blind och döv

Efter jobb mötte jag upp Souf igen i Humlan, snackade o kikade på ett klipp jag hittat... HA HA, handlar om botaniska trädgården i lund under karnevalen, googla och se om ni hittar något.

Mina linser har pajat, eller jag blev förbannad o slängde ut dom, fick då glatt använda mina glasögon jag hatar, gick in på carlings på Kungsgatan och rätt som det var trillade högra skalmen av. WTF...
Gick vidare till Snaps på Medis och sen Lilla hotelbaren på Scandic Malmen, såg inte ett skit, fick emellanåt sätta på mig glasögonen på sniskan för att kunna se vem som kom in, eller vem soufie pratade om.

När jag pajade glasögonen och fick gå och kisa var det precis som att jag plötsligt fick sämre hörsel också, sa va till allt o alla.


Nu ska jag o Bartil B sova. Imorn ska jag fixa mina ögon, nu e jag trött på skiten! Vill kunna se! :D

kaaaarlek

/anna

Video

Och föresten, glömde ju meddela att joey är extra snäll idag, vill självklart bjuda på en liden video. Check it out.

/ Johanna

opp å ner, ner å opp grisen gal i granens topp...

Hej hopp snopp! Mitt öra har suttit fastklistrat mot väggen i snart tjugo minuter nu. Tog en paus eftersom det precis kändes som om jag fick nackspärr. Har tjuvlyssnat på min grannes tandläkar och kärleksproblem. Satt och pluggade och hörde plötsligt någon gapa och skrika från väggen. Trodde först jag hade fått väggtroll eller något. Det verkade som att hon var tvungen till att välja mellan tänderna och pojkvännen... Hmm, vilken knipa va? Ida, du är inte ensam om att få betala skjortan för tänderna, den här tjejen skulle betala trettiotusen för att laga sina hål. Tyckte faktiskt synd om henne, hon verkade vara väldigt uppgiven. Men jag hade kul under tiden då jag lyssnade. Har aldrig hört någon böla så jäkligt innan. Lät som om att där satt en...slags...åsnegris på andra sidan väggen? Ja sant, en blandning mellan en åsna och en gris.
Näe hörrni, livet är inte alltid som en dans på rosor. Man har sina nergångar men då måste man snabbt samla energi och leta sig upp till toppen igen. Men vart tusan får man all energi ifrån? Ja, inte vet jag, men jag har ofta överflöd på energi så jag delar gärna med mig:)
/ Johanna

I lördags och idag



Bild från i lördags. Jag med en Pina Colada. Så jeeevla gott!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på Justin Bieber. Johanna, du måste se nya videon han gör med Jayden Smith. Will Smiths unge. Så söt! Hehe.

Annars då, jo, idag var det seminarie och redovisning i skolan. Jag tror att det gick ganska bra för min egen del. Kändes bra i alla fall. Förhoppningsvis blir jag godkänd på alla moment i denna kursen. Har bara en grej kvar som ska vara inne på torsdag. Kanske borde göra den nu så jag kan chilla resten av veckan? Tror jag ska göra det och sen sticka ut och springa. Låter asbra tycker jag.

/Ida

Alla behöver se sånt här ibland



/Ida

Glasögon a la Monica

Måndag. Skönt att vara tillbaka. Känns alltid lite tomt att komma till min lägenhet, inte så konstigt när man har världens bästa mamma o pappa o johanna hemma på järnis i Helsingborg. Hade en bra helg!

Tur jag har Bartil Bartil som kramar mig innan jag ska somna, honom kan man lita på haha :) 

Sov sjukt dåligt, vaknade säkert 10 gånger, gick till slut upp 05.30 o stack ut o sprang, bara anna ute, ensam på långholmen kändes det som. Härligt väder.

Gick sen till jobb, Skönt. Mina linser är lidt fuckade så det blir glasögon på och CPMÅNNIKA style i veckan, orkar inte bry mig. Jag ser iaf!



Ska möta upp souf i Humlan och luncha i solen. Like.

Det blir en bra vecka, hoppas solen håller sig! :D

/anna

Kan man bli härligare än Anna Carlsson?

Anna tar upp en skrumpen saltgurka ur burken och fnissar...
- Det liknar en avatar pille.
HAHAHA! Inte för att man får se pillarna i filmen men när jag tänkte efter så kunde jag faktiskt föreställa mig att de skulle kunna se ut så. Urk, kommer aldrig kunna äta saltgurka igen, tusan. Haha! På tal om Avatar så älskar jag filmen, såg den nyss. Aphärliga miljöer, jag tror nog fortfarande att jag är inne i avatarvärlden. Så jäkla coolt! En Annafråga igen...
- Är allting inne i avatarvärlden animerat?
Nejnej alltså, de har åkt över till en annan planet utanför vår galax och filmat runt där, målat små apor och massajer blåa och lagt till lite detaljer här och var... Hoppades innerligt på att frågan var ett skämt... det var inget skämt, men det var en jäkla lättnad att hon kom på sig själv sen. Tack gode gud. Hahaha!
Nej, det går nog inte, hon satte ribban högt idag!
Ska hoppa in i duschen nu, sen väntar min goa säng.
Godafton vänner.
/ Johanna

Love Deichman

Igår hade jag nya ashöga skor på mig när vi gick ut. Didrik sa att vi såg ut som Katjakaj och Bentebent...



/Ida

Tårt kalaaaiiis!

Goddagens!
Befinner mig nu hemma hos farmor och farfar på ett riktigt tårtkalas, ohyeah! Mår nästan illa av alla godsaker jag proppat i mig, härligt. Kan ta och berätta att jag även varit och tävlat i klippan idag. Gick helt ok må jag säga, resultatet blev väl sådär men det spelar ingen roll, det är känslan som räknas och det kändes bra.
Kvallen är inte den bästa men vet ni vad? Det skiter jag i. Känn frestelsen. Mohaha.
Ska också säga grattis lilla mamma, massa kärlek till dig!
Ska önska er en go söndag.
/ Johanna

Rosa Pantern, Pina Colado & 2lax10

Förfest på Hasselbacken, jag, Diddi och Alejandro började blanda drinkar halv 5, hahaha. Kommer bli en kul kväll ;D

/Ida

Bruchäään is in tha house!

Hey there. Somnade ganska tidigt igår, men blev ändå en lyckad natt ;) Jennibajsen ringde mig vid två och stod nere i porten. Anna var hemma vid fyra så då blev det nattamat, tacos utan tacokött, istället ersatte vi köttet med makrill. Mumsfillibabba, eller inte. Luktar fisk i hela sängen nu, blä! Ser ut att bli en riktigt softedag idag, som alla andra dagar i våra liv? Haha.
Vi ligger nu i sängen och andas in denna härligt äckliga fisklukten, yummie! Känner att vi inte har så mycket mer att säga nu.
So looong suckers!
/ Joeymannen & Kennymannen

Det är fredag igeeeeeen...

Hemma från en lagom kul tur med två apgoa killar. Mötte upp Oscar och Gustav vid Oj efter att jag handlat. Åkte hem och lämnade kassarna för att sedan dra bort till gröningen på mopparna. Fyfan, jag är överlycklig att jag fortfarande är vid liv. Har inte fingrar till att räkna på hur många surkärringar som blev så upprörda över hur vi körde så de höll på att bajsa på sig. Haha. Satte oss iallafall där ett tag, käkade glass och bara hade allmänt chill. Fick skjuts tillbaka och nu väntar jag bara på att papi och Anna ska komma hem, sen blir det tacoooos och mys!

HAVE IT!

/ Johanna

Ett litet klipp från Johannas släktkalas



Jag, Anna, Johanna & Jenny satt i Johannas rum och "chillade" mellan ätandet. Anna blev lite sur där i början för att jag sa att hennes ögonbryn ser förjävliga ut. Haha, fast jag skämtade bara.

/Ida

Det snurrar i min skalle...

Hur var det nu med lokalsinnet Johanna? Läsa kartor och hålla tiden? Nej jag och kartor går inte ihop. Har noll lokalsinne och är världens tidsoptimist. Därför är orientering INGENTING för mig:) Jag menar, att jag skulle klara och springa en mil med karta och hitta tio kontroller under en timme är ett stort skämt. Min hjärna var död efter att jag hittat kontroll två då jag redan hade varit ute i en timme. Kände mig som en jäkla skogsmulle. Satte mig på en bänk, uppgiven och frusen, hoppades på att någon skulle hitta mig. Men jag gav mig fanken på att jag skulle klara en kontroll till och är faktiskt grymt nöjd med mig själv att jag lyckats hitta fyra kontroller under två timmar då jag kom i mål. Underbart, jag är kung!
Nu ska jag chilla satan och peppa inför ikväll då det inte händer ett skit, yey!
Ha en fin fredag vänner.
/ Johanna

En torsdag som den ska vara





Vi har ju lärt oss att torsdagar är lika med förfest och X&Y. Så det ska vara och vi gillar de. När jag kom hem igår skrev jag ett inlägg som jag raderade. Var trött på dryga killar på krogen, haha. "Jag är en jättebra kille jag lovar!" Psykopater säger jag bara, haha.

Hahaha, jag älskar mina fördomar.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och springa eller vila benen idag. Gör ont som fän i ena benet. Borde tvätta lite och sen kanske dra bort till Knalleland o kolla lite. Varför vet jag inte riktigt, känns bara som att de kunde va kul.

En kille igår sa att jag pratar som Anna Anka. "Vet du vem du låter som?" Jag chansade och hoppades på Henrik Larsson. Men nej.

/Ida

Hjem fra Århus

Helt rätt Joeee!, pojkar screwar upp vissa. Svaga människor skulle jag vilja säga :) Eller bara grymt korkade :)

IDA, TA AV DIG BYXORNA!

Åker hem från Århus vid 2, pappa kommer o hämtar mig. Eller ja, han är i närheten och plockar upp mig på vägen. Men seriöst, han skulle nog fasen komma o hämta en här fast han var i HBG, eller Haparanda. Generösaste bästaste hjälpsammaste, grymmaste pappan man kan ha. Vad fasen hade man gjort utan honom många gånger.

Eller vad säger ni familjen? :)

/anna


Tanken slog mig...

