Fredag på festivalen



Jäklar vad frammis jag och Sabbe är idag, haha. Så bakis så att man är frammis. Nä, jag skojar bara, så farligt är det inte.

Vaknade och hittade ett par ben bredvid mig i sängen som satt på en halvnaken människa som jag inte fattade vem de va. Tydligen sov Sabina över och vi hade somnat skavföttes (??). Gick upp och käkade upp ett paket nektariner. Seeeega. Alltså vi, inte nektarinerna. Haha.

Det var riktigt jäkla roligt igår. Först satt vi här några stycken, (jag, Sabina, Angie, Folle, Peppe, Helen, Sofie) sen gick vi ner och skulle se Von Benzo. Stannade bara en liten stund. Hamnade på Zoobar, aaaaskuuul. Sen tänkte vi på in på Tempel men ångrade oss i sista stund, gick in på Kebab King, träffade Stefan som jag gick barskolan med, fan va glad jag blev! Stod och snackade skit ett tag och sen gick jag och Sabina hem. Det var lite kort bara. Nu tjatar Sabina att jag ska följa med henne till tåget så då gör jag de.

Haaajhaaaj!

/Ida

Hertz Freerider in my heeeart!

hoooohoo!
Allt vände när det såg som mörkast ut! Hertz freerider saved me again! Bil från Kungsholmen nära kontoret till Ängelholm. Kan de bli bättre?! Så det blir nog en langos o någon öl trots allt.
Hoppas Johanna går vidare i talangjakten så jag får se henne imorn!!
Som jag längtar tills jag ska köra, älskar att köra bil. Musiken på max o skråla med. P3 såklart. Prata med mig själv några timmar varvat med att sitta knäpptyst o smida planer. Skriva en o annan bok kan jag också göra in my head. Can´t wait. haha

mehh mehh meeeehh

haallå?? Varför smashas hela min text ihop alltid... Någon som vet om man kan ha tryckt till nån knapp? haha, skitstörigt att läsa ju!
/anna

Tradera & Anna = Nononono

Jajajaja, nu är det Fredag. Dagen jag längtat efter hela veckan. Varför? Det händer alltid något kul då.
Jag förlorade 2 budningar igår på Tradera, not my thing ... Jag var för långsam o fattig för o palla stressen.
Jag väntar på en till som går ut om 33 minuter, biljett mellan Sthlm o HBG, vill dit i helgen! Vill ju kolla Johannas talangjakt, där jag hörde att mina 2 gamla classmates ska tävla mot henne, dom är grymma, men det är ju way to late, vill kolla Sebastian Wijk självklart o hans gäng. Timpan, käka langos.
Vad säger jag?! Har alltid hatat, dissat, svurit över festivalen i Helsingborg(har ändå aldrig missat en enda tror jag), men det är något med att gå med rynkade ögonbryn längs gatorna, stånka o frusta mot bönderna som så glatt går där, en gång om året. Käka godisstänger i alla dess smaker så man får ont i magen, käka langos så det rinner om händerna. Tror jag gillar det.
Sen vill jag ju träffa söta människor. Mäl, Ebbs, Elle...
Min fruga jobbar hela helgen. Vet inte om jag klarar en helg här utan henne. haha ;D
Dock får jag lägenheten tillbaka imorgon!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh :D:D:D tjohooooo. Kanske fetefest ikväll då, i stockholm.
hmmmm... Får fnurla på detta ett tag.
/anna

Klump

Jag har en fet klump i magen. Det var min idé och nu sker det och nu har jag en klump i magen.

Ingen soffa, ingen tv, inget matbord. Det ekar nästan.

Först nu slår det mig att jag för första gången i mitt liv ska bo ensam. (Okej, jag hade min egna lilla lägenhet innan men sen jag flyttade till Borås har ju Didrik bott hos mig hela tiden.) Det är grått och regnigt utanför. Slår på Spotify på högsta innan jag börjar gråta.


/Ida

"hooorsiiee"

och denna...

like this one

det bästa med midsommar I think, springa i havrefält o leka lekar med isak o sofie
/anna

En onsdag

Johanna, bloggen kräver fler Maltabilder och Maltastories och även update om hur det går med gitarrletandet inför talangtävlingen!

