"There's a reaaasoooon..."

Fick nyss en anonym kommentar som jag gissar är mamma, om att min rosa pincett är upphittad i en låda hemma i Helsingborg. Vafan, nu har jag INGEN anledning att cylla ner istan, haha. Men i skit i de, jag tar med mig min kursbok och sätter mig på Espresso House eller nåt. Viskan kanske...Längesen.

Men tack för tipset mamma! :D

/Ida

Jahaaaaaaa...

En lite halvt deprimerande dag här borta i Borran. Försöker lyssna på Natteravn för att bli lite taggad. Vill trotsa vädret och min ekonomi och dra ner på stan. Skulle behöva en ny pincett eftersom min gamla är spårlöst borta och snart ser man inte ögonen för ögonbrynen. Ser förjäklig ut.

Blir nog Helsingborg imorgon. Bara lite fint väder så är Hbg världens bästa ställe. Om man plockar bort några människor därifrån bara. Äh, jag önskar dem all lycka och kärlek i livet, haha. (Mia Törnblom is God)

Så...en dusch behövs, sen cylla ner istan då? Bara för att ha nåt att göra. Borås alltså.



/Ida

Lilla Nosse...



På torsdagskvällen i Varberg när jag och Didrik kom hem till "stugan"(som egentligen är mer en lägenhet eller radhus) efter en kväll på stenarna i hamnen och med en massa öl och cider med Alex och JB, hade Didriks mamma bäddat åt oss. På varje kudde låg ett troll och på ena kudden låg även en lapp där det stod: "God natt! Här ska mammas lilla Nosse ligga."

Tur inte detta skedde första gången jag sov över hos Didrik, hahaha. Hade nog blivit ganska rädd då och hoppat på tåget hem till Helsingborg igen...

/Ida

Picknick

Gårdagen var en väldigt slö dag. Läste Hundraåringen som steg ut genom fönstret och försvann i en solstol i trägårn och var allmänt jäkla lat. När Didrik kom hem gick vi och köpte mat och sedan gick vi hem och slängde ihop kycklingsallad, hämtade en filt och stack ut på picknik i Annelundsparken. Varför kan det inte vara sommar året om?

Nu måste jag verkligen ta tag i mina studier. Att det ska vara så svårt att få tummen ur. Men jag ligger hellre i gräset och läser om Allan Karlsson och solar än läser E-commerce 2010 just nu. Men pengarna från CSN måste in, så jag får ta tag i det. Ett års pluggande kvar, det är ingenting! Kom igen!


Didrik på picknickfilten i parken.

/Ida

tisdag, ensam på kontoret!

hihihi!!

Jag vaknade halv 7 men var rebell o låg var till kvart över. Gick upp o klädde på mig (håliga jeans, shyyy), kokte ägg å stack halv! Living on the edge !! hahaha kom lite över 8. sweet!

Här var bara en kille på kontoret när jag kom, sen stack han.Han tyckte nog de var för fint väder för o sitta inne så han stack till någon park. Viiilket innebär att jag är själv här!! pÅ med ISAK STRAND på Spotify på högsta! som är min nye favorit
och jaaaaa... Såhär går det


Vårt kontor ligger allra högst upp i sankt erikspalatset! Grymma fönster!

Kommer på smarta ideér och käkar dagens dos ägg!

haha, ser man ut så från sidan, coool

Nu ska jag fortsätta! Glöm inte lyssna på isak strand!!

/anna

blocket, min nye vän :)

Haaallo :)

Vaknade halv 5 imorse och var redo att börja jobba igen. Sjukt jobbigt att bli pigg så tidigt. Vaknade då av att jag låg o pratade i sömnen med mina "matgäster" som satt vid bordet... Hon e inte frisk. Jag bad om ursäkt att det var så ljust i rummet. Skämdes lite när jag vaknade stirrandes mot mit tomma bord. haha..

Fick för mig att jag skulle rensa garderoben o sälja saker, vet inte hur jag tänkte när jag fotade dessa skjortsen, typ "Supersnygga shorts, perfekt för dig som vill att asset ska se ut som en plattfisk! Fotade allt på hängare istället  :)




Mitt hår har blivit hyffsat långt igen sen muttan på frisyrmakarna klippte av det. Tjooohoo. Allt löser sig!

Solat i parken bakom mitt hus o sen fotbollskoll med mr dreja. Nu ska jag sova, soooova :D

/anna


I did it, somewhat

Lyckades få iväg någon slags inlämning igår. Pinsamt dåligt, LÄR få komplettera. Men vi tar det då. Ska börja med nästa så fort som möjligt och göra bättre ifrån mig.

Känns lite bättre i alla fall. Ska försöka lugna mina nerver nu, kanske ta en solsväng i trädgården. Its HOT in here.

/Ida

Aftonen igen

Så här såg min midsommarafton ut vidare. En trevlig och mysig dag.