Man ska inte ljuga om onödiga saker, därför tänkte jag bara berätta att jag INTE åt räksalladen igår utan ångrade mig och gjorde en mumsig hamburgare istället. Äter därför räksalladen nu, bara så det inte blir några missförstånd eller så, det vill vi ju icke! Skulle vara fruktansvärt om någon skulle få reda på detta, lika bra att berätta. Jag menar alla vill väl ändå veta vad Johanna ska käka för kvällsmat denna ljuva torsdag?
På tal om något helt annat. Dethär med att göra korkade val, svika och såra är något som kan göra mig så grymt besviken medan andra inte bryr sig ett skit. Folk som omedvetet gör korkade saker men sedan inser att det dem gjorde var fel inte säger förlåt utan förblir tysta och skäms. De inser inte förrän det är försent eller om de ens någon gång inser? I vissa fall gör de, i vissa inte. Man ger därför ut signaler för att få denna/dessa personer att förstå men personen bryr sig inte, förstår inte? utan håller sig undan. Otroligt svagt må jag säga. Men vad gör man? Gapar rätt ut och skakar om denna korkade person? Nej jag tycker jag gjort vad jag kunnat så tänker därför inte bry mig nåmer. Skyll dig själv för jag kommer iallafall inte vara den som ställer upp nästa gång.
Jag säger bara det, ta vara på dina vänner, så länge du har dem kvar:)
Har iallafall varit ute på en himla mysig runda med Elli och hennes underbara voffsing Miffo. Kilade bort till dunkers för att titta på de vackra och stiliga ballisterna (kom på ordet själv), och jag gillar det, vad säger ni, fyra av fem toasts? Köpte även utsökta crepes och chillade rundor, lovely!
Tror jag ska ta och göra ett videoklipp till men denna gången ska jag tralla på gitarren och sjunga.
Ha det!
/ Johanna

Videohälsning till Anna & Johanna...



Hahahaha...Försöker mig på att videoblogga. Går inte jättebra alltså, haha. Men vafan, det är torsdag, jag är glad och livet leker och här har ni i alla fall! :D

/Ida

Hello hello baby

Jag är på G alltså, var ute innan och sprang i 35 minuter. Känns riktigt bra. Nu har jag sjukt ont i benhinnorna i vänstra benet dock, men nu för tiden brukar det gå över rätt fort om jag stretchar mycket.

Kolla vad Didrik kom hem med igår:



Sööööt! Och nu ringde han hem för en stund sen och sa: "På lördag ska du och JB ha drinktävling!!" Hahaha. Dock kunde inte JB men vi ska tydligen ha drinkkväll i alla fall. Kan bli kul, haha.

Nu har jag lite kläder att ta tag i....



Det står en stol där under, haha.

/Ida

torsdag Århus

mooorning :)

Nästsista dagen i Århus, blev inget spring imorse... :/ haha. Var så pissigt kallt så jag struntade i det. Konstigt hur vädret skiftar sådär...

Ikväll blir det käk efter jobb på jobb, sen fotboll. KUL. Danmark-Senegal om jag minns rätt. KUL... Som jag inte bryr mig om fotboll at all. Men folket här är bra så det blir fint.



Laaaaaters

/anna

Sagtens

hahahahhah. Jooohanna! ÄLSKAR din video. Nooorske mongoo.

Sitter på kontoret i Århus mitt emot Benjamin, han e norsk, liker når han snakker, og han er fra Bergen. Like

Efter jobb gick jag o käkade me Johan o Nikolaj. Chefen o Dansk kollega. Mycket trevligt, säger det igen, Århus är väääldigt fint. Hade sagtens(lärt mig nytt danskt ord) kunnat bo här. Hoppas på fler besök på kontoret!

Har blivit kallad okvinnlig minst 5 gånger sen jag kom hit. 3 gånger ikväll... haha. Jag säger, moderna kvinnor bär sina väskor själv!Moderna kvinnor dricker även öl och fräser snor ur näsan när de är ute o springer, om de måste. Eller ja, okvinnliga kvinnor kanske haha.


Beautifull and dirty rich i hörlurarna idag. Lady Gaga

Ska lära mig snacka danska har jag bestämt mig för. Coolt. Imorn blir det tidig morgonspring då jag inte hann efter jobb idag o efter jobb imorn blir det fotboll och käk med jobb.

Vill bara kommentera mammas kommentar på idas träningsinlägg. Mamma du e en lyckad mor :) <3 Pappa hade du också kommenterat hade du också blivit uppmärksammad, nu blev du ju det ändå. Men det är fordi att ni er så dejliga. Världens bästa försäldrar. :)

Naaaatti!

/anna

& lyssna på...deppig...musik

Näää, här lyssnar vi bara på härliga sommarkänslalåtar. Billionaire - Travis McCoy, Hey, soul sister, lite Glee-låtar, lite Justin Bieber och annat härligt. Jag har varit bra idag. Projektet blev klart, hoppas jag fick med allt bara. Känns lite osäkert för det var femtusen filer att hålla reda på men jag får hoppas. Kom hem och städade hela lägenheten. Ska se om D märker nåt. Förmodligen inte. Gjorde mat också. Nu kommer D snart hem med lite mörk choklad åt mig. Slår vad om att han köpt ett kilo plockgodis till sig själv haha.

På fredag blir det Sex and the city 2-premiären! Med Didrik och hans kompisar, haha. Söta de är som vill se den. Egentligen är jag inget fan men den verkar lite kul ändå.

Imorgon blir det förhoppningsvis utgång och förfest med klasskompisarna. Härliga människor!
Höres!

/Ida

No life

Har så himla kul tillsammans med min nya vän. Wihoo:D Här får ni!

/ Johanna

Kanonkul!

Sitter och fibblar med macen nu, den är så jäkla grym! Ganska komplicerad men man lär sig. Älskar tangenterna, så mysigt ljud när man skriver haha! Ska alldeles strax ta i tu med min SO och plugga in det sista inför den allra sista redovisningen i kursämnena i morgon, känns förjäkla bra. Har sen bara två inlämningar kvar sen ska jag chilla, weey!
Återstår nu endast 19 hela dagar kvar till skolavslutningen och endast 25 dagar till Malta. Fifan, det är sjukt. Har så mycket att se fram emot. Minns när man satt där i höstas och var så deprimerad, ingenting hände, bara längtade och längtade, orkade inte plugga, huden under ögonen matchade den äckligt gråa himlen utanför och avresedagen till Malta var för långt bort för att orka tänka dit. Och det är bara några veckor kvar nu. AWESOME!
Nu ska jag käka min utsökta räksallad och leka vidare med min goda macivän. Fem av fem toasts! Jamee!
/ Johanna

Eller

Eller så har man bara en vanlig klocka så håller man koll på tiden? haha. Hur långt man sprungit vet man i själen. Eller om man har musik så räknar man hur långa låtarna är och håller på så vis koll på hur långt man sprungit. Med tanke då på hur långt man brukar springa på sin hemmabana... HON E GRYYYYM

Eller så skaffar man den appen, för jag skulle vilja se mer exakt. IDA e grym! Hatar dock Iphooouune

JobbJobb. Hörs sen
/anna

Jag e också grym



Ska Anna & Johanna ha träningsbilder ska jag det också! ;D Hur grym är inte jag, går upp ungefär 10 i 8, försöker vakna till liv, går ut och springer 35 minuter och spurtar sen hem för att duscha och äta havregrynsgröt och banan. Nu jävlar.

Och hur grym är inte min iPhone som jag skaffade i lördags. Är jag nöjd ELLER!! Haha. Hittade en asbra app som heter RunKeeper eller något sånt. Man har bara med sig den ut och sen håller den koll på hur länge man springer och hur långt. GRYMT. Skaffa den, Anna!

iPhone är nog det bästa som hänt världen. Nu blir det skolan!

/Ida

HON E GRYM!

Haaj !

Jobb gick fint, lite jobbig dag att komma dit då de var tvungna att sparka en tjej idag som vart där länge. Alla var något nedstämda.

När jag slutat gick jag en sväng i stan, grymt! Jättefin och mysig stad är det, stack till hotellet och stack ut för o springa, sprang längs strandvägen och sen tillbaka och en extra runda i stan, sen in på 7 eleven för iskallt vatten och kycklingspett som jag sprang tillbaka med till hotellet. NAJS.
1h och 5 minuter! haha


hade glömt tandkräm o deo... köpte det på stan och sen borstade jag i säkert 10 min när jag kom tillbaka haha


sprang längs vattnet :D

En kyrka innen i stan... domkyrkan eller frukyrkan eller ngt, ska ta reda på det :P

Måste bara säg att jag e så jäkla stolt över mig själv... Jag tyckte det var jobbigt i början att springa, men ville verkligen lära mig, och hitta bra teknik osv, nu springer jag 1 mil utan problem och är så jäkla nöjd med hur man ser kroppen försändras, man mår bättre och ser bättre ut. LOVE IT.

Dusch och sen en sväng på stan!

laters
/anna

HBG-ÅRHUS

Hard workin´.

I Århus, DK där vårt huvudkontor ligger. Låg uppdatering i veckan tror jag. Bli inte ledsna.

Jag gick vilse på hotellet i morse... :/ haha.- tog 10 minuter från rummet(ser ut som en hytt på kryssning, inte caribienkryssning utan mer trancekryssning)ner till receptionen, åkte upp o ner i hissen, gick o gick haha. Till slut kom jag fram. Hittade till kontoret på första försöket ! woooho

Igår på tåget hit fick jag en ny kompis. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, mest om henne. Hon hade fin lila blus och matchande läppstift. Hon frågade om jag ville följa med henne till ett slott som ligger vid vattnet en dag i veckan. Jag o Irma 72 år skiljdes åt vid stationen utan att byta nummer. Så det blir nog inget slott med min nya vän. Men trevligt hade vi, jag o Irma. 

Bjussar på några bilder från helgen i Helsingborg. Underbar helg. 


