Tjaaaa

Sitter i skolan. Fett taggad. Blir nog en riktigt kul kurs:D

Wweee:D

/Ida

Joonathaaaan!!!! Skoorpaaaan!!!!

Vad snackar du om? Jiddra inte nu va, vavava! Klart vi ska ha kvar bloggen din pajas! Full fart med skolan så har icke haft tid hörru! Meeeeeeeen... JOEJOE IS BACK, så jääääääkla sant! Det är hon!

Jag har ont i magen, japp för det har jag. Käkade nämligen precis tre feta mackor med ost och tomat, skulle inte förvånat mig om någon som såg min mage nu skulle frågat " nej men åååh, vad ska den heeetaaaaa!!? " Fack off, för jag käkade precis! Ska strax sticka och köra ett morgon pass på heden och försöka få ner min lilla ballongmage, om inte annat kanske någon vill låna ut en nål eller något, denna spänningen är INTE särskilt behaglig...

Ska börja kalla mig själv för procceungen! Yes, det är ju faktiskt det jag är. ProCivitas verkar jättebra, första veckan var super, har redan hunnit med två läxor och en del chilla håltimmar inne i Nangijala. Hur soft låter inte det? Jag har alltså varit i NANGIJALA! Rätt coolt ändå...Fast det var ju inte riktigt precis som jag tänkt mig. Jag har alltid haft en bild av en fet äng, vackra träd med rosa blommor, lite äpplen, några vita duvor och vacker musik, där sprang jag runt och flaxade med armarna till bröderna lejonhjärta låten och trodde jag skulle få uppleva Nangijala. Det blev en stor besvikelse när jag öppnade dörren och fann ett bord, en papperskorg och några stolar i tystnaden. Att Nangijala skulle vara ett "miniklassrum" hade jag aldrig väntat mig...
Jag i Nangijala...

/ Johanna

The end maybe

Okej, jag ska ta ett snack med lusekoftorna om bloggen nu. Detta är icke kul för nån. Meningen var att vi skulle ha lite koll på varandra och kanske slippa ringa stup i kvarten. Och ha lite kul. Men det intresset verkar inte finnas alls längre från lusekoftornas håll, så vi får se vad som händer.

Förmodligen kommer jag tillbaka med egen blogg igen om ett tag. Eftersom jag inte kan hålla mig borta. Hehe. Eller kanske inte.

När jag ändå håller på; fest på Vimmel ikväll! Med lite förferre hos mig. Kommer bli askalas.

Hörs!/ Ida

Lovely

Hej hopp, Joejoe is back! Yes!! tänker några. HAHA suckers, det är Anna! Jaaa, tänker vissa. Suckers igen, det är bara Ida som vanligt. ;D

Ville bara säga att jag inte drog ut några tänder igår, det var bara en jäkla massa undersökningar. Om tre veckor ska jag operera ut den ena visdomstanden och om ytterligare några ryker den andra. Jättekul, verkligen. I love. Går väl på 5000 i runda slängar. 4000 om jag har tur. Helt wunderbar. Finns ju liksom inte så mkt annat roligare att lägga pengarna på?

Uh. Bitterhet sköljer över mig. Bye for now!

/Ida

Maaaammaaaa

Jag har lite smått panik och vill att mamma ska komma hit och hålla mig i handen. Jag ska dra ut två visdomständer idag. Vill mest lägga mig ner och gråta nu. Hade totalt glömt bort det. Jävla fan att jag ska ha så störda tänder!!

/Ida

hoooost

Halloo
Sjuk ofta. Jag är nog faktiskt det :/ Men nu är jag smittad, inte självsjuk.  Jag hostar o snörvlar o har ont i öronen, mina kollegor blir nog snart trötta på mig.
Till lunch åt jag pannkakor o sylt. hohohoho. Kanske ska byta ut sylten mot spenat... njaae
Förlåt idisen.
Anna

Övergiven blogg

Fortfarande alldeles ensam här i bloggen. Har väl sina orsaker. Lusekoftorna är inte lika bloggbitna som jag. Plus att Anna är sjuk och Johanna börjar GYMNASIET IDAG!! Så hon har väl bitit på naglarna en vecka nu av nervositet. Hehe.

Förresten Anna, känns om att du är sjuk ganska ofta? Jag har knappt varit sjuk sen jag flyttade till Borås och jag tror det beror på att jag äter spenat nästan varje dag. Och det är helt sant. Så tips: ÄT SPENAT!

Tänkte dralla ut och springa några varv. 11 varv i parken tänkte jag. Eller iaf få ihop 1 mil. Det börjar dra ihop sig mot loppet! Vad gör vi? Nu kör vi!

/Ida

Överklassen



Igår var det alltså fest hos Lisa med överklasstema. Ha. Tyvärr hade ingen kamera och det dokumenterades alltså inte så bra från festen. Jag försökte i alla fall mitt bästa för att följa temat. Glömde dock att ta på mig solbrillorna, haha, MEN, jag hade fixat världens bästa grej. Jag hade med mig en väska som jag stoppat ett gosedjur i och klistrat fast en lapp på gosedjuret där det stod "Chihuahua". Jag var sjukt nöjd med mig själv där, hahah. Tyvärr glömde jag att fota. Fan, hatar att jag tappat bort ALLA mina kamerasladdar. Lisa, var så snygg med sin Paris Hilton-style :D

Provade överklassminer:


Det var en rolig kväll iaf som slutade på Vinci, Vimmel, Torget och Franks! Haha, var ju tvungna att kolla läget överallt. Jag var inte lika mkt partymode som jag brukar. Kan berott på att det blev lite hårt i fredags kanske. Hehe.