Igår var också en helt underbar dag. Så nice väder och öl och cider och häng på stranden. Vid ett idag åkte jag och Diddi hem med JB och Alex. Jag gick ut och solade en stund och när jag skulle in igen stukade jag foten så hårt att jag var tvungen att ringa ner Didrik för lite hjälp. Gjorde sjukt ont, nu känns det bättre dock. Nu måste jag spurtplugga, tror dock inte jag blir klar i tid. Får nog sitta uppe hela natten i alla fall. Jaja. Får skylla mig själv. Imorgon ska jag chilla i alla fall. Ska bli gött. Hej så länge!

/Ida

heeeeeem till sthlm

Haalloo

Sjukt sleten on the road to STHLM.

Hade ju vart lite lat med att boka flygbiljett, "det löööser sig" som det brukar heta. Det löste sig med en bussresa på 7,5 h:) haha Men jag gillar det, sitter mest och stirrar rakt ut genom fönstret, tankarna somnade någonstans vid örkelljunga, de orkade liksom inte med annas livsåskådning idag.

Har vart skönt att vara i HBG, men nu ska jag hem. Hem hem hem :)




Hörs

/anna

Midsommarafton i Träslövsläge

Solen skiner men jag sitter inne och försöker göra klart inlämningen som ska vara inne på måndag, Smått magsår bara men det är luuugnt. Tror jag ger upp strax och går ut och solar min bleka fejja.





Fler bilder ville inte visa sig för tillfället så jag fixar det en annan gång. Hoppas ni hade det great igår friends. Nu ska jag leta upp Didrik. För övrigt blev kransen inte lika grym som förra året med sidenband och allt. Men helt okej ändå.

Hej hej!

/Ida


Midsommarafton, än så länge mulet?

Igår när vi kom hit till "Lejet" grillade vi och drack lite mousserande. Sen skulle vi, jag, Didrik och hans föräldrar gå till "stenen". Det är nåt slags naturreservat och hur mysigt som helst var det. Bilder:










Älskar Hipstamatic-appen till iPhone!

Nu ska jag gå på jakt efter midsommarkransmaterial. Glad midsommar!

/Ida

Varberg!

Igår lagade jag alltså tre hål i tänderna...pers eller........fy fan. Och idag ska jag dit igen och laga det sista. Tänder ifrån helvetet I tell ya. Efter tandläkaren drar vi till Varberg. Blir nog nice. Lite ångest över pluggandet i vanlig ordning. Men det ordnar sig på ett eller annat sätt.

Måste smsa Johanna ffs! Inte hört ett ljud ifrån henne, men jag antar att hon inte har tid med det, hehe. Enligt pålitliga källor har hon jätteroligt i alla fall!


Jag & Sanna...på Mogwai? i Helsingborg. Sannas foto. Nice puss-face också. haha.

Nu ska jag plugga en timme, sen dra till tandläkaren som sagt. Funderar på om jag ska ta systemet innan eller efter...tar jag det efter så kommer det bli stressigt hem eftersom jag blir hämtad kvart i 3isch, och tar jag det innan kanske det inte ser så bra ut att komma till tandläkaren med systemet-påsar. Speciellt inte om påsarna är fyllda med alkoläsk och cider fyllda med socker... dilemma!

/Ida

Say cheese

Slänger i mig en liden ostamacka eller tre innan jag ska iväg till tandläkaren för månadens dos av smärta. Men hellre dåliga tänder än dåligt hjärta. Eller nåt. Ser i allafall fram emot att susa ner på cykeln. Längesen. Cykla är f-n livet. Haha.

Undrar hur det går för Johanna?

Och om Anna lever?

/Ida

Pictures of mine










Lite bilder från de senaste dagarna, tagna med min iPhone. Kvadratbilderna är tagna med Hipstamatic-appen.

I lördags skulle jag & Johanna gå några ärenden på stan. Jag, Jojo och Sofie gick runt på Kapp-Ahl när jag vänder mig om och precis bakom mig står Didrik! Jag höll på att dö av världens chock! Jag blev alldeles tårögd och skakig i knäna, haha. Så glad jag blev! Jag hade ingen aning att han skulle komma, jag hoppades dock, men trodde inte han skulle komma. Så han följde med till Emmas inflyttningsfest på kvällen och sen vidare till Tempel.

Jag och Didrik gjorde house på Tempel, som Didrik brukar utrycka det, och sen gick vi och köpte mat på McDonalds som vi tog med oss ner i hamnen och satt där och käkade burgare i natten. Ashärlig dag/kväll! :D

Igår tog vi tåget hem tillsammans och nu är jag alltså back. Grymt nöjd med mitt löshår i alla fall! Köpte det efter jag varit hod frisören. Älskar långt hår. Dock är det lite häxigt långt men har försökte klippa till det så det ska se naturligare ut. Riktigt nice.

/Ida

Tillbaka i Borås efter nästan 2 veckor

Yes, nästan två veckor sen jag stack till Helsingborg. Det har varit väldigt bra två veckor. Nu blir det en vecka i Borås och Varberg, sen efter det får jag se...