Jag o JoeJoe satt på balkongen o solade. Johanna Spelade gitarr och vi sjöng . Störde grannarna lite tror jag. (Klippte johannas tånaglar och målade dom fint rosa, hoppas ingen gick nedanför o fick naglar i huvudet haha)

 Laters

/anna

Underbar överraskning

Hoppade av tåget i Borås några minuter över 6. Fokuserade på att hitta en taxi så fort som möjligt eftersom jag hade så mycket väskor med mig. Råkade slänga en blick åt höger rakt in i folkmassan som väntade på tåget. Är de...nej...va? Vafan? Där stod Didrik och log. Sån himla fin överraskning, blev så himla glad. Så vi tog en promenad hem och han hjälpte mig med väskorna. Blev en sväng inom Spice & Rice där vi köpte lite takeaway. Trodde jag skulle komma hem ensam till en tom lägenhet men det blev en jättefin kväll.

Nu sitter jag och svettas i köket och ska skriva klart mitt projektarbete. Känns ganska bra, I have a good feeling about it så jag tror jag klarar de fint.

Underbar helg i Helsingborg och jag längtar dit igen faktiskt. Men ska ju snart dit igen. Hoppas Didrik vill följa med dit i sommar. Har ett jättefint minne från förra sommaren. Jag och Didrik på muren nere vid vattnet. Satt och pratade och bara tittade på Danmark. Underbart väder. Riktigt skön sommarkväll. Hoppas på många fler sånna. Åh, kan ni tänka er, det är sommar alldeles snart! I love it.

(Blev förresten ingen video igår för jag hade inte tillgång till eluttag på tåget.)
/Ida

SWEET SIXTEEN!

Hej vänner!
Idag är det min dag, tjoohoo! Taaaack för alla fina presenter! Superglad! Har varit en riktigt bra dag! Vaknade av att min kära familj sjöng för mig med ljus och fina presenter. Ska strax gå och hämta ut min macbook som jag fick idag:D:D:D
I morse kom även tjejerna till mig för att käka tårta och fixa sig inför spexfotot. Efter ett tag ringde det på dörren och då stod min gamla barndomsvän Sandy där med ballonger! Ååh så glad jag blev! Helt paff, hade inte en aning om att hon skulle dyka upp. Så jäkla gulligt! Efter en stund så kom även bästa Jenni med ljus och muffins, inte en aning om att hon heller skulle komma. Kunde inte bli bättre! Jättekul! Tack alla för fina gratulationer, tack tjejer ni är guld, tack för ett trevligt släktkalas igår och alla pengar. OCH slutligen... tack till min underbara familj. Älskar er!

Bjuder även på en liten spexig bild. Har kramp i armen efter alla autografer idag, det är jobbigt och vara kändis liksom. Men är man Bolt så är man;)


Har haft en superkul helg med Ida och Anna och ja, familjen då:)
Ha en fortsatt bra dag, för det ska bannemej jag, om det nu går att få det mycket bättre? Det vetti tusan!

Love.
/ Johanna

Johanna 16 år!

Ja, förresten, Johanna fyller ju 16 idag så gratta den lilla ungen med en liten kommentar här i bloggen. När jag sitter på tåget tänkte jag lägga upp ett klipp på henne där hon sjunger. På kalaset här hemma igår. Jättefint.

GRATTIS DIN GAlNING :D

/Ida

Välkomna till Sabbes bar

I lördags var vi bjudna på ferre i Landskrona, jag tog med mig Johanna, hon är ju ändå 16 nu;D Sabina har en ascool bar hemma så där stod jag och blandade drinkar hela kvällen, askuuul. Äh, visar bilder istället så får ni se! Riktigt kul kväll i alla fall.



















/Ida

Fredagskvällen i Hbg

När jag, Anna & pappa kom fram stod maten nästan färdig på bordet. Lammfilé, potatisgratäng och sparris. Kan nog inte uttrycka mig hur gott det var. Fantastiskt. Tack mamma lilla!

Efter det gick jag och Johanna ner på stan. Vi satte oss på ett café som heter Pistachia, åt glass och drack kaffe. Sjukt mysigt. Där satt vi, pratade om livet och fick utomlandskänslor. Riktigt bra kväll. Sen låg vi båda i Johannas säng, snackade till tre kanske...sen somnade Johanna mitt i en mening, haha.







Idag borde jag plugga kurslitteratur men har en känsla av att de inte kommer bli så... ska i alla fall fixa ny telefon idag:D:D Sååå behövande. Ikväll är det ÅRETS FEST hos Sabina, kommer bli så fett. Med my girls Emma & Sanna. Längtar.

/Ida

Let the light shine in...

Har precis städat och rensat mitt rum. Garderoben och alla lådor, jäklar vad jag känner mig bra! Tog mig fyra timmar! Totalt blåst. YES! Väntar nu bara på finfint besök från Stockholm och Borås, som sagt ja mina favoriter kommer ju, wiho:D
Så ikväll blir det fredagsmys med hela familjen.

Det har varit en bra och effektiv vecka då jag hunnit plugga en hel del, kommit igång med träningen ordentligt och som vanligt skrattat arslet av mig med mina favvistjejer. Gött!



Fy vad jag älskar livet. Tjohoo!
Ciaaaaao amigos!

/ Johanna

Sthlm- Borås- Hbg

Yeees yes yes! På väg mot Helsingborg! Happy friday!

Imorse hoppade jag ur sängen, inget bölande här! Så jäkla fint väder så det blev klänning på. Sweeet! Jobbade till 12 sen mötte jag upp hantverkarn som ska fixa till lite i mitt badrum, sen lunch me pappa i bläcktornsgränd vid mig på Söder, och nu är vi på väg i bilen till HBG. Först ska vi hämta brossan i borås ju :) tjooho.

Jag jobbar i bilen. Dock mår jag illa när pappa kör som en idiot och jag måste kolla ner i datorn haha, men de går!


Summerlegs, white ones

På väg till jobb. Där uppe bor jag någonstans :)

Vatten o Ahlgrensbilar, sura o salta. Redo för 5 h i bilen.

Lateeeers

/anna

Nu åker jag hem till gator röda å blå

Helsingboooorg i helgen. Såååå himla trevliiiigt. Hur känns det lillen? Dina idoler kommer hem! :D:D

/Ida

Papi steker på stureplan

Heeeelloo,

Efter jobb mötte jag upp papi som är uppe tills imorgon. Han satt och stekte på utecompaniet på Stureplan. Det var riktigt nice att sitta där i solen. Därefter åkte vi hem till mig o slängde av sakerna o bytte om, sen gick vi mot slussen.

Så himla fint här är kommer man på mer o mer hela tiden. Pappa visade några guldkorn, uteserveringar självklart :P Jag bor riktigt j*vla bra! Käkade på ett ställe på Götgatsbacken och sen promenad hem.




Var snygg i min långklänning som hängt och dinglat i garderoben ett slag! Pappa var snygg i sina Ray Bans. Ska också ha sånna!

Imorn blir det jobb sen mot hbg. Cant wait! :D


Jag hoppas även på goda nyheter åt M imornkväll.... vi får se. Jag är taggad. Men de kommer!...
naaatti!

/anna

Today

Var och tränade för en stund sedan. Blev ett teknikpass idag, riktigt jobbigt faktiskt men fick till vissa grejer riktigt bra. I slutet avslutade vi kulkasttävlingen som vi startade för ett par veckor sedan. Jag vann! Mohaha så fick då en massa finfina priser haha! En parfym, shampoo, body scrub, foundation/miniralpuder och en puderborste. Mucho bra grejer.




Har även idag fixat lite grejer till spexfotot, fasen vad grym jag kommer vara alltså! Hell yeah!
Förövrigt så har vädret varit riktigt nice idag, MERAA!! OCH så räknade vi ut i skolan att det endast återstår 12 skoldagar då vi kan plugga. Är det bara jag som känner lukten av stress? Wäh!

Nu ska jag gå och nöta spanska till redovisningen imorgon. Hasta la vista!

/ Johanna

Running

Vaknade, åt havregrynsgröt och stack ut och sprang en halvtimme. Känner mig riktigt bra. Ska sticka iväg till skolan och göra klart det sista på mitt InDesign-dokument och skriva på arbetet. Snart är det över!

Känner mig så braaaaa!!

(Jag vet att det är tråkigt utan bilder men nu kan jag inte använda telefonkameran heller eftersom hela telefonen är paj, sorry)

/Ida

Chillidilledag

Precis hemma från Kennymannens slutshow. Riktigt grymt! Fasen vad duktiga de var, både jag och Elli hade nog en aning kramp i magen efter allt skratt. Sjukt kul! Fy vad man blev sugen på att spela teater nu. Jag har verkligen kommit på vad jag vill bli... musikalartist eller skådespelerska, det är så himla roligt att spela teater och uppträda. Love it, ska nog bannemej satsa på det ;)

Efter showen cyllade vi ner till hamnen och käkade glass. Älskar Helsingborg, riktigt vackert!

Jag och Elli var även ute och sprang efter skolan. Kändes riktigt gött, känns som om att det var ett tag sedan nu, eller iallafall för mig. Härlet!









/ Johanna

Sommar sa vi



Wooow, take it easy med vädret ffs! Trodde jag skulle svettas ihjäl när jag cyklade till skolan. Och sist jag var ute och cyklade fick jag ha mössa och vantar. Men vi gillar värme (med rätt kläder!).

Är i skolan nu och det går ganska bra med projektet. Hoppas jag blir klar i tid bara.

Tjarrå så länge!
/Ida

Sommarlov?

Igår var jag så taggad på att jag skulle upp tidigt idag och komma iväg till skolan. Men så somnade jag om när Didrik försökt väcka mig. Kan ju inte ställa alarmet på min mobil eftersom touchskärmen inte funkar. Somnade om för att jag inte orkade ta mig upp för jag har ont i hela kroppen. Min rygg värker så jag vet inte vad.

Ska i alla fall slänga mig i duschen snart och försöka komma iväg till andra delen av dagens workshop. Idag är det segt... har redan "sommarlov" i mitt huvud.

/Ida

maskaaaaa

Motion plus strumphåsa. Inte bra kombo



Fasen... fick en maska i strumphåsan på väg till jobb... Tror jag hade en sten i gympadojjan som rev det. KUL. Får sitta blixt still i 2,5 h tills de Franska bossarna kommer så det inte rivs upp mer. Tänkte på en gammal tant i morse jag såg på en jättefin restaurang vi var på lunch ¨på förra veckan, hon såg så skabbig ut me maska mitt på benet. Haha, rätt åt mig maybeeee


Men de e fortfarande grymt!