Idag är jag sjukt nöjd med mig själv. Blev väckt ganska tidigt av Didrik som kokat ägg och stekt bacon till frucke. Efter det stack jag ut och joggade i 35 minuter och sen begav jag mig till Högskolan och satt i biblioteket och läste. BRA IDA, kom igen du klarar det!

När bibblan stängde cyklade jag iväg till gymmet och sa upp mitt gymkort. Har lite ångest över pengar nu eftersom jag kommer ha högre hyra. Kanske inte skrivit detta i bloggen men jag ska ju bo här på Hasselbacken själv nu och Didrik flyttar till egen lägenhet imorgon! Do not worry, we are still together, hehe. Men som sagt hyran blir högre så jag sa upp gymkortet och ska överlåta mina tv-kanaler till Didrik eftersom jag bara kollar på Våra bästa år i stort sätt och det är väl likabra att jag gör mig av med den ovanan, haha. Iofs kollar jag på So you think you can dance också men jag kan inte betala så mkt pengar bara för ett program. Bara där sparar jag in 600 spänn.

Andra insparningar: sluta köpa ost! Så jäkla dyrt alltså, haha.

Så nu känns det bättre och jag ser fram emot hösten lite grann. Är fett taggad på sista året och jag känner doften av Stockholm!

Ikväll blir det lite bio med Didrik tror jag och imorgon ska jag hjälpa honom att flytta. Riktigt nice och stor lägenhet btw. Jaja, blev en massa nu. Laaateeeeer.

/Ida

just gonna stand there and watch me burn

Idag lyssnar jag på Eminem, han är sådär plågad o skön.
Hon längtar ut idag. HON, längtar.
/anna

Lite Italien

Mitt sista inlägg lät väldigt negativt vilket inte var meningen. Ville bara säga att det varit fullt upp sen jag kom hem till Borås. Tog inte upp min dator förrän IDAG vilket inte är likt mig, haha. Men dagarna här i Borås har varit super! Didriks födelsedag firade jag, Didrik och hans vänner på Bodaborg i Sävsjö med massa lekande och igår firade jag och Didrik ett år tillsammans. Jag hade köpt en klocka åt honom som varit ganska dyr innan. 50 % rea, så jäävla bra, haha. Var väldigt nervös att han inte skulle gilla den men de gjorde han som tur va :D Själv fick jag också en klocka, som jag valde själv. Har inte använt klocka sen jag gick i åttan tror jag. Känns bra, känns bra! Känns sofistikerat! Haha.

Stressad över pluggandet också. Knappt gjort nånting och snart ska jag tillbaka till Helsingborg, aaaah. Jag förstår inte hur jag slarvar bort all tid jag har. Min hjärna har helt klart ställt in sig på sommarlov eller nåt.

Äh nu kommer bilder från min iPhone i alla fall! Bilder från systemkameran kommer en annan dag. Har häftiga bilder på Coloseum där i.




















Johanna petade sig själv i ögat på flyplatsen...



Tre sletna jäklar på flyget hem, haha.

Så då. Plugga sa vi? Till sommarens soundtrack: Isak Strand.

/Ida

Nailed it!

Ciao bellos!
Jag och Bells ska alldeles strax visa våra små trynen ute på stan för en promenad i det fina vädret, en glass på det också, lovely!
Efter fem veckors semester med noll träning ska jag i eftermiddag ta mig ut till heden för att träna. Wish me luck. Herre, jag kommer dö, kondisen är inte som den en gång varit. Nu plinga det på dörren och jag måste genast kila!
Have it!
/ Johanna

Huuuu

Födelsedagar och fira ett-år-tillsammansdagar och sova och städa och bläää. Snart är jag åter på bloggen med bilder från Rom!