Allting känns väldigt bra nu, efter snack, snack och en massa snack.

Johanna är nog framme på Malta nu. Så häftigt! Vet att hon och Jenny kommer ha sååå kul. Hoppas att ni bloggar mycket så vi får veta hur ni har det.

Nu måste jag plugga. Orkar inte. Vill sova. Blööö.

/Ida

Malta om...

Godmiddag!

Packar för fulla muggar och halva koppar, stryker kläder och hoppar rundor till apgrym musik. Åker om exakt 13 timmar och 45 minuter. Hohoho jag är jättenervös, har jag sagt det förr? Kennymannen kommer ikväll och självklart ska vi träffa älsklingselli också. Hur ska jag klara mig utan min kvällskompis i TRE veckor?! Har umgåtts med Elli nästan varje kväll i flera veckor nu. Man skulle inte kunna packa ner henne i handbagaget eller så? Hon är ju så liten så det skulle ändå inte märkas. Jo mina vänner, nu ska ni allt få höra en hemlis... Schyy! Elli är nämligen en liten pyssling. Ja, helt sant, en pyssling. Tro det eller ej:)
Nu må jeg gå og packe litt så... HAAADEE!!
/ Johanna

Liseberg

Blev en heldag med tjejerna på lisefisseberg igår! Tjoho. Mycket mysigt och aaaapkul. Dock en stor besvikelse att jag aldrig har turen med mig och kan vinna, men inte surade jag för det, kändes bara som ett litet skavsår på hjärtat. Blir ett mucho kort skrivinlägg nu, kan inte kontrollera fingrarna längre, resfebern börjar ta över på allvar nu. SEEEE UUUUPP!!! BILD BOOOOMB!!!












De två små bilderna är jonnas:)

Tack för en trevlig dag tjejer!

See yaa!
/ Johanna

Äntligen vin på Hampan

Igår blev det en liten AW på Hampan med Emma och så kom Elin, Sofie, Angie och Sanna. Och lille vovven Lex också. Som skrämmer livet ur en lite när han känner för det. Haha. Och så tittade vi på assöta ankungar som simmade förbi. En höll på att bli av med sin mamma och halva Hampan var engagerade i ankungens öde, haha.

Blev en kaffe på Mezo till slut men då var det bara jag och Sanna kvar, sen lämnade även Sanna som skulle hem och ta hand om sin köttfärs. Haha :D Sen låg jag och läste i flera timmar och somnade inte förrän 3. Vet inte riktigt hur det gick till. Nu är jag därför helt slut men ska ta tag i pluggandet. Blir en lugn fredag för att gå all in på lördag.


Jag & Sanna. Sannas foto.


Lex, Elins hund. Denna bilden är också lånad av Sanna.

/Ida

Redan torsdag? = AW!

Anna & Johanna tycker att jag är en slags Blogg-Hitler, haha. Bara det att jag tycker det är så roligt att läsa va de skriver.

Igår hade jag en aning panik mot kvällskvisten. Ville till Hampan och dricka vin men ingen ville. Så jag våldgästade Emma istället och hon bjöd på blåbärspaj och cider. Mycket trevligt blev det. Sååå grym lägenhet hon har skaffat sig! Underbar balkong, inglasad! Perfekt!

Nu ska det pluggas lite, ska försöka komma en bit på inlämningsuppgiften och ikväll blir det Hampan med Emma och Sanna och vem som vill med. Grymt.

/Ida

Godermorgon sunshines!

Magen skriker efter frulle och pissblåsan är snart mindre än en millimeter ifrån att sprängas. Kan liksom inte gå ut från rummet, jag blir bara i vägen för städerskan då. Måste sitta här inne i ca två timmar till. Gosh! Håll ut Johanna! Ska dra till väla sen med mina kära vänner Kenny och Ellibellibång! Blir inhandling av det sista inför Malta nu, sticker ju på måndag. Jäklar vad nervös jag är.

Ska som sagt till Väla sen men innan dess hoppas jag att jag fått tummen ur röven och städat mitt rum. Men då undrar ni vad tusan städerskan gör här. Kan då meddela att det var alldeles FÖR stökigt för att hon skulle kunna komma fram och städa. 80% utav mina kläder ligger utspridda över hela golvet, har haft en hög tjocktröjor som huvudkudde inatt och kan försäkra er om att mer än hundra tjocka dammråttor kryper om kring här inne, AWESOME!

Kommer bilder sen från paddlingen, skolavslutningen och avslutningsmiddagen.
Kjaaaaaaam!

/ Johanna

WTF??!! joejoe bloggar!!!