Åh, så mycket att se fram emot! Fest på Vimmel nästa fredag, och helgen efter det kommer Andjelka och Elin! Längtar som fan. Blir det bara hälften så kul som sist så kommer vi ändå ha fett roligt. Skolan börjar också nästa vecka, ser jättemkt fram emot det med.

Och nu återstår bara en fråga. VAR ÄR LUSEKOFTORNA??!!

/Ida

Nu börjar det lika nåt! Pappa gjorde värld...

img_0750 (MMS)

Nu börjar det lika nåt! Pappa gjorde världens klipp igår. Ska berätta den långa historian sen. Ville bara säga att jag älskar min lägenhet! Och ikväll blir det fest! / Ida


Det regnar i denna stan om man säger så......

img_0748 (MMS)

Det regnar i denna stan om man säger så... /Ida


Yes!

Shoohoo, ett tredje VG på inlämningarna. Ska bara se till att få den här jävla tentan klar också...

Och det blev inget vin igår, men dock en joggingrunda på 4 km ist. Blir inget vin ikväll heller eftersom min internetbank säger att jag bara ha 95 kr kvar. SUCK. Får ut och leta upp nån suggadaddy kanske.

Tenta, tenta, tenta.

/Ida

Already wednesday

Johanna, du ska inte ud å ränna mer, du ska va hemma och läsa böcker och borsta tänderna och sånt. Be good!

Och nä, det var det inte för det var till och med torsdag! Shit.

Just precis nu blev jag lycklig. Dörrhandtaget gnäller och tjuter inte längre, taaack Åke! Och med lite mat i magen har jag inga ursäkter för att inte plugga. Och eftersom det tydligen är torsdag och om jag är riktigt duktig idag får jag dessutom ett glas vin ikväll. Om mitt konto vill mig väl. Awesoooome.

/Ida

Schyrree dååå!!

E det någon som möjligtvis vill vara hygglig och skänka en slant så att jag kan åka till Göteborg i morgon och se Hoffmaestro så hade jag blivit sååååååå glaaa!!
Hejdå!
/ Johanna

Först skulle jag tänka på en annan tanke, men så tänkte jag på den tanken jag INTE skulle tänka på...

Har en känsla av att jag upplevt detta tidigare fast i en mindre dos och denna gången i en mer mogen ålder där jag kan se saken från olika vinklar. Jag tar åt mig, de värmer. Som om gud sände mig detta för att jag tänkte och kände som jag gjorde. Massor av kärlek och fina ord, eller rättare sagt, ännu mer kärlek. Om nu gud fanns?  En del situationer blir knepiga att förstå sig på, när man är mitt uppe i. Men jag antar att jag tycker om det, för jag mår så bra. Problem ska bara ses positivt på. För varje problem du lyckats lösa desto högre upp för stegen kliver du. Som vi pratade om, Ida och jag, att livet bara är förfesten eller den så kallade "kursen" före det riktiga livet. Ja, jag har tänkt nu Ida, jag tror stenhårt på detta. Vi lär oss, utvecklas och blir starkare för att kunna klara sidan som väntar efter jordlivet... Andra sidan. De personer som har det mindre bra än andra kommer gottgöras på så sätt att de helt enkelt lär en högre kurs på jordlivet för att sedan bli något riktigt bra på andra sidan.
Kan det vara såhär, det skulle faktiskt lika gärna kunna vara så... eller har jag bara en aning livlig fantasi?
/ Johanna

Pluggar idag. Tenta-deadline på söndag! Ha...

img_0744 (MMS)

Pluggar idag. Tenta-deadline på söndag! Hade hellre gjort nåt roligare. Helgen, helgen var är du? /Ida


Better in time

Betydligt skönare känsla nu än imorse. Sista inlämningen gjord. Sprang i 50 minuter i förmiddags. Och tog äntligen tag i att frosta av frysen. Hur många vuxenpoäng? 398? Och ett samtal som gjorde mig glad. Inte för att vi sa så mycket... men. Det känns bra. Så bra. Ledsamt men bra. Är glad för oss båda på något sätt.



/Ida

3 in not the f-king magic number

Vad fan hade jag gjort om jag inte haft föräldrar som kan slänga till lite cash när man står där med obetalda räkningar som man inte vet om och mobilföretag som vill spärra ens telefon? Fan vad jag hatar 3 för tillfället. SE TILL ATT SKICKA FAKTURORNA RÄTT ISTÄLLET IDIOTER!

Riktigt pissig måndagsmorgon. Min ilska kaaaan också spädas på pga att jag är extremt hungrig. Får nog ta mig lite gröt innan jag exploderar. Men god morgon då för i helvete, haha.

Hade jag inte varit så pank så hade jag skickat blombud till mina föräldrar nu.
Usch vad jag hatar att vara student! Men snart är jag så riiiik att det är jag som betalar restaurangbesöken i framtiden.

/Ida

Fotbollsfantaster...

En något sjuk incident inträffade idag när vi var i Göteborg. Jag, Evelin och Maria hade precis köpt glass och var pån väg till Josefine för att få lite skjuts hem till vi Borås. Vi gick förbi en uteservering där man såg direkt att det bara var en massa fotbollssupportrar som satt och ölade. Såg i ögonvrån hur en vänder sig om. Och busvisslar. Varpå fler vänder sig om och börjar ropa och skrika och hurra. För att därefter börja applådera. Och verkligen HELA UTESERVERINGEN vrålar, visslar och applådera för att sedan börja skrika den originella linen:

"VISA PATTARNA, VISA PATTARNA!!" Ni anar inte ljudvolymen alltså, som om en jävla kändis hade gått förbi eller nåt. Helt sjuka i huvvet (för att slänga sig med boråsiska), haha. Titta rakt fram, gå, gå, gå, gå, hahahahha.