Detta blir bra

/anna


svettigt

Mooorning :)

Igår var det en kul dag med mycket att göra på jobb, gick hem o gick o handlade ägg och sill. Min nationalrätt. FASEN vad ont jaghade i fötterna efter mina converse, världens sämsta skor.

Gick hem o käkade och tänkte lägga mig o kolla på film. Men blev så jäkla sugen att springa vid 9tiden. 50min med dubbelt varv i skogen, myyycket uppförsbacke.

Hem o körde hundra rumpövningar. GÖTT. SVETTIGT haha




IDAG är det onsdag! Då är det snart torsdag o fredag. LIKE.

NU, jobb :)

laters

/anna

Så trött och varm och mätt och svett... Haha!

Hejhopplingonsnopp:D
Har nu varit och tränat, gaah så jobbigt, vilken jäkla mjölksyra man har i benen och rumpan nu, är fortfarande så sjukt seg i kroppen efter tävlingen i helgen, ajaj! Har precis käkat en mega portion av mammas underbart goda spaghetti och köttfärssås. Muuuums!


Daaaaah, ba fatt jag tränade apbra idag! Mohaha!

Nej skämt och sido:) Sitter nu och gäspar ihjäl mig, haha, är så sjukt trött! Ska hoppa in i duschen och sen sova. Aah.

Natti.
/ Johanna

wääääh

När jag vaknade kände jag som nedan. Fasen vad de ska vara jobbigt då, gå ur en megavarm säng och fult väder ute.

Sen klädde jag på mig strumpbyxor, kjol och mina fina nya skor som jag gjorde ett kap med i Ume.  När jag kom ut i trappan pajade strumpbyxorna... Linserna gjorde ont också. Dålig start haha

 Nu sitter jag i jeans, converse o randig tröja istället. Som ett straff haha



Jag längtar till torsdag, då kommer papi hit :) Sen fredag för då får jag åka till hbg o mysa, sen saturday för då ska jag till ebbs o chris! Lovley people

Wooork

/anna

Telefooonidiot

I skolan, föreläsning i Formgivning och layout. Lite kul, lite tråkigt. Vill bara springa iväg till 3 butiken och fixa mobilen! Kul att jag hade med mig telefonen till skolan ändå, och så gick alarmet 09.00. "Jaaag, jag lagar din maaat, pannkakor med sylt på..." och det gick inte att stänga av, haha, så jag fick dra ut batteriet. Skittelefon.

/Ida

Johanna är bäst! aaaahahahahah

Nejnej, det var inget skämt alltså?:D

Gud vad ni är duktiga med träningen Idde och Anne! Ni är grymma! Tävlingen gick faktiskt bra. Hann inte uppdatera igår, det blev en lång dag i växjö. Längdhoppet gick helt ok, fick inte riktigt till alla moment perfekt men kändes ändå bra, blev 5.29. Stafetten gick jättebra där vi blev 2a. Bra jobbat laget!

Träffade även jennaai igår också, hon kom över på en tv kväll och lite snack, så myset så. Jag har en sån jäkla tur som har en så underbar vän! Unbelievable!

Kan det verkligen vara sant? Tittade ut genom fönstret precis. Wooooow, såg lite blå himmel och till och med SOL! Herre du milde, det var ett tag sen:) Fy vad jag är trött på vädret nu. De har ju vänt upp och ner på landet. Kallt här nere och värsta stekarvädret uppåt. Värme tack!



Helt random bild, men what evaaah!

Nu blire plugg, städa och maaaaat!!

/ Johanna

Lite kort ba

Kul att se att du lever Annie ;D

Idag SKA JAG komma igång ordentligt med projektet. Nu vet jag vad jag ska göra, helt och fullt. Bra. Var ute innan och sprang 5 varv i parken. Det går lättare och lättare och känns bättre i kroppen. Sjukt bra. Gillar det skarpt!

Hur gick det igår, Johanna? :)

/Ida

Nästan i Haparanda!

Haaaaj! Har haft en så himla mega mysig helg i Umeå med Jennie! Roadtrip till Övik i fredags och massa typiskt jennie o anna snack, Ebba o Didrik och Life of Ryan. Vin, drinkar och massor av cola o kladdkaka.

Så himla kul när man hittar folk man klickar så bra med, Jennie är en sån,. underbar människa. Hoppas de inte går 1,5 år till, tills vi ses igen haha.











Efter att nästan ha missat flyget, och suttit bakom en mamma som borde plugga igen r*ven på sin unge så den inte bajsar på sig hela tiden så det stinker i hela planet , kom jag hem till klinisk ren lägenhet! Så gött. Mötte upp Souf för snack nere vid vattnet i Gamla stan.

Hem och sen springryck. 50 min. Fasen vad grymt det var. Så jäkla fint här är, blir lika förvånad o glad varje gång. Älskart :) 

Nu, sängen. Imorn blir det åter till jobb efter skön långhelg. laaaaajk.

Natti natti

/anna

Nooo, my world breaks dooooown

Känner mig ganska ensam här i bloggen, haha. Men Johanna är i Växjö och kickar ass hoppas jag, och Anna är nog på väg hem till Stockholm från Örnsköldsvik. Själv har jag lite panik över att min mobil gick isönder nyss. Aaaah. Hade tänkte skaffa en ny i sommar men jag kan inte nu. Måste ha pappas underskrift och grejjer eftersom mitt abonnemang fortfarande står på honom. Har varit för lat för att orka flytta över numret. Och jag vill absolut inte ha ett nytt nummer eftersom jag haft detta sen jag fick min första mobil! Jobbigt läge med andra ord...

Känner mig brutalt handikappad. Och snart bryter min dator också ihop. Måste skaffa en ny. Så om jag får bestämma blir det en MacBook Pro och en iPhone inom en snar framtid. Grymt.

/Ida

Kom så målar vi stan röd och blå

Sjuk hemlängtan. Vill till Helsingborg. Hittade den här låten:



"Låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro
Låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation
Jag viskar det i örat på min sovande son
glöm aldrig bort var du kommer ifrån
Glöm aldrig bort all glädje och all sorg
Glöm aldrig rött och blått och Helsingborg"


Borde ta tag i mitt liv och städa upp innan boråsaren kommer hem. Känns bra att jag tagit det lugnt denna helgen. Känner mig inte lika rastlös nu som i fredags. Känner att jag kan ta ett sista ryck nu innan jag får åka hem. Saknar mina vänner hemma. Och familjen.

Johanna, spela den här låten för pappa! Känns som att han kan gilla den som den Helsingborgspatriot han är, haha.

/Ida

Lugn lördag for a change

Jag var awesome idag. Släpade asset till gymmet och sprang på bandet en halvtimme. Jävlar vad jag fick psyka mig själv för att jag inte skulle ge upp. Efteråt solade jag lite solarium. Måste sluta med det och hitta en bra brun-utan-sol istället.

Annars har jag inte gjort mycket. Försökt plugga lite och så. Tiden går fort när man har tråkigt. Fast det är självvalt. Jag behöver ha tråkigt. Behöver vara ensam och tänka och bara vara. Nyttigt.

Lite South Park, sen sova. Lycka till på tävlingen Jojje! Du knäcker dem!

/Ida

Piff paff POFF!

Har packat klart väskan och förberett inför tävlingen imorgon, handlat massäck och även putsat till mina snygga spikes. Känner mig riktigt laddad! Ska strax ut och äta med pappi och sen tror jag att sängen väntar. Ska lägga mig i tid hade jag tänkt.

Känner mig föresten riktigt duktig nu som för en gångs skull har gjort mina rehabövningar för ryggen idag, ger mig själv en klapp på axeln för det, good work!

Ska vara på topp och hoppa riktigt bra imorgon! Låter som en bra plan tycker jag.





Nu blir det määd med pappa. POFF!

/ Johanna


Matrix...

Är ni intresserade av att se en liten snutt av dansen vi körde på Stora Torget på Dansens dag så kolla in klippet nedan. Spola fram till 6.39nånting. Det är bara några sekunder, precis vid slutet, men ändå.


Haha...fierce ;D

/Ida

Måste kommentera henne

Extra sensitive. Låter som nån tandkräm, men det har fanimej varit mitt humör idag. Har typ bölat halva dagen. Först var det nåt klipp på YouTube som jag inte minns nu, som jag bölade åt, sen såg jag dokumentären om Susan Boyle på Tv4+ och mitt ansikte blev helt svullet så mycket jag grät. Sen grät jag när jag såg Talang. Och nu satt jag och kollade på Bella & Tyra show...avsnittet från igår. Jag vet inte om jag ska rekommendera er att kolla på det eller inte...

De hade Kissie som gäst. Jag brukar inte kommentera bloggare/bloggvärlden men nu måste jag. Det var det konstigaste, jobbigaste, pinsammaste jag någonsin sett. Jag överdriver inte. Bella var grym som programledare, höll sig lugn, såg inte ut att bli upprörd, var bara allmänt proffsig hela tiden. Tyra brusade upp lite, helt förståeligt, för jag hade nog reagerat likadant som hon. Men Kissie...denna människa... jag förstår inte. Jag vill bara ta henne i min famn och låta henne gråta ut eller nåt. Eller vill jag banka skiten ur henne, haha, kan inte riktigt bestämma mig.

Hon hade DRUCKIT innan programmet för att hon var så NERVÖS. Hon andades jättefort och man såg skräcken i hennes ögon. Hon var otrevlig och bitchig, och det var liksom inte kul. Bara konstigt. Det var plågsamt att se, varför gick hon ens dit? Jag fick fan tårar i ögonen så pinsamt det var. Känner mig helt ledsen nu, för hennes skull. Tycker så fruktansvärt synd om henne.


/Ida

HAHAH

Tack Ida, du har räddat min kväll! HAHAHAHA! Goosh, Sjuke jävel, han är ju inte frisk någon stans. Paaax för jag ska gifta mig med honom!;)





/ Johanna

Fred



Tänkte att det skulle bli skönt att vara ensam i helgen. Men fick lite smått panik och deppade ihop på några sekunder. Fan, varför är man så rädd för att vara själv? Bara ovant antagligen. Måste lära mig. Så jag började i alla fall kolla runt på YouTube för att rycka upp mig lite och hittade "Fred". Helt sjuk i huvudet men sjukt rolig. Känns som lite Johanna-humor, så kolla gärna vidare på hans klipp Jojje, om du inte redan sett:)

Försöker plugga lite och har börjat få ideer till projektet. Yes, jag vet, jag är efter.