Helt rätt, jag bloggar haha. Har åkt på en riktig jäkla bloggtorka, eller också är mitt schema gliplöst, kanske en blandning? Vad vet jag. Ida halshugger snart mig och Anna, därför tänkte jag nu bara säga godnatt och sovgott, Kommer blogga mer i morgon, i think:)
Natti
/ Johanna

Big smile

Gick genom stan med ett stort leende på läpparna. Solen strålade och jag skulle till frisören! Resultatet blev hyfsat. Hon kapade inte av hälften som de brukar göra. Perfekt! Plugg nu, och förhoppningsvis ett glas rosé på Hampan ikväll. Love life.
/Ida

Tänk när vi gick ut nian...


Foto: Alexandra Lindberg

Hur snygg var inte Johanna igår på avslutningsmiddagen? Gorgeous eller vaaad. Bakom sitter läraren Henrik som jag själv hade i femman eller sexan. Gullig han var på avslutningen igår, helt tårögd under hela tiden han delade ut betygen. Tänk om man nånsin haft en lärare som brydde sig så mycket, haha.

Imorse gick jag in i Anna och Johannas rum och skulle kolla om de var kvar hemma. Där låg de och sov så sött och Johanna såg ut som ett litet troll med dubbelhaka. Borde fotat och lagt in en före och och efter-bild, hahaha.

På middagen bad Henrik att Johanna skulle sjunga en gång till så hon sjöng Mario Kart Love Song. Hade velat vara där och se. Gud, va fina ni var allihopa förresten, alla Johannas klasskompisar! Ni verkar ha haft en bra klass. Ha ett bra sommarlov allihopa!

Jag minns faktiskt en sak speciellt från dagen vi slutade nian. Solen sken och Brohultsgänget, jag, Emma, Lisa och Emelie gick Dalhemsvägen bort mot Brohult i solskenet. Riktigt härlig dag.

/Ida

Plugg och hår

Denna veckan började e-handelskursen jag ska gå i sommar. Måste börja ta tag i den på riktigt. Jag läser den på distans men den hålls av Högskolan i Kristianstad. Det verkar ganska kul i alla fall. Blir nog bra.

Och imorgon ska jag till frisören och fixa det som ska föreställa hår och som hänger trött ifrån huvudet. Lääängtar. Älskar att gå till frisören samtidigt som jag hatar det. Haha. Ska vara väldigt bestämd med hur mycket de får klippa. En millimeter för mycket så skäller jag ut henne, på pappas vis.

Hahaha, nä de blir säkert askalas bra.

/Ida

Sommarlöööööööööv!

Det är kaos inombords nu, totalt blandade känslor. Känns bara så jäkla sjukt att vi för sista gången befann oss inne i skolan idag. Riktigt sorgligt. Jag höll på att böla ihjäl mig när rektorn höll tal och när vi satt inne i klassrummen och vår lärare började darra på läppen och kämpade för att hålla tillbaka tårarna. Jisses! Sitter nu med en skål jordgubbar och väntar på att klockan blir så dax att man kan börja göra vid sig inför avslutningsmiddagen.

Vill bara säga tack, tack alla ni som gjort dessa fyra åren helt fantastiska. Ni är grymma! 
Ska även lägga upp ett klipp av en snutt från när jag sjöng på avslutningen innan. Anna orkade inte filma mer så hon slutade efter en stund. Haha.
Nu ska jag gå och njuta av sommarlovet! Sooo looong suckers!
/ Johanna

Sant ju

Anna gick aldrig ut igen igår, hon ville bara verka cool.

Idag mår jag inte bra och Anna säger bara att jag gnäller hela tiden. Har verkligen sjukt ont i nacken och hela huvudet och i axlarna. Känner mig allmänt hängig. Usch.

Vi var på Johannas skolavslutning innan idag och hon sjöng så fint att jag började gråta. Underbara unge. Kommer klipp sen. Hej hej så länge.

/Ida

pink o sup

Haaj.

För att inte ida ska känna sig som en nörd som skriver femhundra inlägg om dagen har ni mig här.

Kom nyss hem för o pissa o ta en sup, ska ut igen.

Puss!

/aaaannna

Viva forever





Yes, nästan modebloggsvarning på mig ibland, va? ;D Haha. Det blev i alla fall en mycket trevlig kväll igår med Emma och Sanna. Förlåt om jag pratade isönder er vid några tillfällen. Kom på mig själv med att käften gick i ett, haha. Var tvungen att få ur mig en hel del. Men det var jättetrevligt iallafall. Det blev Kaffe Karlssons på Viva och öl på Utposten. Blev en sväng inom Hampan också. Mycket trevlig bartender där by the way. Inte så vanlig syn där annars tycker jag. Mycket bra kväll!

/Ida

Råttan / Elf

Känner mig som en lusig råtta eftersom jag borde föjt med till Vellinge idag och hejat på Johanna som ska tävla. Förlåt Hanni!

Hittade nyss ett asroligt klipp på Youtube... jag dööör, hahaha.



Och här sitter jag, aaall by my self och ska ta tag i mitt liv denna söndag. Hejhej!