/Ida


Nice på Grinda

ooh, hittade en superfin bild från när vi var på Grinda och solade för några veckor sen.
Angelica Holmgren som tagit den tänkte jag skriva, men hon är med på bilden. JUST DET, en snäll dam fotade ju haha ...
Bilden var finare innan jag skar bort en av tjejerna, men hon brukar inte vilja vara med :) hohoho
joooobb :D
/anna

Back in bisness

Tjaaaaa!!
Vill bara säga att jag lever och är lika störd i huvudet som vanligt. Uppdateringen under dessa fem veckorna jag varit borta har varit usel, i know. Men jag har haft förjäkla roligt alltså.
De tre veckorna på Malta var grymma, något utav det bästa, roligaste men också sorgligaste jag gjort i mitt liv. Har träffat en hel drös underbara människor och jag tror aldrig jag varit såhär social förut.
Dessa tre veckor innehöll inte bara skratt, även blod svett och tårar, det kan jag lova. Jag kan säga att nästan 50 % utav tiden gick åt till att gråta tillsammans med dessa absolut guld värda tjejer vi träffade. Sorgligt att inse att man aldrig mer kommer träffa en del roliga vänner från andra länder igen. Meeen, denna resa har varit så enormt lärorik, inte bara inom engelskan utan att faktiskt också lära känna sig själv ännu bättre, våga vara social och klara sig själv. Lyckad resa må jag verkligen säga.
Veckan i Italien var lovely. Kan självklart inte bli annat än underbart när man åker med sin älskade familj.



Ikväll blir det mys med mina efterlängtade vänner, kanske en sväng förbi bion, vem vet.

Love
/ Johanna

italy-hbg

Italien var grymt, turerna upp till bergen med papi var grymma, förlorade dock ganska många soltimmar, men det var fasen värt det :) Rom, rom, älskar Rom! Ska ta med min kärlek dit :)




hittade ett gäng hästar uppe på ett berg som sprang löst, coooolt

köpte en niiice baddräkt på flygplatsen i CPH :D

kartläsare till pappa






Denna härliga bild på mami o papi får avsluta hahah. Gillar pappas tappa-snusen-min
Hööörs

Ciaao

/anna


Tagga ner va

Anna och Johanna är ute och springer....seriöööööst. Jag har semester!

;D

/Ida

Familjen Carlsson är i Italien!

Ja, thats why vi inte bloggar. Finns internet på hotellet här i Roseta, Abruzzokusten, men det funkar bara utomhus och där är det svårt att koppla in datorn (mitt batteri är sämst). Just nu sitter jag på golvet utanför vår lägenhet med sladden kopplad inifrån lägenheten. Tur det inte är så mkt folk som går förbi, hehe.

De två första dagarna var vi i Rom. Nästan 40 grader och i Rom badar man inte. Finns bara Tibern men i den badar man tydligen inte. SÅ VARMT. Spelade ingen roll om man duschade i isvatten, två sekunder senare rann svetten. Insane. Försökte att inte klaga eftersom jag älskar värmen men nån måtta får de va, haha. Har tagit några coola bilder i Rom med min systemkamera. Coloseum var sjukt mäktigt att se!

Här på kusten är det bättre. Här är det bara stranden och poolen som gäller. För mig i alla fall. Just nu är mamma, pappa och Anna ute och kör i bergen och kollar på små byar. Inget för mig och Johanna som ska ner och steka snart. Idag är det svalt och skönt också. Härligt!


Anna & Johanna i poolen :D

/Ida

last day working babe

Hallllooo
Sitter på kontoret o tjötar med chefen, det känns att det är semester upcoming. Gillart.
Idag blir det hårdjobb för o försöka slippa jobba över, har en date med Sanna ikväll, sen måste man ju packa också eftersom det är Italien imorn tidigt.
Försov mig imorse, efter jag stängde av telefonen när larmet ringt drömde jag att jag tog flygbuss till Kristianstad där Bromma låg, Jag hade en budget att följa o man fick inte ta Arlanda express då, därför fick jag ta Bromma för dit kan man åka kommunalt. hahaha... (Brukar flyga från Arlanda o ta expressen dit)
När jag kom fram o frågade vart fan jag skulle, vart själva gaten låg så blev allas svar väldigt lågt, som att någon skruvade ner deras volym. Jag blev helt galen. Sen vaknade jag med ett ryck, svettig och fick kuta till jobb.
Hoppas jag vaknar i tid imorn och får lov att ta Arlanda express!!
/anna

B-hult


Emma, Lisa, jag och Emelie, aka Brohultarna/Brohultsgänget. Bjuder på den, haha.