Evelin: Ida, gör det!!!
Hahaha.

Men det är inte konstigt att jag har fördomar mot fotbollsintresserade killar eller sportintresserade överhuvudtaget. Im just sayin´.



/Ida

Helgen i Borås och Göteborg

"Du har inte tänkt på att skaffa gymkort?"

"Alltså, om du bara opererat näsan lite..."


och

"Nämen du kommer hitta en riktigt snygg man... om du bara håller käften stängd."


Sådana kommentarer har jag fått höra hela helgen. Och av olika personer dessutom. Haha, nä det är inte så illa som det låter, stolpskotten försökte mest vara roliga... Men det är ganska kul att det kom DEN HÄR helgen. Då jag kunde tagit åt mig på riktigt. Nu gjorde jag inte det som tur va, haha.

I fredags käkade först jag, Evelin, Maria och Naida lite mat här på Hasselbacken i lusthuset. Trevligt. Sen blev det Vinci och Vimmel en runda. Igår hängde jag plötsligt på till Göteborg! Inte så planerat, men de blev en helt okej kväll. Även om jag blev så irriterad på en kille att han fick lite pommes kastade på sig och lite vatten hällt över ryggen. Nja, inte världens bästa utgång men umgänget var ju grymt i alla fall:)

Så lite fattigare och en nyckelknippa senare sitter jag och svettas i min lilla vååååning. Haha. Jag ska börja kalla det för våning. Kommer kännas mycket lyxigt. Ska plugga lite och imorgon är det råplugg och tentavecka hela nästa vecka. Blir nog bra.


Hot stuff; Maria, Evelin och Josefine. Josefine bor i Gbg så vi sov hos henne :)

/Ida

Förgrömmade unge!

Jag lyssnar inte på de som inte har något vettigt att säga. Har därför slutat lyssna och ta åt mig när far min skäller på mig och ber mig att hoppa och studsa.  Nu ryker datorn ett tag efter en liten sketen incident i köket. Brände potatisen. Ja jäklar, här gör vi stora affärer!
Hejdå
/ Johanna

That's what friends are for...

Älskar att bara kunna göra precis ingenting, att bara vara, prata om allt mellan himmel och gjord och till och med ännu mer, liksom lätta på tankarna och bara släppa allt, ibland gråta men också skratta tills tårarna sprutar, armhålorna kliar och magmusklerna och smilgroparna krampar. Finns bara några få personer jag verkligen kan göra detta med. Tänk, bara några få personer utav alla dessa varelser på jorden. Galet att just jag känner dessa. Nämligen de människor som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Denne bruttan är en av dessa få.
Att som denna natt, få gå hand i hand med sin bästa vän längs Helsingborgs gator och bara prata, prata och prata ännu mer, reda ut saker, komma fram till saker, andas, lära av varandra och diskutera livet är verkligen en utav de bästa känslorna jag vet. Man mår bra, riktigt bra, inifrån och ut. Man känner sig genast som en ny människa men för varje gång, starkare och ännu bättre.


Det jag vill säga är att denna cheyen är så grymt värdefull. Charleeeek!
/ Johanna

Käääärleeeek

Anna, Johanna, Sanna, Andjelka, Elin, Emma, Sabina, mamma, pappa och några härliga boråsare.
Kärlek till er. Jag har lite vin, en fish och en och annan cider innanför kläderna men vafan... fan. Kärlek.

/Ida

I walked with you

Svettig som en gris. Var ute och sprang en halvtimme. Eller jag vet inte, det är nog mest regndroppar. Men lite svett.

Ett glas vin hade suttit fint ikväll.

I walked with you and held your hand
Nowadays I walk alone


Put on your dancing shoes and come sing the blues with me


/Ida

Iphone is in tha house!

Var och käkade lunch med pappa idag, tog sen en sväng på stan och fick med mig en iphone hem? Jag har en jäkla IPHONE!!! Tokigt alltså! Nu jäklar Ida, nu jäklar ska jag roa mig med kattaskrället i MIN EGEN iphone haha. Notera MIN, den är min min min och inte din din din, lalalala!

Uppppss det ringeeeeer i MIN nya iphone höhöhö! Hejdå!
/ Johanna

...

Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga. Så jag kör en sån:

...

/Ida

onödigt

Jag har tänkt på en sak...
När man var typ 13-18 år så hade man/jag olika perioder. Alltså man kanske tyckte de var coolt att umgås med en viss slags människa, eller umgicks med mycket pack o tyckte det var skitcoolt. Så möter man dom idag o de flesta är kvar som de var innan. Det var bara en period i mitt liv medans det faktiskt var deras liv liksom.
Sjukt onödig tanke.
/anna

Lets have some fun this beat is sick

Jävlar, vad jag skrattade när jag läste Johanna och Annas listor. Mest Annas. Höll på att dö när jag läste om drömmen om Bartil Bartil, som är Annas goseapa. "Han svarade inte :/" Hahaha. Det där om stalkern i USA skrattade jag också länge åt... Och det var även ganska kul att Johanna tjänade 20 kr på att göra listan, haha.

Mamma tyckte också det var roligt, vi har aldrig fått så många positiva kommentarer från henne förr. Kanske aldrig egentligen, haha. Ja, jag antar att det är mamma, men det står bara "Anonym". Så du får gärna också göra listan mamma, så publicerar vi den! Det hade varit roligt :D



Regnet öser ner. Tror att det har regnat hela dagen. Augusti är verkligen jättekul. Och inlämningen går för jäkla dåligt. Kom igen, sista rycket nuuuu!