/Ida

Facebookevent

Jag som ordnat värsta Facebookeventet för alla mina tjejkompisar i Hbg så blir vi bara tre stycken. Tur att de är så roliga så det räcker:D Lite bitter dock på att den man ordnar eventet mest för, inte ens behagar svara men men sånt är livet. Ska fixa till mig en sväng till, sen drar jag ner på Viva. Tja tja!

/Ida

Joejoe is back!

Herre jisses! Har inte bloggat på mer än en vecka. Vad håller jag på med egentligen? Haha. Nej, jag ha verkligen haft fullt upp. Förra helgen blev riktigt jäkla grym, bästa på länge må jag säga! Har haft en apchill vecka också där jag bland annat gjorde min allra sista redovisning, åt den sisat skollunchen och helt enkelt gick sista riktiga " skoldagen" på kunskapsskolan. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska skratta eller gråta... mycket blandade känslor här. Kommer bli grymt sorgligt på tisdag men ska samtidigt bli helt underbart att sluta nu när ett gött sommarlov väntar med Malta, Italien och massa kuligheter. Hinner knappt komma hem från Malta innan hela söta familjen drar ner till Italien, yeey!


Måste också säga grattis till alla studenter. Var själv på tre stycken. Särskilt grattis till Amanda, Viktor och vår söta kusse Sofie. Proppade i oss så jäkla mycket men god mat. Underbart! Blev ett bra avslut hos Viktor med ett gäng trevliga människor.

Anna ligger nu och snarkar sönder kudden och degar ut sig över hela sängen, hon är inte rikitigt frisk när hon sover. Vaknade av att hon knäppte till mig på näsan och sen började skratta, sen vände hon sig om och sov igen. Whuuut? Hahaha. Jag vaknade sedan vid åtta igen och upptäckte att jag somnat med kläder och allt på. Inte okej. Ska strax dra mig ut på stan för att förhoppningsvis finna ett par skor till avslutningen på tisdag. Håll tummarna!


Papsi och jag!


/ Johanna

Sofiiiiieee har tagit studeeeenteeeeen!!



Varning för överdrivet skrikande så sänk volymen, hahaha.

/Ida

Friday, Student i HBG

haaallooo!

Igår var det ju som Ida skrev, studentfester! Så himla trevlig dag/kväll. Cruisade runt i stan me kussen och hade grymt kul. Lyssnade på "Sweet child of mine" säkert 15 gånger. Hade inte förberett musiken så väl... Men det blev bra ändå :)




Johanna o Sofie.




Det blev en riktigt lyckad kväll med vår grymma kusin som fan inte ville ge sig förrän klockan var halv 5 på natten/morgonen. Sen gick  vi hem till oss och nannade.

Grym kväll!! Tack Sofie! :D

/anna

Stackars blogg

Ont om inlägg de senaste dagarna! Men igår var det hektiskt med tre studentfester och studentbilskörande och allt. Hur bra dag som helst! Har en massa kul bilder och klipp! Nu blir det frulle i alla fall Anna & Johanna har vatt och köpt bullar! GOTT!





/Ida

Ida & Sofie videohälsar



En liten hälsning till Anna & Johanna! Haha :) Nu ska vi ut på stan och fika! Och imorgon tar Sofie studenten! Grattis grattis kusse :D

/Ida


anna <3 malin


Stack direkt till määäl igår när jag landade, Hon hämtade mig på flygplatsen sen blev det god mat, vin o massa snack. LIKE. <3

Hittade gamla bilder på malins dator, haha kul kväll på hbgs ridhus.



Nu ska vi ut på stan i ä holm, sen blir det till HBG  :)


/anna

Please stop



Medveten om att jag lagt upp denna två gånger i min gamla blogg, men den är så skön alltså. Hahaha:D Berättar om kvällen imorgon, god natt!

/Ida

Jahapp...

Nu är jag hemma! Men Johanna lämnade mig för en stund sen och Anna är i Ängelholm. KUL detta. Haha.

/Ida

Efter 5 minuter på hotellet...

...hade pappa redan hunnit förolämpa receptionisten i vanlig ordning (att det står trainee på hennes kavaj gör ingen skillnad) och efter ytterligare fem hade vi bytt hotell. Hahaha...

Nu har vi gjort stan och om jag vågar känna efter snurrar det lite i skallen av ett glas vitt, ett rosé, ett rött och lite cider. Och sjukt god mat på Dinner22. Tror restaurangen heter så. Och pappa snarkar redan, hur fän ska jag kunna somna nu? Jaja, jag lyckas nog om nån timme. Tja tja!

/Ida

hon är läcker

jag vill uuut o springa!!! rastlös till tusen! Om ngn hann se bilden jag la upp innan... mådde illa av den. sorry, den var tvungen att åka.


Har köpt sommarns mest använda skor idag!  Dom e så grymma att jag blir tårögd! Vet att de blir grymma, I can feel it.

A Catch.

Kom precis på att jag ju måste städa o packa eftersom jag åker till hbg direkt efter jobb imorn. OUPS. Sätt igång!

/anna

Nähe, jag kommer inte hem...