Ville bara visa bild på de gamla gänget jag ska träffa. Emma träffar jag fortfarande ganska ofta men de andra två var det längesen jag såg nu så det ska bli roligt. På bilden ovan var vi på Andjelkas 17 årsfest? Någras första fyllor och någras första spårade fyllor. Kommer ihåg hade vi hade jätteroligt... fastän vi inte kunde dra ut pga ålder. Haha, det va tider. Har förresten en spricka i en framtänd på grund av den festen, haha.



Från samma fest. Shit...bjuder på detta. Verkligen. Hahhaa. vad blir det...6 år sen? Gud, haha.

/Ida

Straight ahead


Johanna står modell.

Ännu en på Johanna. Riktigt nöjd med den fotorundan! Fick många bra och olika sorters bilder. Ser nu sjukt mkt fram emot att fota i Rom. Dock kommer där vara nästan 40 graders värme men med massa vatten med går det nog bra. Älskar värmen :D

/Ida

Den lille råttan

ida säger:
men du
bibblaboken!
skickat den?

anna säger:

jag ringde o förlängde den

ida säger:
ah va bra
kan man göra så?
förlängde du alla eller bara den?

anna säger:
hon förlängde alla till 11 augusti
har du lämnat dina?

ida säger:
allvar? fan va gött
nej, jag tänkte lämna idag

anna säger:
eller det kan du ju inte gjort ahha

ida säger:
kom på att de skulle va inne den 12 haha

anna säger:
men försening på 30 kr för de va 2 dagar för sent
men de e ju inte så mycket
ja, jag glömde skicka haha så jag ringde

ida säger:
ah okej men de e lugnt ju
okej men de e bra
när ringde du då?

anna säger:
nu precis  
hahaha
fuuuling ja e va
jag ringde till o meed efter att jag skrev att jag ringde o förlängde hahah

/Ida

Hoppsan Kaaarstin

Idag gäller packning, städning och sånt kul...... packa kan va de värsta och tråkigaste i världen. Blö. Om man ändå var Harry Potter och kunde trolla ner allt i väskan som man behöver.

Och ikväll ska jag träffa de gamla brohultarna! Ska bli riktigt kul. En rolig grej; igår var jag helt övertygad om att de va just igår vi skulle träffas. Vid 19 springer jag ner till cykeln och ringer Emma och ska säga at jag är på väg. "Ida...det är imorgon!!" Jag: Näää?? "Jo, Ida, det är imorgon!"

Därefter bröt jag ut i massivt skrattanfall mitt ute på gatan, hahaha. Jag hade stressat som ett djuuuuur för att bli klar och så är det helt fel dag. Fixad till tänderna och vinet med i väskan. Hahahaha... Failure alltså. Haha, men men, idag är jag helt säker på att det är rätt i alla fall.

/Ida

I wanna say thanks to my mother and father. Thank you...

Jag förstår inte varför jag sitter och lyssnar på winnerbäck. Visste att jag aldrig skulle ge honom en chans, han tog hela armen liksom. Njuter av honom, samtidigt som han borde skjutas. haha...

Inte direkt peppande, jag kom på mig själv med att få tårar i ögonen precis när jag såg bilderna på johanna. "Hugger i sten" och en lite lätt bakis-känsla, får vem som att bli bölig, Hon är ju bara så fantastisk. Tror inte man kan ha bättre o finare syskon. Tack mamma o pappa, det gjorde ni bra! (förlåt sofie att du får höra väldigt mycket tjat om dom haha)




MALIN JAG SAKNAR DIIIIG. hååber vi sejs snåårt nåå. Hon är ju också bara fantastisk. Kom o tänka på henne för hon alltid gillat winnerbäck... Eller jag tänker ju alltid på henne, men litta extra nu!

Tillbaka till jobb. Soooolen i ögonen... nannaa. kom ihåg mig dåå

/anna

We put the past behind us


Johanna och hennes kompis Ellie.

Idag har en massa minnen spunnit runt där uppe i huvudet. Minnen jag i stort sätt förträngt. Det är som om jag var en helt annan människa för bara ett år sedan. Saker hände hela tiden. Jag hade roligt hela tiden. Sen kom hösten och verkligheten. Idag kom allting tillbaka. Rastlös deluuuuuxe.