/Ida


Svart o Vit

Exotiskt mörk :) O väldigt blek
Nu sjunger jag på sista refrängen. Har ett par saker kvar på jobb innan jag ska sticka. Är lite arg för jag glömde gympadojjor imorse. Kan inte gå hem på klackar i 40 min. Får bli både promenad hit och hem imorn som straff !!
Får jag bara tillägga att jag hatar att käka lunch på kontoret, varför lägger sig folk i bara för man inte käkar kolhydrater. JÄVLA fetton! haha
/anna

kul me listor ju!

Idas idé!
1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Verkligen inte. Skulle jag se honom så skulle jag säkert kuta fram o säga hej, men INTE om jag varit med någon jag känner haha. "Lutfisken" kallade vi honom. "Manchesterbyxan" också.

Eller wtf. Jag är inte säker på att jag vet vem den första är, har två möjliga, har försökt övertyga mig själv om att det var en annan än ovan för det hade vart mer romantiskt eftersom jag var kär... hmmm.. haha. svårt. Pratar i alla fall inte med någon så det är ju skitsamma!

2. Vad åt du senast?
Banan. Tuggade mig runt det bruna. 

4. Har du fått någon komplimang idag? 
Min kollega monica tyckte jag blev fin i mörkare hår som jag färgade igår :)


5. Har du varit med i en rättegång?
Ja. Jag vann inte... haha. 

6. Är du polare med grannarna?
Polare med bostadsrättsföreningsordförande i mitt hus. Han glömde sina sandaler i min lägenhet en gång och sen dess har vi varit tiiiighta. (man måste va smart)

7. Vilka länder har du bott i?
Sverige... USA Kan ju knappast räknas eftersom jag bara va där i tre månader. Men jag tänkte bo där, o det är tanken som räknas. Så då ska jag berätta för er att det var i Breckenridge, Colorado jag bodde. hahah


8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Körde hem till Helsingborg från Sthlm förra fredagen. whoop whoop!

9. Har du haft en stalker?
Jaaaa... eller. joo. eller nej det har jag nog inte. Fast en liten en har jag i USA... Han kom o bankade på min dörr 5 gånger på en dag och för varje gång han gick därifrån satte han en Corona utanför dörren(!?)... Jag satt helt livrädd innanför dörren och tittade på SAW (Dum i huvudet). 

10. Minns du dina/din musiklärares namn?
Kul fråga... Minns Ola på Fredriksdalsskolan. Mats också. Som tvingade oss att sjunga på skånska i 6an..


11. Hur bra är din syn?
Bättre än förut, har gjort laser operation, som verkar fungerat sådär... Men vadå hur bra är din syn. På en skala liksom? eller ska jag ringa min optiker o fråga? Vem fasen har gjort dessa frågorna??


12. Var är dina syskon just nu? 
Ida sitter framför datorn i Borås och känner sig skitduktig för hon har sprungit (jag undrar om hon inte måste krupit) 6,5 km på mer än 1 h....
Johanna sitter väl i HBG och smsar med några kompisar som alla sitter i samma rum...

13. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Drömde i tisdags natt att bartil bartil (min apa) satt en morgon närjag vaknade och tittade ut genom fönstret och jag gick fram och la handen på hans huvud och frågade varför han såg så ledsen ut. Han svarade inte :/

14. Vem ringde dig senast?
Sofia Mona Sahlin Sylfwander


15. Vilken tid gick du upp imorse?
07.40.


16. Vad ska du göra i helgen?
Trodde att jag skulle träffa ellebelle med vänner som skulle komma upp till sthlm, pardey och sånt. Men nu ska han tydligen vara sjuk. Så nu smider jag nya planer. Kanske åker ner. hmmm.

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"ja e hemma vid 16. Va ville du? Allt bra? Gick det bra med N? Puss"  KUUUL mamma

18. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Alltså vad då kändis. Jag träffade ju Cimon i förra veckan. Men det kan inte räknas. Luke Pritchard är ju den häftigaste röra-kändis upplevelsen. Slet nästan av hans hand och fick pussa på den när han hoppade ut i publiken på en konsert. Sångaren i The Kooks för er som inte vet.

19. Vad finns i din bakficka?
Uttags kvitto från en bankomat 31 Juli

20. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov


21. Vad är det första du gör på morgonen?
Ligger och livsåskådar tills jag håller på o kissa på mig, då kutar jag

22. Vad ska du göra efter det här? 
Fortsätta jobba och smida planer

Jahaa det var ju en kul idé ida... ;)


/anna

Å de e skönt när mitt Stockholm är grönt!

Stockholm var underbart! Så himla kul att få träffa alla igen, plus en hel hög med nya människor till, kan det bli bättre? Varje dag var ett nytt äventyr på Stockholms gator och jakten på sovplats fortsatte. Haha. Nej men det löste sig allt bra. Vilken tur man har som har en så snäll och underbar syster. Verkligen guld alltså! Tack Anna!
Ska försöka se till så att det kommer upp lite bilder från Stockholm också.
Ida tvingar mig att göra detta jäkla testet/listan, eftersom jag inte har något bättre för mig så är det väl ingen mening med att säga emot.
1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Nej, icke!

2. Vad åt du senast?
Rostad macka med ost, tomat och aromat. 

4. Har du fått någon komplimang idag? 
De har jag :)

5. Har du varit med i en rättegång?
Nej, Herre! Vad tror ni om mig egentligen! 

6. Är du polare med grannarna?
Nja, prästen är väl rätt okej, Lilla sanni bor ju under mig så ja det är jag väl:)

7. Vilka länder har du bott i?
Endast Sverige, ja om Skåne får räknas till det förstås.

8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I måndags påväg hem från Stockholm.


9. Har du haft en stalker?
Om jag har? Everyday, there's a new one!? Haha, skämt och sido, men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt det. 

10. Minns du dina/din musiklärares namn?
Med tanke på att mitt minne har varit läskigt kort den senaste veckan så borde jag inte minnas, men minsann och dá, det gör jag. 