Pappa ringde nyss och sa att han kör ifrån Helsingborg NU. Och att vi ska sova en natt i Göteborg för att han ska på möte imorgon. Men det blir nog bra det med... lite dinner i Göteborg ikväll kan jag tänka mig. Och så kan jag ströva fritt på Göteborgs gator imorgon när pappa är på mötet. Men men, imorgon kommer jag förhoppningsvis hem :P

/Ida

Im coming home



... to the place where I belong
lalalalaaaa... Kan inte mer på den sången. Men de va Daughty i alla fall. Snart kommer pappa och hämtar mig, Borde verkligen inte sitta här utan duscha och packa och städa. Men det blir alltså Helsingborg idag. GÖTT!

/Ida

bulgaren o anna

Jag blir lite galen, får ju inte träna/springa pga ögonoperationen, börjar få myror i benen på allvar. På fredag då jävlar! Har mätt upp en milslång bana i Helsingborg som jag är sugen på Det kan vara hur pissigt väder som helst, kommer springa, inget kan stoppa mig...

Idag kommer den knarkade bulgaren som sätter upp min duschvägg og gör det sista, han får pryl om han inte blir klar idag, orkar inte med honom.

Vill att imorgon ska vara idag, men så är det inte. Men det kommer :)

/anna


Hur?

Verkligen pissväder. Sitter och funderar på hur jag ska utnyttja det och vad jag ska hitta på idag. Hade varit gött om man kunde få inspiration till den boken jag ska skriva. Idag hade verkligen varit passande.

Imorgon åker jag till Helsingborg! Blir nog där ett tag. Fram till midsommarnånting.

Hur får man inspiration?

/Ida

Angenääämt, mitt namn är Liiiisa

Mooorning,

Måndag igen alltså.

Haft en strålande helg, myyycke sol, mycke vin sådär, mycke. Sovit hos Souf i helgen då jag tjänade lite extra cash på att hyra ut min lägenhet till en stackars skild man. Lördags blev det lite shopping, minns fasen inte sist jag var runt i stan o shoppade, har bara vart internet de senaste halvåret. Blev även en liten utgång på kvällen, trevliga människor, förutom Liiiisa som var ett asshole.

Gillas att Sofie la sitt tuggummi på hennes visitkort som hon gav mig, bara för o markera våra känslor för henne.

Jobb jobb.

/ana

Söndagsmys...

Innan övertalade Didrik mig till att somna under tennismatchen (Nadal - Söderling). Han sover ju alltid mitt på dan men jag brukar aldrig kunna göra det. Men nu gjorde jag det och jag känner mig helt död. Usch. Blir ju bara tröttare. Antar att det är en sak man måste träna på... Didrik tränar ju mycket, kan man säga.

Fick reda på att Johanna tävlar i helgen. I Ängelholm tror jag det var, så förhoppningsvis får vi snart veta hur det gick! Du är grym vilket fall som helst, Jojo!

Och det verkar vara bra med Anna och hennes ögon nu, skönt. Dock tror jag inte att jag kommer våga göra en sådan operation efter vad hon berättade. Usch... får väl leva med linser i resten av mitt liv, hehe.

Nu blir det söndagsmys med D :) Imorgon eller tisdag blir det iväg till Hbg! :D

/Ida

Grym sommarkänsla i Gesebol

När jag vaknade igår morse var det tomt i lägenheten. Ringde Didrik. "Hej! Kom ner i trägårn, jag och Alex sitter och käkar frukost!" Så jag gick ner och där satt dem i "bersån" eller vad det heter. Sjukt mysigt.



Vid halv 11 åkte vi härifrån och stack till Systemet och Ica för lite nödvändigheter. Efter 12 nångång var vi hemma hos Niklas i Gesebol. Drog ner till en sjö och lade oss på bryggan. Jävlar, vad nice det var. Började dock blåsa för mycket efter ett tag så jag fick till och med ta på mig kavajen.


Alex hoppar i!




Diddi och Alex på bryggan.






Jag & Alex drack rosé med jordgubbar i. Äre sommar eller äre sommaaaaaar?







Hur trevligt ser det inte ut? Underbart!! Det var rosé, cider, läskande alkoläsk, grillat och sooool. Flera sånna dagar, tack! :D

/Ida

What a lovely day!

Blev en helsikes underbar dag igår. Var uppe tidigt för att spela beach handboll. Vi var riktigt grymma de två första matcherna, var midre bra de tre sista där mer än hälften av oss blev nerköttade och skadade. Har en del skrapsår lite här och där och en aning ont i tårna. Men vi hade så jäkla skoj, fy vad roligt det var. Träffade en massa roliga människor och vädret var verkligen på topp, fick en härligt snygg bonnabränna på ryggen också, men jag gillar det, det hör till;)
Avslutade kvällen nere på gröningen och friabad med grillning tillsammans med ett gäng apgoa vänner. Sen blev det donken och lite snicksnack på ballan med Elli och Nikkan.