/Ida

Adrenalinkick, awesome!

Stack ut på en kvällspromenad med Elli igår, himla mysigt. Vi var uppe vid skolan, stod där och snackade och fulade oss då det cyklade förbi en man som tittade på oss jätteskumt. Han började sakta ner farten och cyklade in i parken bredvid. I säkert tio minuter cyklade han runt runt där inne och hade fortfarande bklicken mot oss. Just i den stunden kände jag mig så jäkla stark och snabb. Jag har nog aldrig känt mig starkare. Jag ville liksom bara gå fram och välta honom från cykeln och sparka på honom. Jag var liksom inte rädd, var bara jäkligt arg och beredd på att slåss och fly. När han såg att vi begett oss från platsen cyklade han ut ur parken och bort åt andra hållet. Perversa jävel! Jag var nästan nära på att få honom att vilja överfalla mig och sen bara slå ner honom! Det kliade liksom i hela kroppen. Och jag slår vad, jag hade lätt tagit honom så stark jag kände mig. Ingen kunde besegra mig i den stunden! Vilken jädra adrenalinkick jag fick!





Sitter iallafall nu och pluggar lite, ska snart beställa min avslutningsklänning från Nelly och sen hoppa in i duschen.
För övrigt så händer det inte ett skit idag, har någon lust att hitta på något så e det bara till att slå en pling, jag e på:)

Have it!
/ Johanna

Då släpper vi det...

Sorry, kanske ska uppdatera lite om vad jag gör istället för att bittra mig över mina tänder, haha.

Igår var jag och Didrik ute och sprang tillsammans. Han pushade mig till att springa 5 varv i parken. Jobbigt som fan sista varvet men det kändes sjukt gött efteråt. Det tar sig ordentligt tycker jag. Snart redo för beachen 2010. Hahaha ;D Men det störde mig att D inte tyckte det var jobbigt överhuvutaget!
Nu sitter jag och kan inte bestämma mig om jag ska ut och springa eller dra till gymmet.

Imorse drog D till Varberg och stannar hela helgen. Det ska som sagt bli en hemmahelg. Bara chilla och plugga.

Så, då tar vi på oss skorna dåååååå. Kom igeeen!

/Ida

Bittert inlägg om tänder

Johanna, det är inte okej att du skryter om dina perfekta hålfria tänder när jag hittils fått betala 2500, och då har vi knappt börjat. F*king orättvist att vissa knappt borstar tänderna och proppar munnen full med godis hela tiden och ändå aldrig har hål. Tänker på en viss sambo nu. Jag dricker aldrig läsk och försöker att inte äta så mycket godis och hoppar aldrig över en tandborstning. Ändå glor tandläkaren hånfullt på mig och undrar om det är flera år sen jag var hos en tandläkare sist så fort jag öppnar munnen.

Fast du vet att jag skojar, Johanna. Skryt på, kul för dig att du har så bra tänder........ ;D Jag är inte bitter alls!

Har förresten fortfarande ont efter lagningen i onsdags... men det är lugnt, bara 4 hål kvar (som måste lagas dvs) och bara två visdomständer som ska opereras ut. Det är luuuugnt.

/Ida

UME!

Hur mysigt som helst har vi det.

Igår skulle vi mest chilla, bestämde oss för att kolla på film o slänga ihop en kladdkaka, men tvn pallade inte trycket. Den dog lite, så började det åska o blixtra och spöregna, så det blev tända ljus och smattrande regn istället.



Glad att jag äntligen är här! Fasen 1,5 år sen vi sågs. Vi är grymma :)

Nu ska vi dra o lämna in tvn och sen köra till Övik. Vädret ser ut att bli grymt idag! :D Sunglasses on

/anna


Tjockisdag

Är precis hemma från ett trevligt besök hos farmor och farfar. Fick massa god fika så nu känner man sig lite sådär lagom tjock, känns bra:) Var hos herr tandis igår, inga hål, tjohoo! Så nu när jag ändå är igång så kan jag lika bra tjocka mig lite till och käka upp godiset som blev över sen igår, utan att oroa mig över några läskiga tandtroll som inkräktar i mina tänder. Mums!

Var även uppe tidigt idag och körde ett teknikpass, gick helt okej, lite laddning inför lag SM som går i växjö på söndag.


Ny ring, älskar den turkosa färgen. Asnäjz!



Otherwise så händer det inget särskilt idag. Tittar in lite senare tror jag.
Tjabba!

/ Johanna

Say what?

Haha, vafan, var ni fulla igår eller, Johanna & Jenny? Eller Kenny som du tydligen numera heter;D Nu heter du Kenny framöver! Hahaha :D

Det är torsdag, och tydligen skulle man vara ute igår? Men nejnej, jag satt hemma och pluggade och idag ska jag plugga mera. Går igenom all kurslitteratur. Jag är grym. Lite panik bara att jag inte börjat ordentligt med projektet än. Måste komma igång.

Annars idag ska jag & D sticka och sola och sen ska vi ut och springa, om det inte regnar. Och i helgen blir det bara plugg. Skönt faktiskt. Måste lära mig att man inte kan vara ut varje helg. Speciellt inte med 159 kr kvar på kontot.

Hörs senare!
/Ida

Jag gjoooorde de!!

Haaallluuu.

Blev en mil!! Galet! Runt kungsholmen sprang vi. Gick mycket lättare än jag trodde. Skönt att springa med någon! Och fyyy!!! vilka uteserveringar nere på norr mälarstrand. GALET, överallt! Tänk vad man missat! Helt underbart.

Sen stack jag hem o duschade o bytte om på 20 min o kutade ner till Marie Levaue där vi käkade, Dreja, Johan my boss, och två vänner till dom. Super trevligt. MEN Hon var stark och hängde inte med till Obaren. Skulle ju upp hyffsat tidigt idag eftersom jag inte hann packa igår. Drar ju till UME FFS!

Sååå, nu e jag klarpackad, ska bara ner me the trash sen mot Arlanda! GRYMT! :D

laters!

/anna

Fredagsmys mitt i veckan...

shallamalalla!
Kennymannen och Joeemannen hääär! kränger godis och chillar, som alltid och snackar lite allt möjligt skit. Kunde lika bra varit fredag idag. Men ärlig talat... Ärlig talat... Såe...Har vi typ... egentligen inget vettigt att säga...



Mene...Ja...HA EN JÄKLIGT SKÖN KVÄLL GOTT FOLK!

OCH, glöm inte Jennis slutshow nästa vecka, får icke missas!

/ Johanna & Jennii

Denna dagen sög (skånsk) balle

Tandläkarbesök. Regn. Plugg. För mycket månad kvar för min plånka. Kände mig allmänt deppig och lite halvt värdelös. Men så kikar man in i bloggen och kommer ihåg vilka jäkla bra systrar man har. Vill hem till Helsingborg. Vill ha värme, sol, sommar och mycket Gröningen.

En annan sak som fick mig att le idag var föreläsarens uttal av "Pictaculous" idag. (Nån webbsida där man kan kolla vilka färger som passar att använda med en viss bild) HAHA. Antar att det ska låta som "Spectaculous" men hon uttalade det som...Ja, Picta i ett ord och sen culos. Lät typ grekiskt eller nåt. Mycket kul. I alla fall sa hon så i distansföreläsningen, hoppas hon sa likadant i skolan, haha.



/Ida

kärlek <3

Har någon slatt i huvet?...

Skoja bara ;)  Glad jag blir. Jag håller helt och hållet med. Bästa vänner, bästa syskon trion. Saknar er. Hoppas jag kan komma ner på din fölsedag Joe! Har ju köpt grymma pressar till dig ;D haha Cant wait!

Detta var också en kul kväll, fasen vad nervös jag var när Johanna skulle gå in på baren... Borås !


loove babes

/anna

Syskonbilder

Satt och tittade igenom lite oldiebilder på datorn. Vilken kväll detta var. Sjukt kul!






Ni är inte bara mina underbara systrar, ni är även mina bästa vänner!<3

/ Johanna

It´s a rainy day...

Jag gillar dagar som dessa. När det regnar riktigt mycket. Känns så soft att bara sitta inne och glo ut på stans blöta gator, på folk som gömmer sig under sina paraplyn, man liksom njuter av ljudet från dropparnas smatter. Och älskar lukten av våt mark. Sommaaaar! Aphärligt.





Ska hoppa i gummistövlarna snart och traska iväg och köpa lite gottis, det är ju ändå onsdag;)
Adios amigos!

/ Johanna

Ooooooooooonsdag!! :D




Halvdag på jobb! :D Hemma nu och ska städa, tvätta lite och packa. blir ju Umeå över helgen! Åker imorn :) Cant wait ! vid 18 ska jag springa en mil med min löparkompis Sanna och efter det blir det en liten utgång... börjar på Marie Levaue på Hornsgatan, sen får vi se vart det leder . Gillas.


/anna

Aah, iiih, ajjj

- Lägg händerna på magen, och andas! Djupa, långa andetag! Kom igen tjejen, andas, andas! Du andas inte! Slappna av! Lägg händerna på magen. Djupa andetag!

JÄÄÄÄVLIGT lätt för dig att säga när det är DU som håller i borrjävlen. Och det är JAG som får hela käften uppborrad. Och hela flabben fylld med bedövningsmedel. Och dessutom får jag betala 1500 spänn! För att spicea till de ytterligare fick jag cykla hem i iskallt regn. När blev det höst förresten?!

/Ida

Slut på energi!

Ont i hela kroppen och helt slut i huvudet efter kvällens träning, orkar knappt tänka. Nu spenderas resten av kvällen åt plugg. Fasiken vad vår redovisning i spanska ska äga imorgon, hell yeah! Ser även fram emot morgondagen då jennibajs kommer till maaj! Weey!



Har absolut inget mer vettigt att säga just nu. Fast säg någon gång jag har det? Lika bra att vara tyst.
Tudels!