11. Hur bra är din syn?
Hyfsat bra om man jämför med familjen, halvt blinda hela högen. Behöver endast glasögon när jag läser och är vid datorn.


12. Var är dina syskon just nu? 
Anna i huvudstaden och Ida i Borre. 
13. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Mitt minneeee hallååå??

14. Vem ringde dig senast?
Ellibelli :D


15. Vilken tid gick du upp imorse?
12:34 för att vara exakt!


16. Vad ska du göra i helgen?
Antingen drar jag upp till kil och kollar Usm, utan att tävla :( Eller så... Inga planer jag heller. 

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
" Smsa mig imorgon när vi ska ut och springa, men måste vara hemma innan 1. Sov gott:)<3 "

18. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Hm, har nog aldrig tagit på en kändis, inte så långt jag kan minnas iallafall, men som sagt, mitt minne är inte som det en gång varit.

19. Vad finns i din bakficka?
ÅÅÅÅÅH!! Om inte denna frågan hade ställts så hade jag slängt in mina jeansshorts i tvättmaskinen och då hade min tjugolapp varit förstörd! Jag är en aning pank för tillfället, därför spelar minsta lilla krona roll.

20. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Skypeade med Oscar.


21. Vad är det första du gör på morgonen?
Gäspar och somnar om :)

22. Vad ska du göra efter det här? 
Lyfta på arslet och hämta ett glas ramlösa hade jag tänkt.
Jag hör av mig senare. See ya!
/ Johanna

I keep running on my ooooown

Efter en löprunda på 8 varv i parken plus dit, hem och en miniextrarunda till, och efter ett ministyrkepass här hemma OCH en skål gröt kommer här en liten lista som även Anna & Johanna ska svara på. Hittade den i nån random blogg.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Haha, ja det händer...träffas vi så pratar vi.


2. Vad åt du senast?
Gröt med äpplebitar.

4. Har du fått någon komplimang idag?
Ja, Didrik sa att jag var duktig som sprungit så långt, innan när vi pratade i tele.


5. Har du varit med i en rättegång?
Nej.

6. Är du polare med grannarna?
Ja, Evelin bor ju under mig:) Och sen är ju Åke och Marianne mina homeboys. :D

7. Vilka länder har du bott i?
This one. (Och Skåne!! är det väl nån västgötare som skriger nu)


8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
När pappa och jag körde från Hbg till Borås förra veckan.


9. Har du haft en stalker?
Nej?

10. Minns du dina/din musiklärares namn?
Ja, de flesta tror jag, men har ju haft ganska många.


11. Hur bra är din syn?
Inte bra alls.


12. Var är dina syskon just nu?
En i Helsingborg, hon sover säkert nu och en i Stockholm, förmodligen på jobbet :)

13. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Uh. Kommer inte ihåg...

14. Vem ringde dig senast?
Didrik.


15. Vilken tid gick du upp imorse?
07.45 ungefär.


16. Vad ska du göra i helgen?
Har inga planer än.

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Fan va schysst!"

18. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Hm. Vet inte om jag tagit på en kändis? Om det inte räknas att trummisen i Tiger Lou råkade sparka mig på knäet när han steg av scenen efter en spelning på The Tivoli, hahaha.

19. Vad finns i din bakficka?
Har inga bakfickor för tillfället.

20. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Jag sov.


21. Vad är det första du gör på morgonen?
Förbannar att jag alltid ska vara så jävla trött på morgonen men aspigg på kvällen.

22. Vad ska du göra efter det här?
Duscha, sen ta tag i pluggandet och mina inlämningar!



Sååådäääär ja, de va väl kul! Haha. I övrigt är jag ganska irriterad på att RunKeeper appen inte räknar som jag vill. Jag sprang 8 varv och lite till och enligt appen är det bara 6.5 km. Jag kämpade som ett djur och sprang i 1 h och 6 min! Min teori är att det är väldigt molningt plus att jag sprang i skogen. Dålig sikt för gpsen! Vill även tillägga att det regnade under hela timmen jag sprang. Är jag gryyyyyyyyyyym??! Everybody say heeelll yeaaaah! Okej, nu är jag något flummig, men lite dusch och musik och sånt sen är jag på banan igen!

/Ida


minkar=nazister?

mooorning
Har Kusin Nadia på besök. Ytterst trevligt. Efter att ha gått Söder runt på jakt efter restaurang, hittade vi den perfekta! Hermans. En vegetarisk restaurang med superfin utsikt över Gamla stan och djurgården. Tänkte "Hit ska jag ta med pappa" När vi beställde vin sa dom att de bara hade alkoholfri. Då tänkte jag "Hit ska jag nog inte ta med pappa". haha.
Har precis suttit o kollat videon nedan om minkar och vilket jäkla sätt dom blir behandlade på. Så rätt som det var tänkte jag en dum tanke.
Vissa människor tror ju att när man dör så lever man om som ett djur. Tänk så är minkarna som blir uppfödda så, de är gamla Nazister från Tyskland som gasat ihjäl och kränkt massa oskyldiga människor. Nu sitter dom i bur och får sova i sitt eget bajs och få öronen avslitna o sen dödas dom i ngn slags gasbutik. Koldioxidtjosan... Lyssnade inte så noga på hur det gick till. Behövde nästan kuta in o spy...
Konstig tanke haha.
http://vimeo.com/13847628 Titta på Videon här, sick.
/anna

Okeeeej

Har slutat deppa nu, haha.

Stack iväg och fick mina fina secondhandstövlar ihoplimmade hos skomakaren på Coop. Han blev halvt sur på mig för att de var så söndertrasade, haha. Men nu har jag vinterstövlar i alla fall, glad som en speeeleman. Gillar dem skarpt.

