Eller hur

Nothing lasts forever
then, what makes love the exception?

Idag fyller Johanna 17!

Grattis min lilla älskling. Världens finaste och bästa Johanna. Ha en grym födelsedag.
/Dina Idoler

Just as free as my hair

I fredags.


Okej. Jag är i Helsingborg igen. Känns skönt. Jag är allmänt upp och ner i huvudet men ja. Måste tänka lite. Lösa saker. Annars är det bra. Känner mig allmänt skizo. Vill bara reda upp livet. Äh. Löser sig.

Ska dra till Malmö idag om jag har pengar på kontot. Träffa den lille brune. Som skadat sig. Ska klappa lite på henne och dricka drinkar. Haha.

Borde ringa lite samtal innan dess. Vågar inte. Vill inte ha ett stort fett nej rakt i örat.

/Ida

Run Forrest run!

Helt TOKIGT hur taggad jag är inför sommarens tävlingar! Det kommer sitta så fint med 200m i benen och jag har så mycket spring i kroppen så det är galet!
Jag vill springa nu nu nu nu!
Löve

Leende

Denna vecka har varit... piss. Om man får säga så. De senaste veckorna har varit sjukt energikrävande och jobbiga. Jag har kommit hem från skolan som en zombie och gått till skolan som en zombie. Jag har gråtit några skvättar och haft allmän ångest för allt.

Ett av dessa orosmoment är över nu. Projektrapporten och webbplatsen är inlämnade. För första gången på väldigt länge sitter jag och ler utan att tänka på det eller anstränga mig. Vill fira på något vis. Visserligen vet jag inte om vi blir godkända, haha. Men jag skiter i det nu. Ska koncentrera mig på mig själv. Chilla. Vila. Må bra. Kanske inte sitta klistrad vid datorn som den nörd jag är hela tiden.

Åh. Underbara fredag. Snart sitter jag på en buss mot Helsingborg. Im lovin it.

/Ida

Broken

Jag är delad på hälften. Min hjärna är i bitar. Mitt hjärta finns nog inte ens längre. Jag använde det för mycket så det valde att rymma. Hur gör folk? Hur gör folk egentligen för att få det att funka? Vill folk inte göra saker? Ha ett eget liv? Räcker det att bestämma att det är de för evigt och sedan slå sig ner, skaffa katt och barn och gifta sig? Vad lätt det hade varit. Bli hemmafru och se barnafödande som sitt kall i livet.
/50% Ida

Adele said it

Sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead, yeah.
/Ida

Självklart

Sedan jag var på basinfomöte på Arbetsförmedlingen förra veckan har jag beklagat mig inför allt och alla över idioten som höll i mötet. Bad till Gud att jag inte skulle få honom som handläggare. Självklart är detta precis vad som händer. Kanske för att jag inte ens tror på Gud. Eller så är det det här med attraktionslagen. Det man tänker intensivt på inträffar. Man sänder ut budskapet i universum och så kommer det tillbaka till en.

Fast det kan bli rätt kul. För pratar han nedsättande till mig, kallar mig unge och insinuerar att jag bara är där för att någon sagt åt mig kommer jag snapa och be honom fara och flyga. Han var riktigt hemsk på basinformationen. De ska väl peppa oss inte trycka ner oss. Idiot.

För övrigt går det framåt med vår webbplats. Snart är den klar för inlämning. Det är bara några dagars intensivt skrivande kvar. Och seminariet den 30 maj. Then its all over. Welcome to Hollywood, baby. Eller ngt.

/Ida

Dagens look:


Lärarlooken!

Drog nyss hem från skolan. Var ändå där innan 8. Tycker det är godkänt.

/Ida

Gamla vänner och sånt

Igår kväll kom min barndomskompis Lisa på besök. Hon skulle på intervju och grejer i Borås idag så då fick hon sova hos mig. Mycket trevligt att träffa henne, vi ses ju typ bara en gång om året nu för tiden. Sist vi sågs badade vi nakna på Tropical Beach i Helsingborg, haha. Detta är stort för mig eftersom jag aldrig badad naken förut (Jojo, i badkar ja). Det gick bra då vi gick i vattnet när det var mörkt men när vi gick upp igen hade det hunnit bli ljust. Då kändes det plötsligt väldigt wierd. Haha. Kul kväll i alla fall. Och det var som sagt trevligt igår med.

Anlände till skolan 07.55 i morse och idag ska det valideras och rapportskrivas. Blir nog finfint detta. Snart över. Och då ska jag köra en planking utanför skolan.

/Ida

When you try your best

Istället för att skriva ut låttexter och känna mig som 16.
/Ida

Ännu en deppig bild men bättre humör


Jag vet, jag får ge mig med mina emominer och deppiga inlägg. Im up and running igen. Får fortfarande en del obefogad skit från olika håll, men jag vet vad jag gjort, att jag har rätt och felet ligger i att jag litade på fel människor. Det kommer bli bra i slutänden.

Snart tar jag examen. Eller det gör jag inte för jag saknar några poäng men det fixar jag i sommar, det spelar inte så stor roll. Men i alla fall, det känns sjukt underbart. Två års högskolestudier. Jag är grym. Och till detta har jag jobbat extra i en fotostudio. Och håller på att bygga upp en jävligt bra grej. Jag har glömt bort allt positivt i min situation de senaste veckorna. Har låtit fel människor få ta energi från mig.