/ Johanna

Restauraaaant




Strax kommer familjen Göransson och hämtar mig. Vi ska äta på La Copita. Ska bli mycket trevligt!

/Ida

sand on my ass

Jag vill också gå i linne o bikini o ha sand på röven för jag har legat på stranden o vart svettig hahaha.
Får nog snacka vett i malin vid lunch å kanske locka henne till mallis ;) come ooon, Malle på Mallis! de e så rättl! :)


Och korta shorts o soooooooooool!!

Förrästen joooe! Fin bild :D blev glaa! de e samma som hänger i mitt kök ;D

back to work

/anna

Home school

Det ser ut att kunna bli lite solglimtar idag, hur näjzzzz är inte det. Sitter och funderar på om det är värt att gå till skolan idag eller om jag ska plugga med kursböckerna istället. Hur ska man hinna läsa skiten om man måste gå på workshops hela tiden som man inte får ut nåt av. Så nu blir det lite lektioner i boken Allt i en bok och sen ska jag börja läsa de andra två mastodonterna.

/Ida

bättre sent

hahahaha... fattade "det snabba inlägget" nu!... haha igår satt jag bara o typ HUUUh? haha. Kul

/anna

Ett snabbt inlägg till...



Lite kvällshumor sådär.

/Ida

Ett snabbt inlägg.

Hejhopp i lingonskogen!
Soft dag idag. Slutade redan vid elva då jag var och lunchade med tjejerna på Thai Corner, sååå gott! Har även tränat och såklaaart... ritat lite till haha. Helt sjukt vad jag är inne på det nu. Har föresten en liden bild till Anna;) Annars har jag inte så mycket mer att säga.




Tyra Banks.

Here you go ännä, Luke Pritchard, mähähä!

Mer än att...have a wounderbaar kväll:)
/ Johanna

Gryyyyym

Yes, jag lyckades komma iväg på en joggingrunda! Jag uppgraderade idag, det blev 4 varv i parken, istället för 3 som jag kört innan. Det bästa var att det kändes som om jag kunnat klara 5 om jag bara pressat mig själv ännu mer. Fast då hade jag nog spytt. Men men, haha.

Sen hittade jag även till tobaksaffären, det var ju inte alls så långt som jag trodde! Skitbra! Jag är fan grym. Dåligt lokalsinne, vem, jag?

Pluggat en del idag som jag skulle, och nu blir de snart två ägg till kvällsmat, tjarrå!

/Ida

I should

Dagens mission är att lyckas hitta sjukhuset här i Borås. Varit där uppe en gång men då fick jag skjuts. Nu ska jag cykla dit själv och lyckas hitta en tobaksaffär där jag ska hämta ett paket. Och så måste jag peppa igång mig själv så pass att jag orkar jogga en runda. KOM IGEEEEEN!! TAGGA!! Så, imed linserna och köööör!

/Ida

förtröden

hej. ville bara kika in och säg att jag är förtröden.

Kom med tips på ngt man kan bli bra på! Samla frimärken kanske?  "Hej jag heter anna, jag e bra på att samla frimärken"

Godnatt

/anna

SundaySunday

HoHoo? Jag tycker det ser tomt ut i bloggen idag. Anna vart är du? 

Sitter iallafall nu med världens huvudvärk, har glott på tv och slösat bort min tid framför datorn hela dagen så kan nog bero på det. Det blev inget röjande på rummet och inget skolarbete gjort, eller jo, men bara ytterst lite. Har däremot ritat en del. Det blev en avbildning till av JB. Tycker det är kul att rita hans hår. Haha. Den är inte helt klar än men lägger upp den ändå.



Oooo bara 30 minuter kvar nu. Har längtat hela dagen efter kvällens tv program. Alla bra tv program är på söndagar. Wipeout klockan 20:00 MISSA INTE! För fyhelvete vad man skrattar! Älskar de! Parlamentet, Ballar av stål och Wallander. Men det störiga är att man inte hinner se alla eftersom att alla program går på olika kanaler sänds samtidig så man måste liksom byta mellan varje hela tiden. Ja, jag har fullt upp hela kvällen! Åååh vilka problem man har! Usch! Haha.

OCH idag bjuder jag även på en liden söndags bild;)



Hare!
/ Johanna

Like we did it back in 05


Elin, Angie & jag på vårens sista X&Y!
Bilden är ett montage eftersom vi inte hamnade på samma bild alla tre nån gång, haha.


Jäääääävlaaaaaaaaaar. Heeeeelt sjuuuk kväääääääääll! Hahahahaha. Jag dör alltså, fyfan vad kul jag hade. Helt störd afton :D

Vid 3 anlände Angie & Elin till Borås. Lite recap, lite matlagning och ätning och sedan började sminkandet och allt sånt. Ett glas "champagne", lite cider, och en massa skitsnack, skvaller, deep talks och allt sånt man alltid gör. Jag hade sjukt roligt här hemma. Ölleken, videobloggande (som ni troligen aldrig får se) och ännu mer prat. Och sedan blev det dags för X&Y. Sista innan sommaruppehållet. Riiiktigt kul. Dancing, drinking och möte med en massa konstiga människor. Slutade med att vi flydde från McDonalds från några killar som började bli aggressiva. Haha. "SPRIIIIING!! IN I TAXIN FOOOOORT!!!" Det kändes verkligen som om vi var utomlands för där händer alltid en massa knäppa saker. Loco.

Vid 1 tog de tåget hem igen idag men innan dess hann vi med en fika på Café Viskan. Härligt väder, vi kunde tom sitta ute. Underbart.

Helt perfekt helg! Riktigt glad för att mina barndomsvänner ville komma och hälsa på mig! Det är alltid så kul att prata en massa gamla minnen. Tack för att ni kom! <3

/Ida

Knepig dröm...

När jag vaknade imorse var jag helt säker på att jag befann mig inne i en gymnastiksal på en luftmadrass tillsammans med massa andra friidrottare. Var säker på att jag snart skulle upp och tävla och var verkligen taggad för att springa stafett. Haha, kändes jätte konstigt, för fast att jag insett att jag var hemma i mitt rum så trodde jag fortfarande att jag sovit på en luftmadrass, jag drömde liksom vidare fast att jag var vaken. Läskigt, haha.
Började morgonen med goda scones som mamma bakat, mums. Har efter det suttit och ritat fram tills nu. Jag har verkligen fått dille på det, jag ritar hela tiden, as skoj. Haha. Ska ta och röja undan på mitt rum och få klart min svenska idag också hade jag tänkt.

Ritade av ett foto på JB:)


Blir en uppdatering till idag skulle jag tro.
Hopphopp!
/ Johanna



Yesterday...

Godmorgon!
Det blev en jättemysigkväll hos Nikki i Maria park igår med pizza och godis:) Idag blir det bara hemmachill, ska plugga och fixa lite och ikväll blir det film skulle jag tro. Måste bara ursäkta för mitt flummiga videoinlägg igår, men så kan det gå ibland när man är trött. Haha.




Laters!
/Johanna

Jag dööööör


Om ni inte sett den så MÅSTE DEN SES!! Fyfaaaaan vad jag har suttit här och garvat. Helt underbart, hahahaha.

/Ida

Wheather girls

Idag kommer Elin & Angie till Borås. Det regnar. "Faaan va tråkigt väder" tänkte jag. Kände mig lite smått uppgiven. Jaha, nu blir det inte kul att visa stan, och jobbigt när vi ska ut, frillan förstörs...osv osv. Då fick jag plötsligt en flashback. För snart 5 år sen (???!!) åkte vi tre till Sunny Beach, Bulgarien. Första kvällen ÖSREGNADE det ute. Det var stora vattenpölar överallt. När vi skulle hem från nattklubben Lazur sprang vi genom regnet, genom en massa vattenpölar och hittade inte hem. Vi sprang i cirklar, det smutsbruna vattnet stänkte åt alla håll och vi förstörde våra skor totalt. Vi hade överlag ganska dåligt väder hela veckan. Jag tror inte jag badade en enda gång?  Men det var fanimej en av de roligaste veckorna någonsin :D

/Ida

Skitsamma... Johanna

hahaha älskar Johannas video... "ha ha HAA Skitsamma" "hahhaaa skitsamma" haaha :P

Först var det på tal att jag skulle få sällskap i lägenheten ikväll, då försökte jag komma på en bra provisorisk lösning till mina tomma väggar...


Uppsatt med anslagstavlenålar :) Jag tyckte de blev Läckårt!

Bilderna är av Gynnings tavlor.! Hon är grym!

I Köket hänger Luke Pritchard... Han blåser lite när jag har fläkten ingång. Seeexy

Om man kollar på maten, sill och ägg, och ölen, Nils Oscar.. sen kommer Elle tidningen och nagellack. Känns inte riktigt som de hänger ihop...? Skulle vart choklad o vin eller kanske en ostbricka. Men jag gillar sill ägg o öl! haha :D

Ska tat lugnt en stund o sen byta om o möta upp souf o soufia!

Ur mina högtalare: LYKKE LI. SJUKT otippat?!?! blir nästan rädd för mig själv =)

/anna

De e dax för fredaags myyyyyys!!

Fredag idag, gött som satan! Ikväll bli det fredags mys med alla tjejerna hemma hos Nikki. Mucho trevligt. Är precis hemma från skolan och har fortfarande skrivkramp i armen efter NO provet. Fy tusan. Men det gick bra, kändes helt okej faktiskt, skönt:)

Ska även ta och meddela att nu äntligen efter många om och men så är världens gulligaste Max och världens gulligaste Sanni tillsammans! Himla sött tycker jag!

OCH eftersom att det är fredag idag så hade jag tänkt att bjuda på ett litet videoinlägg JAADÅÅÅÅ!! Och jag VEEET! jag är störd i huvudet, men vadådå? Det är ju ändå fredag, och efter ett långt NO prov så får man faktiskt vara det;)




See yaaa!
/ Joejoe

Goooodis avklarat!

Har längtat hela veckan efter godis, var nere i affären innan o köpte lunch, passade även på att köpa en posse godis då. Men jag blev fantomej besviken... Första två bitarna var gott, sen uuurk. Får bjuda bort restyen på de andra på kontoret!