Älskar den bilden by the way. Också från igår. Tack för att du ställde upp på några bilder Ellie! :)

/Ida

"Naah, its nothing..."





/Ida

STHLM

Tänkte på en sak precis när jag gick tillbaka från lunchen... Jag har fan flyttat till Stockholm... Alltså verkligen flyttat. Köpt lägenhet, jobb, vänner. WTF. Det har gått galet snabbt. Eller jo det gick ju snabbt, men ändå.

Måndag:Tänka på att flytta till Stockholm
Tisdag:Ringa Sofie som bor här uppe/Skaffa jobb
Onsdag:Flytta

Haha, typ så gick det till. Med lite eld i baken går allt. Mitt ass var nog on fiiiire!

Like




Var nere o badade på lunchen(solade, men det låter skönare att ha badat), nu ska jag poffa undan jobb sen hem till frun igen och duscha o svira om :)

HÖRS

/anna

...

En gång hade jag en jättefin gammelrosa klänning. Bilderna blev bra i alla fall...

blev lite bitter ida, uuundskyld.


Idag är det poff poff poff som gäller på jobb, sen jäklar blir det trevligt ikväll! hohoho
/anna

Photosession



Idag var jag alltså ute på en fotorunda med Peppe. Den här bilden tog jag på Johanna ute på ett fält. Traktorspår är så jäkla snyggt! Kommer ihåg när jag åkte tåg varje dag till Malmö och när jag åkte tåg och buss till Svalöv förra sommaren. Då såg jag ofta denna synen utanför rutan. Gillar bilden riktigt mycket men håller fortfarande på att jobba med den. Och färgerna blir som vanligt inte lika snygga i bloggen.

Johanna är en grym modell. Kommer nog fler bilder imorgon!

/Ida

No Afterwork här inte

aaah! Blev precis klar med jobb. Hatar att gå hem och veta att man har en tråkig uppgift som väntar imorn, så jag stannade och gjorde klart och skickade in. Halv 10. Oups, jag är trött o hungrig. Ska hem till min fru nu! Hoppas hon är vaken :)

Det mesta leker alltså! Kolla utsikten från kontoret!!


Höörs =)

/anna

monday working

Halloo

Hade morgondepp i morse... Måste vart för att helgen var så jäkla perfekt o underbar. Var gaaanska svårt att komma upp ur sängen, plus ont i nacken, satt o sov i sofies fåtölj igår helt snett, måste vara därför.

Denna veckan väntas roliga saker, måste dock springa ikväll, min rumpa ser mindre o mindre ut som en avatarröv. Inte ok. Mål, Avatar-röv!! Haha.

Hade möte nyss, gick bra, var sjukt svettig efter min löpning upp för alla trappor till kontoret, han var dock också svettig så det gjorde nog inget.




Pratade med sofie, som båda gjorde annat samtidigt?! :P

/anna

This monday

Strålande väder, jadåå. Ta med kursboken ut i solen, jadååå.

Igår badade jag på riktigt på Fria. Låg liksom i vattnet ett tag och plaskade runder. Inte bara ett fegt dopp. Jäkligt skönt.

Så idag med det sol och plugg och en fotorunda i eftermiddag.

/Ida

Däckad partyelit

Johanna och Jenny är hemkomna någorlunda hela och rena, haha. Nu har de däckat i sängen. Kanske inte så konstigt med tanke på att de exempelvis bara sov 7 h första veckan totalt. "De bästa veckorna i våra liv" har de gråtit fram. De är så jävla söta, hahaha.
/Ida

Rålis plus Fjäderholmarna

Haalloo

aaah vilken grym helg vi haft! Riktigt kul utgång igår med nattbad som avslut. Vaknade pigg klockan 9 och fick ingen större respons av sofie när jag tjatade på att vi skulle cykla o bada. Jag packade mina grejer o stack till Rålis, Badade o solade själv från 10-halv 12 då Erika kom o joinade, vid halv 2 kom sofie med käk o sig själv. niiiice. Vad skulle man gjort utan henne. :)

Blev upphämtade vid rålis vid 3 av erikas pojkvän o några vänner till honom med båt o drog ut o badade och sen till fjäderholmarna, räkooooooor, och öööööl på en servering vit vattnet:D perfekt söndagshäng skulle jag vilja säga.







erika billy o robert

Så jäkla härligt.