Solade en sväng också. Känner mig redan som ett spöke fastän det inte var längesen vi var i Italien. Så nu har jag kommit igång. Ska skyffla undan lite skrot här i min lägenhet, sätta upp lite stuff på vinden och få det hyfsat fint här. Längtar tills jag har hyllor och en soffa!

Och Anna, chilla för heeeelvete!! Hahaha...

/Ida

wtf

GÅÅÅ UPP UR SÄNGEN DITT LATAAAA MUTTMONGO
Man ska aldrig ligga kvar, Vito måste få ha sitt liv också Ida. Hur kul tror du ja o Bartil skulle ha de om jag låg o tjatade sönder hans öron om dagarna???
ooh!
/anna

Orkar inte gå upp ur sängen idag. Lugnt om...

img_0715 (MMS)

Orkar inte gå upp ur sängen idag. Lugnt om jag ligger kvar hela dagen? (detta är alltså ett mms, jag orkar verkligen inte gå upp) /Ida


måndag. kuuul

Im alive and hard working.
/anna

Känslaaaa

8 varv i parken + dit och hem. Milen är inte långt borta nu. Bortsett från att högra foten domnade lite under åttonde varvet gick det bra. Nu, kirra inlämningsuppgifterna. Sa jag att jag fick VG på båda som jag lämnat in? Jäklar vad skönt det kändes. Så nu kör vi. Deadline på torsdag.

Hyfsat skön känsla idag. Känns bra, känns bra.

Förresten känner jag mig lite ensam i bloggen atm. Hoohoo, var är ni?

/Ida

Hittade en fin bild när jag tittade igenom...

img_0714 (MMS)

Hittade en fin bild när jag tittade igenom ett gammalt album hemma innan idag. Haha... Elin, jag och Andjelka:D vilka snyggingar.  Nu sitter jag på en pizzeria som ligger nära Didrik och sen ska vi på bio! Beck blir det. Mys-söndag.  /Ida


Franck Provost - Hell no

Alltså, jag hade kunnat fortsätta snacka om mina förstörda extensions i några inlägg till men jag lovar, jag ska inte. Ska bara meddela att jag varken tvättade det i tvättmaskin eller torkade i torktumlare även om det ser ut så. Jag la bara lite balsam i det, sköljde ur och skulle sedan borsta. Det var som om jag hällt lim i det. Jävla Franck Provost! Köp inte det märket.

/Ida

So sad, so sad, its a sad sad situation......

img_0713 (MMS)

So sad, so sad, its a sad sad situation...  Haha. Ska försöka rädda delar av det...Om inte någon känner för att sponsra? Nej?


Almost there

6 km kirrade idag. Av någon anledning känns det inte lika bra som det brukar. Jag brukar flyga på moln när jag lyckats utmana mig själv så hårt att jag nästan faller ihop. Brukar ha sån adrenalinkick efteråt. POFF-känsla. Men nada idag alltså.

Äh, vi tar en stretch och så storstädning på det. Och idag, en lördag, ska jag sitta inne och plugga.

/Ida


"need some poff now"

Johanna me vänner sov hos mig inatt. Skönt att ha dom där man vet vart dom är :) Johanna fixar brakfrukost nu, man kan få allt från Tacos till äggröra och bacon! Hon är grym <3
/anna

Anna, snart blir det drastiska åtgärder?

"Det måste vara en tragedi utan dess like!"

"Anonym" aka mamma, om du inte passar dig med dina spydiga kommentarer drar vi ner storleken på texten så att du inte kan läsa den, och jag skulle säga att de räcker med ett snäpp till. Sen sitter du där och får be pappa läsa högt för dig.

/Ida

:-´(

Jag är så ledsen just nu. Fy fan. ÅÅH. FAN FAN FAN FAN. Fast anledningen är egentligen pinsam så jag borde inte säga det. Men fan vad ledsen jag är alltså. Ääh. Jag kan inte säga det.


...

...men de kan ha nåt att göra med mitt löshår. Totalförstört.

/Ida

Två glas vin

Det blev två glas vin igår, delar av Salems spelning, folkspaning, misslyckad förfest och lite häng på Torget. Lugn men trevlig kväll, ändå dunkar mitt hjärta i 180 som om det var en hård kväll igår. Skumt.

/Ida

Kul att se att Det har blivit folk av dig med, vill jag tro i alla fall(mamma)

Är den anonyma muttan som kommenterar mamma eller??? Killen i rutig skjorta är också anonym!
/anna

Skinn-tisha

Skön kväll igår. Söder mötte Stureplan på Utecompaniet. Då menar jag inte som Söder som i Södermalm utan Söder som i Skåne.
Vi var ett gäng skåningar som satt och pratade obegripligt och drack öl. Gillart.
Fick reda på av Annika som är någon slags modemutta att man ska ha röda skinnbyxor och boots till hösten. Tights med skinndetaljer. Så jäkla trött på alla dessa tights. oouuh.
Jag ska revolta o köra jeans och skinn-tisha. FAN vad coolt, en röd skinn-tisha. hohoho, aaaah! oj undrar vart jag ska hitta detta. Fast hur mkt revolt blev det dånär jag ändå kör skinn... Oups.
/anna

Det är ju kvällarnas kväll?






Ibland när jag känner mig gammal och tråkig, hjälper det med lite semifjortisbilder i spegeln.

Hemkommen från en liten fika med Lisa, ett jäkla tag sen jag träffa henne! Så det blev en liten catch-up över en latte på Café Viskan. Ösregnade på vägen till stan men när vi kom ut från Viskan hade det spruckit upp, kalaaaas eftersom det är "Sommartorsdag" i Borås idag och Salem Al Fakir spelar på Stora Torget! Känns dumt att inte gå dit och kolla. Han är ju grym. Så jag funderar på att cylla ner i stan igen.