Tack ska ni ha!

/ Johanna

friiday, happy friday :)

Vaknade vid 3 i natt, då låg ögonskydden bredvid mig på kudden, kom ihåg lite svagt att jag drömt jag blivit förbunden för ögonen av någon på en båt, kommer ihåg att jag försökte dra av tejpen så tyst jag kunde, är fan inte frisk...

Fick gå upp och tejpa fast dom igen, sen jävlar satt de fast.. Har fina runda märken kring ögonen. Var på återbesök nyss på kliniken, allt såg bra ut, men jag fick andra droppar för mina ögon är torra tydligen.

Ser inte heeelt bra än på högra ögat, men de kommer inom några dagar. Kan se folks ögon, kan läsa på datorn utan att kisa, se vart jag ska i tunnelbanan. Kommer inte bli rynkig i förtid för jag kisar!! :D:D tjohooo

Flyttar ju in på nya kontoret idag, st erikspalatset, det är grymt fint. Bilderna kanske inte visar det bästa, sprang runt med datorn o fotade...




Lunch nu! hungriiiiig!
laters
anna

I don't know

Vill hem till Helsingborg nu. Finns några där jag vill träffa. Flera stycken till och med. Vill hänga i Norra hamnen. Gröningen. Järnis. Stadsparken.

Ja. Nä. Inget mer kommer ut.

/Ida

vart e mamma ??

Jag är ganska glad att jag  bor i sthlm så inte mamma var me på operationen, jag hade bölat som en gris då. Det är ngt med mamma när man har ont o e ledsen, hennes lugnhet gör så man själv släpper allt.

Sen hade jag dock behövt henne till tejpandet av skyydsögonen jag ska ha när jag sover. Blev inte helt som det skulle hahah...



Lovar att berätta mer om vart jag gjorde det o hur det gick till, när jag ser bättre. Tar för fasen en evighet att skriva detta lilla.

Efter att ha legat o haft ont o blivit droppad med bedövande droppar i fyra timmar blev det bättre, stack med sofie då å köpte pizza o stack till parken som ligger bakom mitt hus. SJUKT mysig, vilken utsikt.

hörs imorn

Natti natti!

/anna

Oh how I love it


Alex och Niklas har munnarna fulla med glass, haha.

Jag och Didrik låg och solade på gräset i "vår" trädgård. Skönt som tusan att ha tillgång till trädgård. I allafall, helt plötsligt dök Niklas upp och efter ett tag även Alex och han hade med sig ett 15 pack Piggelin. Hur perfekt som helst. Så där låg vi och krängde Piggelin tills de skulle iväg och träna.

Hoppas på en lika grym dag imorgon, för nu har jag inte skolarbete på 2 veckor. Soooommarlooooov, va hääärligt deeee ska bliii...

Nu är jag rätt trött så det bli sängen snart. God natt!
/Ida

Torsdag, underbara torsdag...

Äntligen har sommaren fattat att det är NU den ska komma fram. Jag menar, jag invigde ballan och mina shorts typ igår? Det borde ha gjorts för flera veckor sen. Daaaah!
Satt och solade lite på ballan ett tag innan jag stack och tränade. Puuuh, man känner sig verkligen som en stekt fisk där ute på heden. Solen står på som bara den. Men nej, nu ska vi icke klaga för detta vädret gör en på så jäkla bra humör. Underbart!


Maltababy is very close. Sitter och skriver packlista nu haha. Har en hel del som behöver handlas innan jag sticker också. Längtar. Det kommer bli grymt.
Ska gå och köra lite mentalträning nu, få massage och lägga mig i spa. Det är ju trots allt beachhandboll imorgon. Jag satsar stenhårt, dethär är på liv eller död. Håll tummarna för oss!
Njut av vädret hörreni, för det gör bannemej jag! Peace.
/ Johanna

haaaaappy ! :D

yeeeahj!!!,

Operation avklarad, svullen som en kattunge i ögonen, gnällig som ett litet barn efter mina ögondroppar, men nöjd som fan!

Tur att man har underbara bästa soufie som kommer o hjälper en, hon kom till kliniken och hjälpte mig hem :) Nu borde jag blunda,


Kan fortella mer om hur det gick sen, nu säger sofie att jag ska blunda!

laters
/anna :D


Sista nu då!

Försöker skriva ihop en analys på en klasskompis projektarbete. Ganska kul faktiskt. Jag har dock koncentrationssvårigheter och tankarna flyger iväg på en bok jag vill skriva. Lär ha mycket tid i sommar... kanske ska tag i den där livslånga drömmen.

Nej men som sagt, plugga nu, sen är det "sommarlov"!

/Ida

torsdag sol och sånt

Nu ska jag sticka iväg på förundersökningen till operationen! Fin väder som tusan!

Kikade på nyhetsmorgon nyss, Rasmus Seebach var där, han sjöng Engel. Den jäveln förföljer en haha. Men han är grym. Lyssna på honom!