Bild på sofie o mig från soli igår... Sofie Carl-eriksdotter och Anna Ulfdotter, mitt nya artistnamn!


Somnade direkt när vi kom hem, när jag vaknade hade sofie handlat paj o glass plus städat undan förfesten. HON E GRYM !!

Hörs!

/anna

Imorgon!!!!



Imorgon kommer lillen hem! Åh, så kul det ska bli att få höra allt! Saknar den lille fjanten. Förresten, lugn mamma, det är saft på bilden! ;D

Och ja volleybollen... vi vann om man räknar glädje, utstrålning, entusiasm, kämpaglöd och vem hade flest bikiniklädda i laget. Vilket andra laget saknade helt totalt. Tack för en god match mina medspelande ;D


Dagens citat: "DU SKA ÖVER NÄTET NU, BOLLAJÄVEL!" / Underbara kusinen Sofie Melle Mellgren :D

/Ida

kom nu pardeeeey




Inväntas prepardey-folk o sen F12. Sweet saturday :)

/anna

Sooool o bad

Såå mysig dag. Åkte ut till Grinda med souf, Erika, Angie o hennes vän från Lund, Sofia. Sofie fick asiatisk massage av mig med hjälp av min speciella boll gjort av asiatiskt getskinn... Jag var övertrött, okej. haha


souf och jag med bollen av asiatiskt getskinn gjord i italien :)

Souf o erika

sofia o angie


Grymt :) ca 2 h med båt dit.

Nu, påklädning o smink, blir en liten utgång :)

Hur gick volleybollen IDE?!

/anna

Chillmode




Lite balkonghäng, lite pianohäng, lite Gröningenhäng med boråsarna och lite McDonaldshäng, haha. Soft, skön kväll. Var hemma ganska tidigt. Haha, fett kul när jag och Sanna satt här hemma och vrålade till We are the world.

Fick gå ut med glasögon... gillade inte riktigt det. Knappt varit utanför dörren med glasögon sen jag var 14. Men mina ögon har gett upp lite och vill inte ha linser så det fick bli så. Är det inte tänderna så är det ögonen... Suck alltså. Men en trevlig kväll som sagt. Emma och Björn joinade också på Gröningen, kul!

Och idag är det det stora volleybollmatchen mellan Helsingborg Dream Team och Borås Losers. Klockan 3 på Fria bad, kom och kolla/ va med!

Lite plugg nu sen Fria, tja tja!

/Ida

Where will tonight lead us

Klockan är halv nio och jag väntar spänt på att Sanna ska ta sig in till stan. Sitter här fixad till tänderna och lyssnar på Isak Strand. Jag känner för att ha riktigt jäkla kul eftersom jag har lätt ångest över mitt pluggande. Känner för att skratta bort det. Känner nödvändigtvis inte för att hälla i mig en massa. Bara...chilla...och ha trevligt. Kanske i hamnen...kanske Gröningen. Kanske hitta nåt helt nytt ställe att ha som favorit. Vad säger du Sanna? Göra natten till vår och insupa livet? Vara lite hippies för en kväll. Typ. Får verkligen sån skön känsla av Isak Strands musik. Grym kille.

There's nothing I would rather do than sing with you, you see.

Kom på nyss att jag inte varit utanför dörren idag. Varmt ute och jag ugglar (pluggar) inomhus. Känner för att bada. Sanna, vad säger du om nakenbad inatt? ;D

/Ida

vaaaaaaaatten!!






Har druckit 4 sånna flaskor med vatten nu, tooooorr i munnen. Vill gå o bada, snaart äre helg :)

fredaaaaaaaaaaaaaaag!!! lÄNGTAR TILL ITALIEN O FAMILJEN O JOHANNA, vill höra allt om hennes malta! Ska bli skoj.

/ANNA

Torsdag=Kärlek

hohohoh

Cyklade hem efter jobb igår o tvingade ut mig själv för o springa. Sen AW som blev helkväll. oouups
Trädgården, Spitfire, F12 och Solidaritet. Vad hände där??