Hade vart godare me jordgubbar o Kiwi som jag valde mellan. Då vet vi det till nästa gång!



Nu har jag bara lite mail kvar att skicka, så jag lyssnar på musik, skriver mail, sorterar bland mappar och dokument samt skriver veckorapport och dricker jättegott Earl Grey Te jag köpte på NK för ett par veckor sen. Sweet!

Längtar till vinet o Sofia! som väntar i eftermiddag!

/anna

Most discusting





Mmmm, snälla Didrik, kan jag få låna din vattenflaska, jag är så törstig! (Den satt fastklistrad på en våt, äcklig handduk jag drog upp ur hans träningsväska... btw den handduken han snodde av mig.)

/Ida

Nykta webbredaktörer


Daniel, Fredrik, Henke, Lisa & Hanna på X&Y.

Så här bra bilder tar min mobiltelefon, så att ni vet. Och så här ser det ut när ett gäng webbredaktörer hänger på X&Y. Riktigt bra kväll faktiskt. Jag var på riktigt bra danshumör och ville inte gå hem när det stängde klockan 2. Innan X&Y var vi hemma hos Lisa i hennes fina lägenhet. Ultimata förfest lägenheten;D Mitt i stan och bredvid McDonalds, haha.

I alla fall, en riktigt bra kväll.

/Ida

friday, candy, wine and so on

Vaknade imorse,  Kom på att det var fredag!! Har gått o vart ganska död hela veckan, bara tränat o jobbat och inte tänkt så mycket. Men när jag insåg att det var fredag blev jag glad. Blir vin på utecompaniet efter jobb med Sofia, Sofies roomie, hoppas Sofie hinner också efter jobb :)

Det blir bra. Sen ikväll ska jag rulla ner rullgardinen helt och se till att sova till minst 10, halv 11 imorgon! OCH FYFAN om jag glömt att stänga va den hemska väckarklockan så det ringer imorn, då hade jag seriöst börjat gråta.


Happy fridays! O sommarn är på väg! hoihhoho

/anna

Johanna!

Du min lille vän på måndag! Vet du varför jag är kass på att lägga upp bilder? En viss syster som bor i Helsingborg vägrar leta efter mina kameraladdare som jag glömt där, och därför kan jag inte fotografera och lägga upp bilder. Makes sense? Det får bli dåliga bilder med mobilen bara och det lockar mig intet mycket.

/Ida

P L U G G E L I P L U G G

Heey!
Ida, du e kass på att lägga upp bilder, skärpning!

Hinner med ett snabbt inlägg idag. Ska strax plocka fram mina böcker och börja plugga till de feta NO provet som väntar imorgon. Blä! Det är svårt med NO, man måste liksom ha de där jädra mattetänket som jag inte har, atomer och klyvningar hit och dit, fattar inte ett skit.

Annars då? Det är ju redan fredag imorgon, helsike vad veckorna går fort nu:D Har varit en bra vecka, mycket skratt och faktiskt så har jag fått mycket gjort, tummen upp:) Har också spenderat en hel del tid inne i musiksalen och fått lite hjälp och övat inför avslutningen. Hohoo, Börjar bli lite nervigt nu.

Ida och Annaaaa! VET NI?! Så himla sorgleet...Andra Avenyn är SLUT!!! Kan ni fattaaa!?!? Mitt favvo program är slut! Allra sista avsnittet sändes igår, jag har följt det sedan avsnitt 1 och igår sändes de hundraåttiofemte och sista avsnittet. Helt sjukt! Den enda serien jag faktiskt följt. Fy.



Sanni och Floppe i farten som vanligt.


Nej men somsagt, ett snabbt inlägg skulle det bli, så nu ska jag plugga och läsa så att ögongloberna ploppar ut!
Hare!

/Johanna

Boosta varandra!

Uppsnack med Dreja...

Drejas sms- "såg på en löpsedel där det stod: Anna Carlsson, framgångssagan i affärsvärlden fortsätter! blabla" GRYMT

Men mitt var bättre :"Stureplansprofilen och legenden Andreas Dreja Johansson lämnar nu kalla Sverige för att ta över den glamorösa nattklubben pacha på Ibiza, han öppnar även galleri vid stranden och soceiteten slåss om en blick av den berömde Dreja Johansson där han ligger o dricker drinkar i sin hängmatta med vänner"

Haha, man behöver lite uppsnack o boost ibland.

Mallan, är kung på de, ska nog skicka ett o boosta henne lite också! <3

(jag har sträckt min vänstra balle, kan man gå för mkt?...De gör svinont iaf haha)

Kääärlek

/anna

På krigsstigen!

Gick upp på ett hyffsat bra humör, gick in på toaletten... och ser att min handduk är borta. IGEN. Jag får ta nya handdukar hela tiden eftersom Didrik snor dem till träningen. VAFAAAN. Han har minst två handdukar här hemma som han använt max 2 ggr vardera. Och så tar han MIIIIIN! IGEEEEEN!! AAAAAAAH!

Slängde iväg ett argt sms, men ångrade mig snabbt och skickade direkt "Förlåt för att jag överreagerade!" Haha. Men jag var tydligen fortfarande irriterad eftersom jag sitter och skriver det här...

Nu ska jag dricka mitt the och sticka ut och springa!

/Ida

onsdagsfika


Här har vi honom förrästen

Dreja. Legenden, Ovanför, en restaurang i riga eller vart vi nu var på kryssningen...

/anna


underlig onsdag

heeello.
Idag har vart en underlig dag, ville nästan börja gråta när klockan ringde i morse. När kommer man över det?

Jobb... bra o mindre bra, gick hem o såg minst lika trött ut som alla deppiga på tunnelbanan, kunde lika bra åkt med den haha.

Sen blev det onsdagafika med Mr Dreja. Alltid trevligt. Nu lyssnar jag på Melissa Horn för fulla muggar, hon e så jäkla grym.

Måste fixa mitt lusiga hår snart ... :)



Haha, när jag kom hem från jobb stod där ett par manliga sandaler innanför dörren. Jag blev livrädd! Tänkte hur fan dom kommit in genom brevlådan. Eller om där var någon?! Men kom sen ihåg att föreningsordförande skulle in i lgh idag och kika på fönsterna... På golvet låg en lapp där han skrivit "Anna, jag tror jag glömde mina sandaler i din lägenhet... är lite vimsig, vill du ställa dom utanför min dörr?" hahaha, skrattade en stund. Min dag blev lite bättre. Sjuk känsla när det står ett par främmande skor innanför dörren...

J, jag ville inget särskilt innan, ringer imorn eller ngt! LOVE

/anna


Pepp!

Gick på gästföreläsningen med Daniel Kjellsson, redaktionell chef på Aller Internet. Riktigt kul kille, väldigt rolig att lyssna på. Sen älskar jag ju stekarskånska a lá Caroline Gynning, bara dialekten gjorde ju hälfen, haha! Nej, men föreläsningen gjorde mig ännu mer taggad att få komma ut och jobba och framförallt, ta mig till Sthlm och jobba. Vill, vill, vill.

Men jag blev även motiverad att plugga, så nu ska jag bannemej inte göra annat lediga stunder. Har en massa kul jag ska läsa nu. Bland annat några nummer av tidningen CAP&Design som är grym, som jag nyss insåg att jag hade en prenumeration på, haha. Står mycket bra i dem. Och jag fick bra insikter utav föreläsningen.

Jag är även sjukt taggad att plugga e-handel i sommar. Känns vettigt. Nu: plugg & ännu en runda i skogen (tänkte jag mig).

/Ida

intresseklubben/pengaklubben

Förutom att dissa SL och börja gå till jobb istället,mest för motionen men även för pengarna och för jag inte klarar av alla deppiga människor på tunnelbanan, förutom det har jag kommit på ett till sätt att spara pengar.

Igår var jag himla sugen på Thaimat, då gick jag till thaien och bad om att få en portion kyckling o cashewnötter utan ris, Då öööste dom på med mer kyckling och grönsaker och cashew, så man orkade verkligen bara knappt hälften. Då sparade man det tills idag! Två portioner för 69 kr. galet bra!

hihihooo

/anna

På väg... eller näää...

Haha, jag är ju rätt rolig. Hoppade på cykeln och var på väg till skolan. Sen bara....näää, jag vänder. Jag var visserligen lite sen och jag hatar att stappla in några minuter för sent och få onda ögat från föreläsaren, haha. Eller i detta fallet, nervösa ögat. Så jag cyklade hem igen, haha.

Så nu har jag suttit och kollat på distansföreläsningen istället och lyckats ladda ner en trialversion av InDesign, käkat mintchoklad, mango och till och med hunnit dammsuga. Perfekt.

Ska göra övningarna, lyssna på Gleemusik i bakgrunden, käka lunch hemma och sen dra till skolan för att lyssna på en gästföreläsare. Ska bli intressant.

/Ida

Bibban

Seriöst... Skämtar Johanna om Justin Bieber... E han inte typ 12 år, han e ju knappt KM... (Tänk som anna)

Nu ska jag ta en dusch o sen läsa mer i "Den vita massajen" :D (för jag har ju ingen tv!!??)

/ana

Bieber fever!

Lätt fett lingonstek att denna tishan är min i sommar! MOHAHAHAHAHA! Jag och stekarjenni i denna tröjan på Malta, aha mhm aha! Så jävla awesome!


Så jäkla stek! HAHAHA
/Johanna

Tizdag

Tänkte skriva ett väldigt irriterad inlägg förut men så stack jag ut och sprang i skogen och då släppte det. Nu känns det bättre och nu har jag ätit lite egengjord köttfärssås. Eller som Anna sagt: KristihimmelFÄRS.

Lite "Inför Eurovision" och sen blir det att slänga huet i kudden. Bra dag!

Makedonsk rap...spännande! Haha, jag älskar eurovison! Man får se och höra allt!

/Ida

Oscar väljer rubrik.

Halloo i stugan!
Anna du har ju verkligen fått dille på den jäkla felsms sidan haha. Men den är sjukt underhållande, det håller jag med om:D
Sitter nu i skolan med Sanni och Oscar och gör precis ingenting. Inte okej. Behöver verkligen sätta igång att plugga till nationella i biologi som är imorgon. Oscar sitter nu och är överlycklig och kramar mig för att jag lyckats stava rätt till hans namn? Han är inte helt frisk den killen. Haha!

