bli precis som jag vill. På något sätt. Förr eller senare. För jag har bestämt det.

/Ida

Take a guess


Hamster? Ekorre? Onormal viktuppgång på högra sidan av kroppen?

Opererade ut sista visdomstanden igår. Nu hoppas jag att jag inte behöver göra några fler ingrepp på väldigt länge. Dels för att det gör så satans ont och dels för att jag inte vill lägga mer pengar på det. Jävlaskittänder.

Igår mådde jag inte så bra. Det ville inte sluta blöda. Och gjorde svinont. Så jag låg mest och bölade och tyckte syndom mig själv. Hade dock ett personligt sjukvårdsbiträde som hjälpte mig och tröstade mig. Hade inte varit så kul att ligga ensam och ha ont.

Bättre idag men ser helt förjävlig ut. Hoppas det har lagt sig till imorgon när jag ska till skolan. Men annars får de andra det lite roligare i alla fall.

Nu, åter till den roliga boken Allt mitt är ditt. (Informationsjuridik.................)

/Ida

And I just can't get you off my mind…

Godermorgon mina kära!
Efter mer än fem timmars rensandes blev vi äntligen klara igår. Eller, vi och vi? Det var ju ändå Elli och Filippa som gjorde allt. Känns verkligen superskönt att ha ordning på allt igen. Igår kunde vi knapps höra varandra för att allt mög isolerade ljudet i rummet och nu till och med ekar det. OTROLIGT. Tackar er igen tjejer för en skyhelsikes insats!
.
Vaknade för en timme sedan och hade inte riktigt fått nog av rensandet, rensade och organiserade alla bilder och filer på datorn. Oh yeah! Ska käka lite frulle för att sedan ge mig ut på stan en sväng.
.
Ida, jag håller alla tummar jag har för dig till operationen! Puss
.
Have it!
/ Johanna