Gryyyym

sommarens mest använda linne var på o förra sommarens mest använda shorts likaså...

Angie på Trädgården vid Skanstull, Coolt ställe med dundersöder-människor

Peder o Souf på väg till spitfire

F12 var riktigt bra

HA HA, Jag o Dreja på Solidaritet, Nååå Hyffsat sleten tjej alltså. Håller inte från 19 till 5 på morgonen, Får jobba på det. OCH brännan! I helgen. JA.

back to work

/anna

Vilken dag? Torsdag? Lördag?

Tjatja bloggen! Idag är det fredag va? Ja, jag tror det.

Igår kom Didriks vänner Alex och Simon ner till Helsingborg. När de kom gick vi och köpte mat på Thai Corner och tog med oss det ner till Gröningen. Efter lite mat och dricka där gick vi till Docken. Skönt häng där alltså. Gillade de... så gött att sitta och titta ut över vattnet. Helsingborg i mitt hjärta! Blev en sväng inom PL13 också innan vi drog hem och däckade.

Älskar när man inte har koll på dagarna längre. Så jäkla gött när man kan låtsas att man har sommarlov. Idag måste jag plugga livet ur mig dock så att jag inte ligger efter när vi åker till Italien. Längtar btw dit jäkligt mkt. Snaaaart.

Och snart kommer lillen hem! Saknar henne så!'


Alex, jag och Dicken på Docken, hahaha.

/Ida

toooorsdag yeea

Heeeej :)

Jäklar vad jag svettas. Cyklade i hundra graders värme till jobb och sen är hissen sönder o vi skulle ha möte så jag sprang som fasen upp för alla trappor. Så självklart ska vi inte ha mötet, wwwwhaaat

Hann inte ens käka frulle, inte ok-.



Hade en mysig kväll me souf o gäst igår. Grymma folks.

Får ta en kopp kaffe o varva ner, idag är en riktigt bra dag!

För ja e lycklig för ja e lyycklig för ja e lyckling månda tisda. blablabla la veckan lång haha(behöver ju inte överdriva, men)

/anna

känslan tillbaka

Idag har jag smidit planer,  fast det brukar aldrig sluta så bra då. Men dethär, det blir bra.



Koncentrationen på max

Vill ut o springa, känner det! Nu är feelingen tillbaka. whoop whoop

/anna

At Ven

igår bestämde sig jag & Didrik för att ta en liten utflykt till Ven. Det var längesen jag var där (ettan i gymnasiet?) och så tyckte jag att Didrik borde få se hur fint där är. Vi hyrde en tandemcykel och cyklade runt den lilla ön.


På båten.


Lunch och solning vid nån kyrka.




(Spy hur mkt du vill, Anna! ;P)





Brie och vin när när vi väntade på båten hem.

Sjukt mysig dag. På kvällen käkade vi tacos hemma och kollade på fotboll. Grym dag! Idag = plugg och sol och bad I hope.

/Ida

Monday at Lidingö

Halloouu,

Jag borde verkligen börja ha med mig kamera oftare! Jag o Sofie cyklade ut till Lidingö efter jobb igår till hennes vän från Lund, Angelica.

Hade en riktigt mysig kväll nere vid vattnet, men god mat, vin o grymt sällskap, och för att inte glömma nämna musiiik a la Isak Strand, Melissa Horn, John Mayer och Jack Johnson.



haha, någon som vill klämma min finne?

Andreas Dreja Johansson joinade.



Sebbe o Rebecca


hohoho ;D



En fin kväll som avslutades med en cykeltur tillbaka till Gärdet. Helt galna hus längs vägen tillbaka, porsche efter hummer efter lambourghini (?) efter Hummer igen haha. Överdriver, men ni fattar. Grymt.

LIVET ÄR SÅ MYCKET SKÖNARE PÅ SOMMAREN MED BARA BEN O VÄRME O GLAAAASS!

back to work!

/anna

Kärlek i luften ffs

Igår kom förresten Didrik hit till Helsingborg. Så himla kul. Blir som lite semester ihop. När han kom fram åt vi en sen middag på balkongen och idag har vi redan hunnit med en joggingtur och sol och bad på Gröningen. Och lunch. Om jag känner Didrik rätt har han redan somnat på soffan, men de passar mig perfekt idag eftersom jag måste plugga. Har varit dåligt med de senaste veckan.