Nu är det plugg som gäller. Tjarrå!
/Johanna

All the crazy shit we did tonight...

En fågel viskade i mitt öra att jag får ännu mera Skåne-besök i helgen. Underbart!! Ser fram emot att prata Bulgarienminnen som vi brukar, snacka skit som vi brukar och festa (som vi brukar). Det är alltså Angie & Elin som kommer! Två av mina äldsta vänner. Eller rättare sagt så är det mina äldsta vänner, haha. Kuuul!



/Ida

haha! Pallar inte...

Till: Chefen
Sms: Hej, jag glömde berätta att jag tog 200kr ur din plånbok igår. Bara så att du vet ifall du saknar dom. Och ifall du inte saknar dom så glöm det här smset :)
Svar: Nej det har jag inte märkt men jag måste säga att det var lite väl fräckt av dig. När hade du tänkt att betala tillbaka dom?


Till: Mamma
Sms: Fan, var jag lös igår eller??? Igår när jag kom hem och skulle klä av mig så hade jag inga trosor, wtf?!
Svar: Men gumman. Glömde du sätta på dig trosor, knasfia, puss mamma!

Till: Danne
Sms: Jag är hos Danne, ligger i sängen. Du vet det jag sa om hans andedräkt, fan alltså, jag trodde det skulle bli bättre men han har inte ens borstat tänderna :/
Svar: Inget


hhihhhoho, www.felsms.com

/anna

Midsommarlängtan kanske

Jag åt också gröt imorse, Anna! Gick upp kvart i 7 för att käka frulle med Didrik. Det händer annars bara på helgen att vi kan äta tillsammans, så det var mysigt.

Nu sitter jag på en workshop i skolan och jobbar lite med InDesign. Här har vi ett litet resultat med sommarkänsla:



Snacka om nivåskillnader mellan kurser. Men det är skönt med en icke-dödarkurs till nu innan sommaren.

Började längta sjukt mycket till midsommar nu. Jordgubbar och kransar i håret. Midsommar slår nog allt.

/Ida

Tuesday, yes!

Idag gick jag upp 07.10, istället för 06.20. Det gick hur bra som helst. Förstår inte varför jag alltid ska upp så tidigt för. Blev ju dock inga nyheter sedda...

Käkade gröt till frukost, sjukt längesen! jävligt gott... Sen gick jag till jobb! riiiktigt nice. Tog 25 minuter. Har kommit ¨på att om jag går till jobb varje dag och inte köper SL-kort för 750 spänn, då kan jag ju hellre kosta på mig att åka taxi efter några utekvällar och slippa bli mördad. Det är ju grymt att gå till jobb. På me gympadojjorna o klackarna i handen. SKITBRA! Sen är det ju mindre risk att en taliban spränger något ute, tunnelbanor verkar ju vara poppis.

Ska man hitta en gammal cykel också kanske??



/anna

poff



Ser han lycklig ut? Har han några pengar? Svar nej, nej

/anna

Guess what!!

Äntligen ska jag få träffa en av de goaste människorna jag någonsin träffat igen. Vi lärde känna varandra i Colorado 2008 när jag var där några månader. Vi bondade direkt o umgicks konstant, tom när hon jobbade. Då hängde jag i skidskolan ... haha. Får inte glömma Gymet och hottubben och raggandet... eller ja, Jennie hängde efter badvakten ;D o jag hjälpte till...

Nästa vecka! Fetaste reunionen :D Vi ska vara grymmare än nånsin!

de va härliga tider o härliga människor.


A true american pie :P (på tal om mat humor?)

swedes have moore fun? :)


:D


Sista dagen blev de skidåkning ...



Ska bli så grymt kul att ses igen! Skål för kristihimmelfärs. Gillar honom. hahaha Borde läsa på min religion.

Umeå för tusan. exotiskt!, o Jennie snackade något om Övik! Jag har aldrig vart i norrland. SPÄNNADE :P

Kaaarlek

/anna


Mathumor

Häromdagen lagade jag mat. Stekte sojakorvar, paprika och aubergine. När jag tagit upp så mycket mat jag ville ha på tallriken, kollade jag ner i stekpannan och då såg det ut så här. Började direkt tänka på Anna & Johanna eftersom det är precis deras humor. Så fort det ska bakas hemma, bakar de lussesnoppar och pepparkakssnippor. Typ. Haha. Så jag började tänka på de och stod där och skrattade för mig själv.



/Ida

Halsont...

Känns som att jag håller på att hosta upp min vänstra halsmandel hela tiden. Känns iallafall som att den lyfter en centimeter eller två och känns som om att där sitter en liten katt som klöser varje gång jag hostar. Kattaskrälle! Jätteläskigt. Påtal om mandlar så ska jag dra bort till Oj lite senare med Sannibanni för att köpa brända mandlar, naturgodis, honung och halstabletter, mums. Hoppas på lite förbättring snart, vill träna och sjunga. 


Bild på mig och sanni från konfalägret förra året. Goa tider!

/Johanna

Antagen



Förresten blev jag antagen till E-handelskursen i sommar! Så gött. Tror verkligen det är bra för vad jag vill jobba med sen. Great!

Nu ska jag iväg och göra lite ärenden på stan, tjingeling!

/Ida

The weekend


Jag & Sabina väntar på taxi.

Som sagt, Sabina var hos mig i helgen. Vi hade förfest här hemma i fredags och i lördags var vi på fest hos en av Didriks kompisar och sen blev det Torget. Det var kul:) Trevligt att ha Sabina här, om inte annat. I går var det askalasväder här och jag lyckades få ut D på en runda i parken. Innan dess låg jag i fönstret och solade och glodde på Toy Story 2 på tv. Sjukt skön dag. Och skön helg! Thanks Sabbe:D

/Ida

DAAAAMP

OOOOHHHH!!!

Har inte vart arg eller sur för helgen som var, förns nu. Smyger sig på mig

14 h resetid, 1300 spänn fattigare. Första gången jag vart nöjd med min ekonomi och allt, så blåser jag 1300 spänn på ingenting. PÅ INGENTING!!! Dom pengarna kunde jag lagt på att åka Jennie i Umeå över kristi himmelfärdshelgen, som jag inte träffat på mer än ett år. FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

FYFAN. ska aldrig mer göra ngt för någon annan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POOOOOOOOOOOFF!!



/ANNA

15 000 så är den din!

Jag gillar att du lever Ida!,

Har lagt ut min lejlighet/Bolig på blocket nu! haha, undrar om man kan få 15 000 för två veckor... Det ska jag ha i alla fall!

Så e någon sugen att ha två veckor i min underbart mysiga lägenhet på söders höjder för 15000 så hör av er :P

/anna

Av nån tradig anledning

Ville lägga upp en bild på mig och Sabina och berätta om helgen men det gick inte att få in bilden i datorn så jag blev irriterad och struntade i hela inlägget. Nu hinner jag heller inte egentligen blogga, kursintrot börjar om en halvtimme så jag borde röra på mig.

Ville bara säga att jag lever! Ha en fin dag!

/Ida

Den me Asiaten

mooorning!

Faasen, läste på felsms.com för hunda år sen om en asiat som skulle skicka sitt nummer i ett sms... skulle berätta de för sofie igår men kom FAN inte ihåg... Det var något om en fest... jaja, det kommer väl tillbaka. Tusan.

nån som har tråkigt på jobb/skola idag så kika in här om ni inte redan brukar. www.felsms.com

haha, hörs
/anna


Härliga Stockholm

Gick riktigt bra me bussen, fasen alltså vad man hinner tänka när man bara sitter, hann börja på en bok också. Vita massajen, riktigt bra.

Skyndade hem med grejerna o tog en snabb dusch, sen stack jag ner till Bauer på Götgatan där Sofie, Lucas o Dick satt, kollegor från gamla jobbet. Mycket trevligt.

Jag o Souf satt o snarrade lite vid slussen innan vi stack hem. Mötte på härliga engelsmän, älskar dialekten. Blir till mig i trasorna alltså. Alltid ngt skoj som händer i Stockholm, kändes riktigt skönt att vara tillbaka, när jag gick ned mot slussen o vattnet. Härleeet!

Nu ska jag lyssna på Melissa Horn och nanna
Natti natti

/anna


Valborg

Som sagt, en grym kväll hos Anton med en hel drös härliga människor!









Fick inte med alla som var där, men här är en del:)

/Johanna

A bad day.

Arg som ett bi väcker pappa mig klockan fem inatt. Arg för att jag fortfarande ligger och sover och vi ska åka om en kvart. Jag rusar upp ur sängen med en jäkla huvudvärk och börjar packa ihop mina tävlingsgrejer och efter någon minut kommer han in igen och ber om ursäkt att han sett fel på klockan och väckt mig alldeles på tok förtidigt. Jag blir skitarg och lägger mig i sängen och sover igen. Haha.

Gjorde en usel tävling idag. Var inte alls på tävlingshumör. Har varit illamående och förkyld hela dagen. Sitter nu och tycker synd om mig själv för att jag har jädrans ont i halsen och hostar arslet av mig. Kommande vecka ser ut att bli en vilovecka från träningen för min del. Inte kul. Idag var det föresten den första utomhustävlingen för detta året. Ser framemot alla kuliga tävlingar som ligger framför nu, tagga!:D



För övrigt bortsett från min dåliga dag så är det härligtväder & det är alltid positivt:) Ska även passa på att tacka för en grym kväll hos Anton i fredags. Himla trevligt. Kommer en bildbomb sen skulle jag tro.

/Johanna

hit the road

Har plockat fram två böcker med mammas hjälp som jag ska fördriva 7,5 h med på bussen mot sthlm. Fanns inga flyg idag o blir lite stressigt imorn att hinna till jobb om jag flyger då, så det blev bussen.

Nu lär det dröja innan jag kommer hem, eller ja, min lilla plutt johanna fyller ju år snart så då kanske man kommer ner. Hon är ju så gollig.

Ska gå o köpa ballerina o käka på bussen, muuuums!

Tack mami o papi för en mysig helg hemma.


Määl o anna

anna o määllan <3

/anna