Håll tummarna :)

/anna


På torsdag ser jag riktigt bra ut!

Heeelllooo !

Today is my last night! I alla fall med glasögon/linser. Känns sjukt.

tjohooo!, Vart med soufie precis, en soldränkt uteservering i Gamlastan, därefter köpte vi körsbär o jordgubbar o satte oss på mitt hemliga ställe där det är sol heeeela kvällen! NAJS! också i Gamlastan

Dum som jag är gick jag ut o sprang vid 5... HETT HETT HETT, som tur var hade jag korta shorts istället för löparbyxorna, det var så fruktansvärt varmt, svettades som en gris o var nära att hoppa i vattnet. Men jag var grym :)

Ett sista farväl...(vad tycks om tejpningen?)




tjooooohoo! 

vi SES! seees ses seeeees i en helt ny värld! haha

/anna

Vad är det för starkt lysande sken?

OMG det är sooooleeeeen! Ser ut att bli en riktigt bra dag här i lilla Borås. LIKE. Ska ut å sätta mig i trägårn med min iPhone och en bok. SÅ FINT.

/Ida

Nackspärr

Har  åkt på en riktig jäkla nackspärr! Och denna gången är det sant. Satt och läste tidningen i morse, råkade böja nacken liiiite för långt ner då jag plötsligt kände hur det strålade som en isning från vänstra skulderbladet upp i nacken och ut i axeln. Gjorde så in i helsikes ont. Har känt mig mer eller mindre handikappad hela dagen. Inte kul alls. Fick hoppa träningen idag. Ska trycka i mig en ibumentin, smörja på lite orudis, värma skiten med en vetekudde och hoppas på att vakna smärtefri.


Sitter och roar mig själv med photo booth nu, alltid lika kul. Haha. Jenni ligger på golvet och pluggar, borde jag också göra, men jeg har ikke nå lust til de nå. Ska alldeles strax kila bort till seven eleven och köpa lide mjölk, sen ska jag tillaga min mumsiga... blåeeebärspaaj a la joejoe!
Avslutningsfras
/ Johanna

Mer sånna kvällar!



Igår satt jag och min snygga och trevliga granne (tillika "svägerska") Evelin i vår trädgård och drack ett glas vin. Mycket mycket härligt! Ljust och vamt och skönt. Efter 9 nån gång tog vi cyklarna och rullade ner till stan. Gick till Torget för ännu ett glas vin och lite buffalowings och asgoda oliver. Riktigt skön måndag. Spontana kvällar är de bästa, konstaterade Evelin. Väldigt sant.

Idag har jag bara mått dåligt. Gick ut en runda för att röra på mig men det gick inte så bra. Jättetrött. Vill bara sova. Jag som aldrig brukar kunna sova mitt på dagen, men ska faktiskt göra det nu.

Snart Helsingborg igen!

/Ida

no glasses, no shit!

IM SO F*CKING HAPPY! :D Var på Memira tidigare idag och skulle kolla om jag kunde göra laseroperation, och ja, jag var en bra kandidat. Han frågade när jag  ville göra det, och självklart så snabbt som möjligt svarade jag. (med tanke på att jag pajade mina glasögon igår också) När han sa torsdag kissade jag nästan på mig?!?! TORSDAG?! :D

Inga mer linser som sitter fel, inga mer cpblinkningar, jag kommer se! Jag kommer fantomej se :D


Imorse, blind o deppig haha

My lovley shoes! Det är som med stövlarna jag köpte i Italien i höstas, gick och tittade ner på dom hela tiden, samma med dessa.

Och ja mamma o pappa, jag står på bordet!! Man får göra vad man vill i sin egen lägenhet! För jaa! Idag såg jag att ägandet o allt gått över på mig.

Hej jag heter Anna, är 20 år, och ser bra som fan  samt har en egen lägenhet i Sthlm! Kan även springa en mil utan att bli andfådd. Hej Anna!

Hoho
/anna

Till Johannas kompisar

Kan ni hjälpa mig med en sak? Tvinga och tjata på Johanna att hon ska anmäla sig till Stjärnjakten som är under Helsingborgsfestivalen! Sista anmälningsdatumär den 5 juli! Kom igen!!

/Ida

Bluuuuöö

Anna, har vi en underbar lillasyster or what? Fyfan va grym du är Jojo. Har sett videon femhundra gånger nu.
Och åsnegris...hahaha... hade jag velat höra.

Jag låter nog också som en åsnegris just nu. Megaförkyld. Skyller allt på Didrik som skulle sova med öppet fönster i minusgrader. Fast han säger att jag hade gnällt om för att det blivit för varmt annars. Vilket är sant. Finns inga mellanlägen i denna lägenheten. Blö. Så nu har jag fett ont i halsen och ska nog INTE ge mig ut och springa idag. Ska nog ligga och sola eller nåt istället. Sprang förresten 6 kilometer igår. AWESOME.

Återkommer!

/Ida