Ikväll blir det kanske lite restaurangbesök eller sushi i hamnen eller på Gröningen. Kanske en drink nånstans också. Im in love with summer.

/Ida

Ja, vad händer?

Hahaha, gillar inlägget där, Anna, hahaha. Eller hur. "Jag har med mig datorn, vi kommer blogga massor, looovar!" Två sms är allt man fått. Men hon kommer få igen sen när hon kommer hem i form av grova trakaserier. Gillar att du snokat rätt på en bild, haha. Mer sånt, mer hemliga bilder. Vi kanske ska muta nån?

/Ida

whuuut?!

haaaallå?!?! Vad händer här?? Hittade denna på FaceBook... Vem fan är Jose?! haha


.
Jag frågade Johanna igår om hon kunde logga in på skype... Hennes Svar: Nej jag har inte internet här, är det viktigt?

hahaha, nej inte alls. Va du på Malta tre veckor utan att höra av dig din lilla råtta. HAR DU INTE MED DIG ÖVERFALLSAALARMET FÅ DU STRYK NÄR DU KOMMER HEM!!!!

Åter till arbetet!

PUSS

/anna

Wooow

Allting är bara wow just nu. Helsingborg, denna underbara stad! Aaah...

Igår var jag hemma hos Sanna och glodde på fotboll. Sanna gav mig tinitus några gånger när det inte gick som det skulle för Ghana. Och till slut brydde jag också mig så mycket så att jag hoppade och skrek, men de hjälpte ju inte eftersom Uruguay vann oförtjänt. Stackars ghananerna.

Det var alltså en lugn kväll... mycket skönt att vakna pigg och fräsch imorse. Vid 10 stack jag och Sanna ut på en powerwalk/joggrunda. Kändes hur gött som helst.

Nu ska jag ner i parken och plugga och ikväll ska jag hem till farmor och farfar och bli bjuden på middag. Perfekt!

Om bara han där uppe också hade varit här. Och jag menar boråsaren, inte Gud, haha.

/Ida

All the crazy shit we did tonight...







...those will be the best memories for me!

Alla bilder är lånade av Sanna.

Vakten (kollar legget): Thulin...välkommen!
Sanna: Det trodde du inte va?

/Ida

Det är så sommaren ska vara

Jag är by the way i Helsingborg igen. Vilken gryyym jäkla dag det var igår. Det första jag gjorde var att dra ner till Gröningen med Emma. Riktigt nice. Blåste lagom så man slapp koka. Sen hem, duscha och så ner igen men då anslöt Sanna också. Äh alltså...bästa kvällen på länge... vi satt och drack lite, pratade, skrattade och levde livet. Helt underbart. Sen stack Emma och efter en stund begav vi oss till Gröningen Beachclub eller vad det heter. Jäkla drag alltså. Och jag och Sanna drog igång dansgolvet. Satan va kul det var.

Men så började det bli kallt och vi begav oss in mot stan. Där hände en jäkla massa; vi stod och sjöng med några gatumusikanter, pratade med vakter där det slutade med att en av de fänglade fast mig i handbojor i ett stängsel för att jag sa att stämpeln inte syntes på Sannas hand. "Är du RASIST???!!" Hahahaha... jävlar alltså. Sen drev vi med killar som stod och kissade varje gång vi gick förbi en. "Vi såg den, vi såg den!!" "Gottegrisar" fick vi till svar då av en och han såg jävligt nöjd ut.

Till en kille ropade Sanna "Nice one!". Då kom en gubbe fram: "Duuu, det är min son!!"


Strandläge.


Utgångs/chill-läge.


Beach club-läge.



Och så på allt detta; träff med en gammal lågstadiekompis, träff med en politiker som inte ville förklara varför jag kände igen hans namn och så en massa dans med en massa härliga människor på beachcluben. Och så spelade Sanna på bongotrummor.

/Ida

ANNA, TACK!

Isak Strand, vilken jävla stjärna. Han låter lite som James Morrison på rösten, fast bättre.



Gör som Anna sa, gå in på Spotify NU. GRYM.

/Ida