Ja, varför inte? Är medbjuden på fest också ikväll. Och varför inte? Orkar inte vara så ordentlig idag. Och det är ju torsdag. Jaaa, kom igen då! Kan bli kul med lite nya ansikten.

A monkey needs to dance and so do you!
Party? :D

/Ida

Anna...

Anna, egentligen är det inte okej att säga rödtjut, det är ett riktigt töntigt ord, men du pratar ju redan om dig själv i tredje person så du kan säga vad som helst nu egentligen ;)

Nyss varit ute och sprungit/powerwalkat. Gick sådär. Ingen energi. Äh, snart kommer det!

Och så är jag lite orolig för Johanna... var sov hon inatt? :S

/Ida

Skosnöre eller godissnöre

Måste bara visa denna kommentaren från Anonym...
"Anna lilla gumman!! du va 14 när du hade skosnöre om halsen : ((, din 16års period vill jag helst inte tänka på : ) puss"
Undrar vem detta kan vara... Mami kanske? :) (Observera ":(( "efter kommentaren om skosnöret! hahahah)
/anna

"Love the sound of a bottle of Rödtjut som öppnas"

Moorning :)
Känns lite som att sommaren är över... Whyyy God?! Som man längtade, sen kom den och man fick 2 helger med sol & bad, 2 picknickar. Sen var det höstjackan igen. MEN jag gillart! Älskar ju regnet som smattrar mot fönstret eller paraplyet, älskar att gå i vattenpölar och allmänt höstrusk.
Idag är det torsdag och det betyder AW, i alla fall idag.
Mitt nya ord är "Rödtjut", är det okej?
skunk anansie-Because of you

/anna

"Kan du dansa?"

- Snedsträck dance... aa tydligen!

Hahaha wow-Jocke. Någon länkade på Facebook, längesen jag såg den. Sjukt kul.

- Var sitter Lars-Olov nånstans då?
- IRL? Han e la hemma...

Hahah, jag är för trött för verkligheten. Och så önskar jag mig en liten kompaktkamera. Och lite fler hyllor och lampor i mitt hem. Men snart är jag rik. Lugn, ba lugn! Godnatt!

/Ida

Ja, vad är detta??

Och jag minns när jag som 16-åring också ville ut och resa själv!

Eller vänta nu... nä just det. Jag vägrade ens gå utanför dörren. Aldrig att jag skulle lämna mitt kära MSN, Lunarstorm och mIRC eller vad man nu höll på med. Så när jag någon gång VILLE träffa vänner/gå på fest skrev mamma JAAAAAAAAAA!

/Ida

orättvist?

eeeeeeh?! Är det bara jag som minns när jag var 16 och bölade en månad för att jag inte fick åka till Stockholm själv?? Hallå?
Jag hade iaf någonstans att sova! Nu sitter Johanna 16 på bussen på väg hit för o "träffa mig" och maltatjejerna, ja, jag tänker inte låta henne sova hos mig (haha).
Var de tbara för jag var en platinablond rocker med skosnöre runt halsen kanske... Det kan vara så. Så kan det va.
(självklart får johan o jennipachelera sova hos mig om de vill, tat lugnt mamma, eller du verkar ju i och för sig tat ganska lugnt!!!...)
/anna

De kommer fixa saj till slut!

Morsningkorsning!
Jag och Jennimannen sitter nu i bossen på väg mot STOCKHOOOOOLM! Tro det eller ej. Blev gla som en speleman när jag upptäckte att man kunde surfa i bussen, awesome! Blir besök hos maltachicksen, Anna kära syster och möjligtvis en sväng till friidrottstävlingen som går nu i Stockholm. Ska dock inte tävla men kolla när Lukas och Kevin tävlar, det kan bli riktigt fett. Vi har nu drygt tre timmar kvar och i kväll blir det middag hos Olivia och sen får vi se vart vi kan finna sovplats, men det löser sig alltid. Älskar att vi båda chillar satan fast att vi inte vet vart vi ska ta vägen eller sova. Men som sagt...
Ja det ordnar sig, det kommer fixa saj till slut...
Nu ska vi leka vidare med photo booth. Vi hööööörs!
/ Johanna&Jenny

Mittvoch

(Jag har fallit lite för tyska. Gilar att slänga in lite tyska ord här och var. Ska lära mig det fullt ut. Men först ska jag lära mig italienska!)

Yes, igår var en bra dag, fick mycket gjort. Allt utom att plugga, haha.

Kom hem från Didrik för en stund sen, sov där inatt. Vaknade, gick upp och kollade på ett inspelat avsnitt av So you think you can dance, käkade knäckebröd och sen cylla jag hemmåt. Har redan diskat och nu blir det tvättning och så ska jag lägga upp lite kläder på Tradera som jag ändå inte använder. Hoppas på några extra kronor i plånkan.

Sen pluggar vi, kom igen nuuuu, en vecka kvar till deadline!


Pappa, Johanna, mamma och jag i Rom. Anna hade inte behagat dyka upp än!

"functions"

Idag är bra.
Hade en grym kväll igår med Dreja. Lång promenad, käk och en bra film, sov många timmar i natt.
Har gjort en aaaaaaasgrym låtlista på spotify som jag dunkar i hörlurarna, jobbar som in i. On fire idag.
Tiger Lou och The Perishers today.

/anna

(om någon vill se en bild som gör mig rädd)



Yeeah

Fick svar på min första inlämning i E-handelskursen och jag fick VG! Jag hade lust att springa ner på gräsmattan och göra några salto flickis och rondater. Eftersom jag hade brutit nacken i så fall så avstod jag, men faaaaaaaaan va gööött! Nu känner jag mig mer motiverad till att göra det som är kvar!