Det är så mycket mer än det här. Så mycket mer som karvar lite i hjärtat. Men så är livet. Men allt känns bättre. Tackar som frågar.

/Ida

Dra

Hahahaha. Tur att mina tårar är slut för denna vecka. Min ilska också. Man har nog bara en viss mängd per vecka/dag/månad...eller något. Allt är förbrukat. Just nu känner jag bara... att jag aldrig känt mig så ouppskattad, motarbetad och felaktigt uppfattad innan. Jag har aldrig känt mig så slut, pank och trött. Allting kan dra. Jag kör själv.
/Ida

Saviour

Seriously. I could kill someone.

Men vem har sagt att man måste vara stabil. Ge mig lite löshår. Det enda som kan rädda situationen. Alla situationer. Haha.

5 jobb sökta idag. Nu blickar vi framåt!

Never mind

Skrev ett hyfsat långt inlägg om hatmail, personer som ska raderas som vänner från mitt facebook-konto, stress och psykisk ohälsa. Raderade det igen eftersom det blev för emo. Men det var inget, nu känns allt mycket bättre efter att jag hittade en blogg om en tjej i rullstol och hamnade där efter att hon hoppat från en balkong. Känner att jag inte ens vet varför jag låg och lipade innan. Ska gå och lägga mig nu.
/Ida

Kåding over here

Jag vet inte om jag hade en mindre psykos igårkväll skapad utav stress, trötthet och pankhet men jag överdriver nästan inte när jag säger att jag garvade röven av mig igår i en kvart åt "Kukas List". Idag är det fortfarande kul men inte så att jag känner att jag vill skratta i 15 minuter.

Men tack för den i alla fall, Johanna.

Nu sitter jag i skolan och jobbar vidare med webbplatsen. Önskar att det kunde koda sig själv. Jag är ingen bra programmerare, ändå har jag förmodligen tagit på mig att göra den mest komplicerade webbplatsen i hela klassen. Samtidigt är jag glad att jag gjorde det för jag har lärt mig väldigt mycket. Och det är ju det som är meningen. Tar hellre ett G då, än ett VG för en supersimpel webbplats.

And I am coding on.

/Ida

vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Galet hur denna oerhört dåliga låt plötsligt kunde bli så jäkla bra! Denna pumpas om och om igen i mina hörlurar. Förra veckan utsåg jag den till den kassaste låten genom tiderna då jag bara ville spy på han som gjort den och ville slå Johan för att han visade mig den. Hatade den fram tills igår när jag kom på mig själv, att jag sjungit på låten hela dagen och fann mig själv dansandes till denna. Helt tokigt! Verkligen hatar att jag älskar den!
Kunde inte lägga upp videon så länkar istället. LYSSNA!
http://www.youtube.com/watch?v=JXD_8Lat5hs
.
Kukas List och JohanToan var In Tha House...
Kära pågar de där. 
/ Johanna

Makes me crazy

Plågar mig själv med att se när Petra får nytt löshår i Glamourama. My God. Snart har jag också råd med tiotusenkronorsfrisyrer. Ska bara få ordning på den där jäkla webbplatsen.

Future game

Aaaah, ringde nyss till ett ställe som jag så jävla gärna vill jobba på! Sjukt vad nervös jag var när jag ringde haha, men jag lyckades med konststycket att dölja det. Det var ett trevligt samtal och jag hoppas att de kommer ihåg att jag har ringt.

Kanske blir Helsingborg igen för mig då. Vem vet.

/Ida

Hard working webbredaktörer

Jag och Hanna i skolan.


Fått en del gjort idag. Webbplatsbyggandet går sakta men säkert framåt. Har även varit på CV-granskning och två föreläsningar idag. En föreläsning om karriär och karriärstips och en om rekrytering, hur rekryterare tänker och så vidare. En hel del att tänka på.

Känningar i halsen, icke bra, men jag tänkte tänka bort det. Enligt boken The Secret som jag läser nu ska ju det funka ganska bra. Fast kanske inte så kortsiktigt. Hehe. Jaja.

Hur mår mina syskon då? Någon som vet? Nej, tänker inte ringa!!

/Ida

Kom igeeeen

På hyfsat dåligt humör i söndags. Nu är det bättre. Har dock för mycket saker i hjärnan som gör mig halvt galen. Försöker att slå bort min handlingsförlamning bara. Då brukar det mesta lösa sig. Sitter i skolan och kämpar med mitt och Annas projekt. Vill vill vill att de ska bli så braaaa.
/Ida

F-ck it

Vill härifrån. I från hela min situation. Saker här och ting kan fara och flyga och som grädde på moset åt jag nyss mögligt bröd. Det regnar. Det regnar. Till soundtracket av Veronica Maggio. Alltså.

Borås. Skolan. Min handlingsförlamning och känslomässiga turbulens. Nu är det dags att flytta. Står på kanten till någonting jag inte vet vad det är. Hatar det just nu.
/Ida

Nej, låt de va som i en film

Ja, Anna kom faktiskt till oss på Hampan i fredags. Grymt jobbat där Annis :D
Grymt trevlig kväll på Hamnkrogen. Kul att träffa Sanna som varit i Gambia. Och så hängde Andrianna och hennes träningspolare Therese på. Trevligt. Och så kom syrran och bjöd på vin. Grym kväll.
Nä. Nu ska jag återgå till min skolångest. Framtidsplågad. Helvete, ge mig ett jobb nu. Jag förtjänar det. Förlåt för att jag svär farmor!
/Ida