Underbart!

Idag har jag redan varit grym! 4 km sprungna i skogen, pantat tre kassar med burkar, lagt upp lille-lägenheten på Blocket och städat lite. Ska städa resten och försöka få ordning på mina saker här. Hade mer grejjer där uppe än jag trodde.

Christ vad glad jag är! Lite Spotify på detta sen pluggar vi järnet:D

/Ida

"själv, men inte ensam"

ag Har börjar läsa Cimons blogg, ni vet från Paradise Hotel. Går in lite då och då. Han uttrycker sig fint, gillar hans bilder.
Igår gick jag ner med min dator till Café Rival där jag satt och käkade oliver och drack ett glas vin. Ja mamma, på en måndag. Det är just det som är det, jag och Cimon verkar gått i samma tankar igår. Hade jag inte vart för rädd för att dö en plågsam död och för att lukta äckligt så hade jag också rökt ett paket cigaretter. Men jag vet bättre. Sjukt störigt.
Att sitta ensam och bara tänka, skriva, lyssna på musik. Love it. Man måste kunna umgås med bara sig själv.
Pappa kom till mig vid 10. Älskar att han gör så, då känns det som att jag bara bor en liten bit iväg så att man bara kan komma över, även om man bor i Helsingborg och jag i Stockholm...
/anna

"I´ve got my baby back"

Här får man göra som man vill ! Gärna hoppa i soffan med full volym på musiken och gå över bordet för att komma till tvn. hehehe Vilken glädje jag känner för min egen lägenhet!! :D ooh!
Fick ett samtal när jag var på väg hem från jobb
"Hallå Anna, det är pappa. Jag tänkte, ska jag komma förbi ikväll så handlar vi lite mat o så... Jag är i Borås så jag är där vid 10, jag ska ju ändå till Norge så jag tar dig på vägen"
Alla som vet vart Norge ligger vet att det inte är i närheten av en liten snabbis in till sthlm. Världens bästa pappa kanske? <3
Nu ska jag fortsätta fira att jag har min baaby igen :)
/anna

I love the way you lie

Jag och Elli fick i uppdrag att göra reklam för Heinz chili sauce. Vi tog det självklart på största allvar. Obsevera Ellis överstämma och mina wailningar.

Over and out!
/ J & E

pappa på besök i Stöten

Mail till pappa för 1,5 år sen...
"Det blir bra. har ingen väckarklocka eftersom ja brukade använda mobilen till det... men brukar vakna vid halv 10 om det är ljust ute, annars får du bara banka hårt på dörren till 51an så vaknar jag! Ses imorn!!
Puss"
Haha, kollade igenom min mail för jag letar efter ett intyg från mitt jobb i Stöten förra året... Jag tappade bort min lur en natt efter vi vart ute o lekt i snön, hade ingen väckarklocka och bara telefon på jobb. Tog det ändå ganska chill. Som tur var började jag 14 varje dag. Lät man bli att rulla ner rullgardinen vaknade man!
Stackars pappa, så mycket han fått stå ut med.
/anna

Tjolahopp

Goddagens!
Festivalen var riktigt lam får jag säga. Kan dock bero på att vädret var kasst. Man gör ändå inget annat än bara går runt och äter hela tiden. Klimaxen var utan tvekan Hoffmaestro! Helsike vad grymma de var. Galet. Jag brukar själv hata livekonserter, men hoffarna fick mig verkligen att go bananas.
Det jag älskar mest med festival är när lukten av brända mandlar hittar upp till mitt fönster, man svimmar så gott det luktar.
Sitter nu och käkar äcklig thaimat sedan igår, det luktar urin...och då menar jag faktiskt bokstavligt talat URIN! Ska alldeles strax träffa Elli tjoho!
Hoppas på att få komma iväg till Stockholm nu i veckan och möta upp alla goa vänner från Malta. Det hade verkligen varit guld. Vi får se.
DAX ATT KIIIIILAAAA!
LATEEER!
/ Johanna

Skulle kunna tro det

Tröttheten från att åka nattbuss utan att kunna sova för massa tjocksmockar satt o stönade för de inte fick plats i sätet, det börjar kännas nu alltså. Ser ut som om jag inte sovit på en vecka, för jag e liksom pigg men trött, men ändå pigg. haha Skitkonstigt. KAAAFFEEE
aaaah. Måste ut i regnet o andas en stund!
/anna

"The wind will carry us"

Todays song
Noir désir-le vent nous portera
/anna

Stjärnjakten!

Förresten så var Johanna jätteduktig i fredags i Stjärnjakten, som de hette. GRYM. Själv tyckte hon att det gick dåligt och var arg så de kokade om henne efteråt, haha. Men började man öva samma dag som tävlingen äger rum så går det så ;) Hon var skitduktig, men gick inte vidare till finalen. Tjejerna som gick vidare var grymma! Ska se om jag kan lägga in videoklippet nu.

/Ida

Igår...


Rise Milton.

Fortfarande för trött för att orka blogga egentligen, men slänger in en bild snabbt från Stora scenen igår. Först såg vi Rise Milton och senare Timbukto. Träffade Stefan igen och vi drog ett gäng till Mogwai där det verkligen var hur kul som helst. Grym kväll.

Idag har jag fikat med Elin på Viva. Så trevligt :) Soft dag! Ska plugga nu och imorgon åker jag hem till Borås igen. Blir bra. Bla bla blaaaa, heeej.

/Ida

Loving the living

Ännu en GRYM kväll i GRYMMA Helsingborg! Jag är så glad! Har haft så kul. Berätta mer bis morgen (tyska).

Godnatt!

/Ida